{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δεν σύμφωνο μιας k υπάρχουν πολλοί σε μικρές ηλικίες but δεν είναι η θέση μου να κρίνω απλά λέω την γνώμη μου...και δεν είναι σε spoiler by the way.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 ήταν σε spoiler αλλά το έβγαλε... ναι λες και το υπόλοιπο internet δεν είναι τίγκα στο pr0n
Age4Greeks Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Συμφωνω με τον TDI. Αν και δεν ειναι αμεσα δικη μου ευθυνη να θεσω τα επιτρεπτα ορια στο ινσομνια, ως χρηστης το παραπανω σκιτσο το θεωρω απαραδεκτο. Χιλιαδες επισκεπτες μπαινουν στο σαιτ κυριως για να πληροφορηθουν και ενιοτε, οκ, να διακωμωδισουν. Το τελευταιο δεν χρειαζοτανε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 ε κάντε το report τότε...κανείς δεν σας το απαγόρευσε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 καλά μην τον δείρεις κιόλας...αν βιαζόσουν υπήρχε και το report...
S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Όλοι δικαιολογείστε, είστε ευερέθιστοι γιατί ακόμη δεν έχει βγει μια proper release!
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Σιγα το απαραδεκτο...τοσο p0rn κυκλοφορει στο ιντερνετ, σε οποιαδηποτε σελιδα πας πεταγεται και ενα popup, χωρια τα εκατομμυρια banners.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Εμένα πάντως δε με ενόχλησε.Απλά δεν το βρήκα αστείο.Γενικότερα δε με αγγίζει το αγγλοαμερικάνικο χούμορ. Τέσπα, άντε ρε ασσασίνε σκάσε μύτη ναούμ.
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Nταξ μωρέ ένα κόμικ ήταν... Οι αποκεφαλισμοί δηλαδή στα screenshots είναι αποδεκτοί?
polonos1313 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Nταξ μωρέ ένα κόμικ ήταν... Οι αποκεφαλισμοί δηλαδή στα screenshots είναι αποδεκτοί? Εδώ θα συμφωνήσω...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Lets forget it guys πριν γίνει locked! Κάτι άκουσα ότι αύριο θα παίζει να βγει ένα release V1tal1τη αλλα παίζει να είναι και μούφα...let you know...
polonos1313 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Lets forget it guys πριν γίνει locked! Κάτι άκουσα ότι αύριο θα παίζει να βγει ένα release V1tal1τη αλλα παίζει να είναι και μούφα...let you know... Peace!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Lets forget it guys πριν γίνει locked! Κάτι άκουσα ότι αύριο θα παίζει να βγει ένα release V1tal1τη αλλα παίζει να είναι και μούφα...let you know... μακάρι γιατί βαρέθηκα να περιμένω...(να δούμε τι θα γίνει με το DMC 4)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα