nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Jihad ε? Ας έρθουν! Τους περιμένω! Χεχε, πέρα από την πλάκα δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό το χρυσό πράγμα. Τώρα το έμαθα. Είπαμε, το AC εκτός των άλλων είναι και διδακτικό παιχνίδι.
N.I.C Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Που θα πάει δεν θα πέσει...ο Ιωάννης στην απόκάλυψη τσάμπα τα γράφει;;; Πότε είπαμε ρε παιδιά βγαίνει επίσημα στο PC; Κρατιέμαι με χίλια ζόρια να μην βάλω τα beta (ή τι είναι τέλοσπάντων...) για να μην με απογοητεύσουν τα crashes... Πολύ καλό είναι και αυτό το βιβλίο που χωρίζεται σε 3 τόμους (έχω διαβάσει και άλλους 2 αλλα δεν θυμάμαι που τα έχω, αν τα βρω θα ενημερώσω). Και ο ιέρος ναός της αναλήψεως του Μωάμεθ Masjid Qubbat As-Sakhrah, είναι χτισμένος πάνω στα ερείπια του ναού του Σολομώντα, έχει μια βάση αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω...
liberostelios Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 8 Απριλίου για Αμερική και 11-12 για Ευρώπη, έχω την εντύπωση... Έτσι λέει και στη Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed) αν και δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο (πριν έλεγε 28 Μαρτίου για Ευρώπη)...
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πολύ καλό είναι και αυτό το βιβλίο που χωρίζεται σε 3 τόμους (έχω διαβάσει και άλλους 2 αλλα δεν θυμάμαι που τα έχω, αν τα βρω θα ενημερώσω). Ε, αυτό είναι το κλασικό (όσο και μνημειώδες) έργο του (sir) Steven Runciman, ίσως το μεγαλύτερο έργο παγκοσμίως σχετικά με τις Σταυροφορίες. Ο τύπος ήταν αλλού, δείτε τι έλεγε για τους Αμερικάνους ιστοριογράφους: "It may seem unwise for one British pen to compete with the massed typewriters of the U.S.". Τους αποκαλούσε δακτυλογράφους, θεός! Οι developers του Assassin's Creed έχουν πει ότι χρησιμοποίησαν αρκετά ιστορικά στοιχεία, όχι μόνο για να φτιάξουν τις πόλεις του AC, αλλά και για αρκετά πρόσωπα του παιχνιδιού (με αρκετή... ποιητική αδεία βέβαια).
N.I.C Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ε, αυτό είναι το κλασικό (όσο και μνημειώδες) έργο του (sir) Steven Runciman, ίσως το μεγαλύτερο έργο παγκοσμίως σχετικά με τις Σταυροφορίες. Ο τύπος ήταν αλλού, δείτε τι έλεγε για τους Αμερικάνους ιστοριογράφους: "It may seem unwise for one British pen to compete with the massed typewriters of the U.S.". Τους αποκαλούσε δακτυλογράφους, θεός! Αυτό το ανέφερα καθαρά και μονό γιατί είναι πλούσιο σε αληθινά στοιχεία για τις Σταυροφορίες...Τώρα το τι πολιτικά παρασκήνια παίχτηκαν...άστο, θα έχει βγει και το 3ο AC μέχρι να τα αναλύσουμε...
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 αντε να βγει το 1ο βασικα γιατι εχω βαρεθει να περιμενω...δεν εχω κανα game της προκοπης να ασχοληθω.
N.I.C Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μια από τα ίδια..για αυτό έκατσα και ξαναείδα λίγο τα βιβλία...να τα θυμηθώ να ξέρω τι θα συναντήσω
EKTELESTES Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πάντως γενικά θεωρώ ότι έχει γίνει υπερβολικός ντόρος για 1 παιχνίδι που δεν αξίζει και πολλά. Λίγο thief, αρκετά Prince of Persia κλπ...χωρίς να ΠΕΙΘΕΙ. Και είχε όντως πολλές δυνατότητες η ιδέα, ΑΛΛΑ....
polonos1313 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αυτό ήταν.... Έφτασα στο σημείο που πρέπει να πάω στην Ιερουσαλήμ. Άντε να δω ποιος περιμένει να βγεί το fix ή να κυκλοφορίσει το original.
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πάντως γενικά θεωρώ ότι έχει γίνει υπερβολικός ντόρος για 1 παιχνίδι που δεν αξίζει και πολλά. Λίγο thief, αρκετά Prince of Persia κλπ...χωρίς να ΠΕΙΘΕΙ. Και είχε όντως πολλές δυνατότητες η ιδέα, ΑΛΛΑ.... Εμ, αυτό είναι που λέμε. Μεγάλο potential, φοβερά γραφικά και animation, υπέρ του δέοντος Δημόσιες Σχέσεις (με μπροστάρη αυτή τη γκόμενα, Jade, Jane πώς τη λένε), φασαρία και κακό αλλά στο τέλος πάντα θα είναι το gameplay αυτό που θα μετράει. Και εκεί το Assassin's Creed έχει μια μάλλον περίεργη καμπύλη. Στην αρχή αριστεύει και μετά από κανα 5ωρο παιχνιδιού (πρακτικά αφού φτάσεις στα μισά της δεύτερης πόλης και πάρεις πρέφα τι γίνεται) πιάνει πάτο και απλώς κάνεις περίπου αγγαρεία μέχρι να το τελειώσεις. Και τελειώνει και σχετικά σύντομα αν ασχοληθείς μόνο με τα κύρια objectives. Προς γνώση και συμμόρφωση για το AC2. Άλλωστε οι developers φαίνεται να δίνουν βάση στη γνώμη των χρηστών, καθώς αυτός είναι και ο λόγος που η έκδοση για PC θα έχει λίιιγο μεγαλύτερη ποικιλία στις αποστολές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ε σε spoiler είναι αποδεκτό πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα