Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά οι πόλεις είναι απίστευτες.Σε όποιον αρέσει αυτή η τεχνοτροπία και το γενικότερο setting του παιχνιδιού θα χαζέψει.Εγώ τελικά το έπαιξα μέχρι εκεί που μπορούσαμε όλοι και ευτυχώς άλλαξα την αρχική μου εκτίμηση.Είναι πολύ κοντά σε ότι περίμενα.Δε θα το βαρεθώ με τίποτα πριν το ολοκληρώσω πιστεύω, απλά φοβάμαι ότι δεν θα το ξαναπαίξω μετά.Αν είχε τέτοια δυνατότητα θα το αγόραζα σίγουρα.Τώρα το σκέφτομαι.

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα, πάρα πολύ δύσκολο να κάτσει κάποιος να το ξαναπαίξει άπαξ και το τελειώσει. Ο μόνος λόγος είναι να ασχοληθεί με τις σημαίες, αλλά και πάλι για να δει προκοπή θα πρέπει να τις μαζέψει όλες. Μία μόνο να του ξεφύγει, δεν κάνει τίποτα, δεν κερδίζει το achievement.

Δημοσ.
Η πόλη λεγεται Άκη η αλλιως Αντιοχεια οπως τη λεμε σημερα.

Σορρυ που ακουγομαι geek :o

Φίλε μου είσαι σίγουρος γι'αυτό; γιατί έχω διαβάσει 4 βιβλία ιστορίας και δεν έχω δει πουθενά την Αντιόχεια του Σελεύκου του Α΄ να αναφέρεται ως Άκη...ως Αντιόχεια η Μεγάλη ή επί Ορόντου ναι...

;)

Άκη ονομάζεται η Άκρα, που αργότερα ονομάστηκε Αντιόχεια των Πτολεμαίων, όχι η σημερινή Αντιόχεια του Σέλευκου...

Σας μπερδεψα ε;; Sorry για το offtopic..

Δημοσ.

Αν μαζέψεις όλες τις σημαίες δηλαδή τι κερδίζεις;Προσέξτε τι θα πείτε ε και πως θα το πείτε... :lol:

Όχι βέβαια ότι έχω σκοπό να το κάνω, έτσι από περιέργεια.

Για τους ιππότες ισχύει το ίδιο;Έχουν και αυτοί δωράκι; :lol:

Δημοσ.

Ναι και εγώ το διάβασα αυτό...βέβαια καμία σχέση ή Άκρα με την Αντιόχεια... Η Άκρα βρίσκεται στο Ισραήλ και η Αντιόχεια στην Τουρκία...απλώς και οι δύο πόλεις αυτές έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις σταυροφορίες γι'αυτό και μπερδεύονται συχνά...

Δημοσ.

Να λοιπόν που τελικά θα μάθουμε και ιστορία μέσα από το παιχνίδι! (εγώ για παράδειγμα είχα ξεχάσει ότι όντως υπήρχε αυτή η σέκτα των Ασσασίνων)

Ξαναθυμήθηκα τα νιάτα μου που διάβαζα μανιωδώς τις "Σταυροφορίες" του Τσιφόρου και πρόσφατα αγόρασα 3-4 βιβλία σχετικά με την ιστορία της εποχής και της περιοχής. Το πιο ενδιαφέρον ήταν το "The Crusades Through Arab Εyes" του Amin Maalouf, που βλέπει τα πράγματα λίγο... διαφορετικά.

Όσο για τις σημαίες, όπως μου είπε κι ο αδερφός μου που με χάζευε να πηδάω από ταράτσα σε ταράτσα για να μαζεύω τα κοντάρια, "...και μία μόνο να σου ξεφύγει, θα χάσεις το πρώτο βραβείο του Χρυσού Λουκουμιού".

Είχε πλάκα όμως. Από Ναΐτες έφαγα περίπου τους μισούς από όσους χρειάζεται, γιατί βαρέθηκα να ψάχνω παραπάνω.

Δημοσ.

Ρε Kill 'Em All !!!

Για το βιβλιο που ειπες, ποσο διαφορετικα εννοεις τα βλεπει? Για να μην το βγαλουμε το θρεντ οφτοπικ, αν θες στειλε μου πμ γιατι ενδιαφερομαι να διαβασω και εγω κανα βιβλιο για την ιστορια της εποχης τοτε.

Δημοσ.
Λίγο offtopic όλα αυτά αλλά να παρατηρήσω ότι προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα γραφικά του AC (κυρίως οι φωτισμοί) παρά του Crysis. Το οποιο όμως έχω δει μια φορά μόνο στα γρήγορα και δεν ξέρω αν ήταν και σε super duper full high detail. Επιπλέον δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ μαζί του γιατί έχω πραγματικά σιχαθεί τα FPS.

Συμφωνώ απόλυτα, έχοντας παίξει το Crysis για πολλές ώρες ;)

Μπορεί η τεχνολογία των γραφικών και ορισμένα εφφέ να είναι πιο εντυπωσιακά, αλλά το ποιοτικό αποτέλεσμα και τα γραφικά του Assassin's τα θεωρώ, αν όχι καλύτερα, τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο... Επίσης, η κίνηση του Altair στο free running κλπ. είναι εξαιρετικά δουλεμένα, ενώ στο Crysis αυτό το κομμάτι απουσιάζει πλήρως (όπως σε όλα τα FPS), γι αυτό φτιάχνονται και πιο εύκολα τέτοιου είδους παιχνίδια...

Δημοσ.

N1ghtW0lf, έχεις αναλυτικό pm. Για τους υπόλοιπους, πριν παίξετε το AC, συνιστώ να ξεσκονίσετε τις Σταυροφορίες του Τσιφόρου, τέλος!

Όσο για τα γραφικά του AC, εξακολουθώ να επιμένω ότι είναι ό,τι ομορφότερο έχω δει ποτέ, από κάθε άποψη. Ακόμα και τα animations είναι υποδειγματικά, χαίρεσαι να τρέχεις και να πολεμάς. Είναι πραγματικά κρίμα που ένα παιχνίδι με τέτοιο απίστευτο potential πήρε αρκετές μέτριες κριτικές (σε σχέση με την προβολή που είχε). Ας όψεται το επαναλαμβανόμενο gameplay. Η έκδοση για PC όμως θα είναι ελαφρώς καλύτερη από των κονσολών, οπότε επιβάλλεται να το δείτε.

Δημοσ.
Πολλές φορές ανέβαινα πάνω στους ψηλούς πύργους του παραθαλάσσιου φρούριου μόνο και μόνο για να την χαζέψω από ψηλά.

Και εγώ το ίδιο κάνω... :-D

Επίσης για αυτούς που το προχώρησαν,η Ιερουσαλήμ είναι πολύ πιο μεγάλη απο τις άλλες πόλεις?? 'Η έχει το ίδιο μέγεθος???

Δημοσ.

Καλή ερώτηση, μου φαίνεται ότι είναι λίγο πιο μεγάλη από τις άλλες 2 πόλεις αλλά μην φανταστείς τίποτα φοβερό, δεν είναι δα και... San Andreas. Δεν είναι όμως τόσο ωραία όσο η Άκρα. Το μόνο που την κάνει να ξεχωρίζει (από μακρυά) είναι ο χρυσός τρούλος του Ναού του Σολομώντα (ή ό,τι τελοσπάντων είναι αυτό το χρυσό πράμα που φαίνεται στα παρακάτω screenshots).

ac-3.jpg

182-assassin-s-creed-s-jerusalem-jumpinthesun.jpg

160-assassins-creed-s-jerusalem-highpoint1.jpg

Δημοσ.

Aν σε διάβαζε κανας μουσουλμάνος να λές τον ιερό ναό της αναλήψεως του Μωάμεθ Masjid Qubbat As-Sakhrah για ναο του Σολόμωντα θα μας έκανε τζιχαντ εδώ μέσα :P

Δημοσ.
Aν σε διάβαζε κανας μουσουλμάνος να λές τον ιερό ναό της αναλήψεως του Μωάμεθ Masjid Qubbat As-Sakhrah για ναο του Σολόμωντα θα μας έκανε τζιχαντ εδώ μέσα :P

Κορυφή!!! Σωστός.

Δείτε και πως είναι σήμερα η Ιερουσαλήμ απο μια πανοραμική φωτογραφία της πόλης, υψηλής ανάλυσης τραβηγμένη από το Όρος των Ελαιών με επίκεντρο τον ναό Masjid Qubbat As-Sakhrah.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...