Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρό είχες να εμφανιστείς εσύ.Ήρθες, πέταξες τη μπόμπα σου και λάκκησες! :lol:

Ρε παιδιά, το e-shop λέει στην περιγραφή του παιχνιδιού ότι θα βγει και ταινία.Έχει κανείς κάποια άλλη πληροφορία;Καταρχήν ισχύει όντως αυτό;

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο με τον Uwe Boll το διάβασα και ανατρίχιασα όχι μην του πείτε τίποτα μου άρεσε το παιχνίδι και δεν θέλω να δώ και άλλη πατάτα απο τον κύριο(ο θεός να τον κάνει κύριο). Εγώ περιμένω Collector's Edition να βγεί και τότε θα το αγοράσω.. τα δίνω που τα δίνω ας πάρω και κανα μπιχλιμπίδη να χαρώ..

Δημοσ.

Όσο για το παιχνίδι κάτι που ήθελα να πω σε όσους το κατηγορούν πως δεν είναι και τίποτα το φοβερό θα έλεγα "παιδιά χαλαρώστε είναι από τις πρώτες προσπάθειες για παιχνίδι στο οποίο αλληλεπιδράς με κόσμο, έχει τεράστιες πόλεις, ελευθερία κινήσεων, μεγάλη λεπτομέρεια στα κτίρια και στην κίνηση των χαρακτήρων κτλ κτλ..

Πιστεύω πως οι συνέχειες θα είναι πολύ καλύτερες και με λιγότερα προβλήματα. Σίγουρα θα δούμε κάποιες αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι τις Ubisoft στο ίδιο στυλ αλλά διαφορετικής εποχής Splinter Cell Conviction” αυτά…

• Super Moderators
Δημοσ.

και να μην την σκηνοθετήσει αυτός δεν πρόκειται να είναι κάτι σπουδαίο/της προκοπής imho

Δημοσ.
Όσο για το παιχνίδι κάτι που ήθελα να πω σε όσους το κατηγορούν πως δεν είναι και τίποτα το φοβερό θα έλεγα "παιδιά χαλαρώστε είναι από τις πρώτες προσπάθειες για παιχνίδι στο οποίο αλληλεπιδράς με κόσμο, έχει τεράστιες πόλεις, ελευθερία κινήσεων, μεγάλη λεπτομέρεια στα κτίρια και στην κίνηση των χαρακτήρων κτλ κτλ..

Πιστεύω πως οι συνέχειες θα είναι πολύ καλύτερες και με λιγότερα προβλήματα. Σίγουρα θα δούμε κάποιες αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι τις Ubisoft στο ίδιο στυλ αλλά διαφορετικής εποχής Splinter Cell Conviction” αυτά…

χμ...εγώ πάλη θα έλεγα μην τρελαίνεσαι! πρώτον και όσον αφορά την αλληλεπίδραση σιγά την πρώτη προσπάθεια..ΜΟΝΟ στο animation υφίσταται το όλο θέμα. δεν έχει καμία επαναστατική ΑΙ η καμία ιδιαίτερη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον (μαλιστα συγκριτικά με αλλα παιχνίδια δείχνει «λίγο») ...

δεύτερον έχει μεγάλες πόλις για action game αλλά σε rpg έχουμε δει τα απίστευτα σε αυτό τον τομέα. όποτε και εδω καμία ιδιαίτερη καινοτομία (να σου θυμίσω και εδώ αλλα παιχνίδια?).

τρίτον ελευθερία κινήσεων..πονεμένη ιστορία. ναι ως προς το animation.. αλλά απελπιστικά γραμμικό και με διακοσμητικές διαδρομές - περιβάλλον χώρο (μόνο στις πόλις έχει δράση και αποστολές)

λεπτομέρεια στα κτίρια και ωραία γραφικά ναι έχει!

και τέλος animation...εεεε ωραία συμφωνούμε και εδω αλλά βλέπεις και τίποτε άλλο μέχρι τώρα που να αξίζει ιδιαίτερα?

οσο για την συνεχια δεν νομιζω να ειναι επει του παρωντος.. στο μελον δεν αμφιβαλει κανεις οτι θα βγουν "καλα" και "βελτιομενα" παιχνιδια!

με τα πολλα και απο το μικρο "demo" που ασχολιθικα πρωτιμω στην τελικη το prince of persia! δεν υποσχεθικε και τιποτα και ομως για τοτε εκανε την εκπληξει.

μηπος η διαφημισει βλαπτει τις προσδοκιες μας?

Δημοσ.

Ε, καλά, μην το συγκρίνουμε και με τα Prince of Persia. Αυτά δεν συγκρίνονται με κανένα, είναι αλλού!

Δημοσ.

Που ναι ο Ασσασσίνος ΟΕΟ?

Edit: Ετοιμες 2 νεες εκδοσεις. RELOADED και PROCYON. Η δευτερη ειναι ηδη NUKED: first.beta.version.then.repack

(Nothing you should worry about though)

Θα κατεβασω την Reloaded μπας και δουμε φως...

Δημοσ.

το ειδα και εγω αλλα μαλλον θα περιμενω μονο για τα fixed αρχεια γιατι βαριεμαι να απασχολω τον θειο μου παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...