Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ημερομηνίες κυκλοφορίας:

Europe: 11/04/2008

USA: 08/04/2007

Πιστεύω γύρω στις 7-8 Aπρίλη να έχουμε επιτέλους μια proper / retail release απο κάποιο group...

Δημοσ.
ποπο έχω σκάσει από τ καλοκαίρι να τ περιμένω...

Λυπάμαι που το λέω (γιατί κι εγώ το περιμένω από Οκτώβρη το παιχνίδι) αλλά με όσα έχω δει δεν αξίζει τόσο μεγάλη αναμονή, ούτε να σκάσεις γι αυτό... Γενικώς, καταντάει αρκετά βαρετό (μου το έχουν πει και άτομα που το έχουν παίξει στο PS3) και αν εξαιρέσουμε τα φοβερά γραφικά και την όρεξη στην αρχή, νομίζω ότι παίζει και να το παρατήσεις στη μέση. Στην καλύτερη περίπτωση, θα το τερματίσεις και δε θα το ξαναπιάσεις ποτέ!

Αυτά, από όσα έχω ακούσει και έχω δεις (μέχρι την Ιερουσαλήμ, δηλαδή :P)...

Δημοσ.

Έχοντας τελειώσει το παιχνίδι, θα συμφωνήσω με το τελευταίο post. Ωστόσο αξίζει να το δείτε και να το φτάσετε έστω και μέχρι τη μέση, γιατί τα γραφικά του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ.

Έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και εξαιρετικό σενάριο (ειδικά αν σας ενδιαφέρει η εποχή των Σταυροφοριών) και μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις το πρώτο μέρος της τριλογίας. Οι δε πόλεις (Άκρα, Δαμασκός, Ιερουσαλήμ αλλά και η Masyaf) είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ε-ς, δεν θα έχετε ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι, ούτε τα GTA πια.

Το κακό, όπως είπαμε, είναι ότι μετά από ένα σημείο καταντάει πραγματικά βαρετό. Αν όμως κάποιος έχει όρεξη και αναλωθεί σε... μάζεμα σημαιών, τότε μπορεί να περάσει πολύ ευχάριστα την ώρα του, απλώς και μόνο χαζεύοντας τα γραφικά.

Δημοσ.
Έχοντας τελειώσει το παιχνίδι, θα συμφωνήσω με το τελευταίο post. Ωστόσο αξίζει να το δείτε και να το φτάσετε έστω και μέχρι τη μέση, γιατί τα γραφικά του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ.

Έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και εξαιρετικό σενάριο (ειδικά αν σας ενδιαφέρει η εποχή των Σταυροφοριών) και μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις το πρώτο μέρος της τριλογίας. Οι δε πόλεις (Άκρα, Δαμασκός, Ιερουσαλήμ αλλά και η Masyaf) είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ε-ς, δεν θα έχετε ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι, ούτε τα GTA πια.

Το κακό, όπως είπαμε, είναι ότι μετά από ένα σημείο καταντάει πραγματικά βαρετό. Αν όμως κάποιος έχει όρεξη και αναλωθεί σε... μάζεμα σημαιών, τότε μπορεί να περάσει πολύ ευχάριστα την ώρα του, απλώς και μόνο χαζεύοντας τα γραφικά.

Δηλαδή θα είναι τριλογία το παιχνίδι??

Εγώ δεν το έχω παίξει και πολύ.Το πήγα μεχρι το σημείο που κάνεις την πρώτη σου αποστολή δολοφονίας.Tarih τον λένε αν θυμαμε καλά(τον λέγανε δηλαδή:-D)

Μέχρι εκεί το παιχνίδι με έχει εντυπωσιάσει.Πολύ προτότυπο και οι πόλεις είναι φοβερές

Επίσης αυτά που ακουγόντουσαν για τις απαιτήσεις του πιστεύω οτι είναι πιο ελαφρύ απο το Crysis

Δημοσ.

Αλήθεια? Εγω το επαιξα μεχρι την Ιερουσαλήμ με full ρυθμισεις και δεν εντυπωσιαστικα τοσο. Τα γραφικα ειναι οντως πολυ καλα ομως του Crysis ειναι 2 φορες καλυτερα.

Δημοσ.
Εμμμ, πάρε ένα 360 να ξεσκάσεις!

Ειμαι PC gamer. Δεν ακουμπαω κονσολες ουτε για αστειο, ποσο μαλλον το 360 με το τρελο failure rate του.

Δημοσ.

Λίγο offtopic όλα αυτά αλλά να παρατηρήσω ότι προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα γραφικά του AC (κυρίως οι φωτισμοί) παρά του Crysis. Το οποιο όμως έχω δει μια φορά μόνο στα γρήγορα και δεν ξέρω αν ήταν και σε super duper full high detail. Επιπλέον δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ μαζί του γιατί έχω πραγματικά σιχαθεί τα FPS.

Τα 360 δεν χαλάνε πλέον. Ούτε έχει "τρελό" failure rate, οι πιθανότητες να μην χαλάσει είναι πολύ περισσότερες. Να το θέσω αλλιώς. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες να πάρω ένα ολοκαινούριο PC και κάποιο εξάρτημα να βγει σκάρτο είναι μάλλον μεγαλύτερες.

Παρ' ολ' αυτά σε καταλαβαίνω, κι εγώ PC gamer θεωρώ τον εαυτό μου αλλά βλέποντας ότι πλέον δεν πολυβγαίνουν παιχνίδια σε PC ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με το 360. Μόνο το manager έχω πια στο PC, άντε και κανα Chessmaster. Να μου λείπει αν πρέπει να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για να παίξω GTAIV και nextgen FIFA/EURO. Έχοντας ένα 360 πρόλαβα και τέλειωσα Gears of War, Mass Effect, Assassin's Creed και πόσα άλλα παιχνίδια πολλούς μήνες πριν καν βγουν σε PC.

Sorry για το offtopic παιδιά.

Δημοσ.
Αλήθεια? Εγω το επαιξα μεχρι την Ιερουσαλήμ με full ρυθμισεις και δεν εντυπωσιαστικα τοσο. Τα γραφικα ειναι οντως πολυ καλα ομως του Crysis ειναι 2 φορες καλυτερα.

φαντάζομαι με πολλά ρεσταρτ μιας και η εκδοση η τωρινή κολάει αρκετά..

Δημοσ.
(Άκρα, Δαμασκός, Ιερουσαλήμ αλλά και η Masyaf)

Η πόλη λεγεται Άκη η αλλιως Αντιοχεια οπως τη λεμε σημερα.

Σορρυ που ακουγομαι geek :o

Δημοσ.
Λίγο offtopic όλα αυτά αλλά να παρατηρήσω ότι προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα γραφικά του AC (κυρίως οι φωτισμοί) παρά του Crysis. Το οποιο όμως έχω δει μια φορά μόνο στα γρήγορα και δεν ξέρω αν ήταν και σε super duper full high detail. Επιπλέον δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ μαζί του γιατί έχω πραγματικά σιχαθεί τα FPS.

Τα 360 δεν χαλάνε πλέον. Ούτε έχει "τρελό" failure rate, οι πιθανότητες να μην χαλάσει είναι πολύ περισσότερες. Να το θέσω αλλιώς. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες να πάρω ένα ολοκαινούριο PC και κάποιο εξάρτημα να βγει σκάρτο είναι μάλλον μεγαλύτερες.

Παρ' ολ' αυτά σε καταλαβαίνω, κι εγώ PC gamer θεωρώ τον εαυτό μου αλλά βλέποντας ότι πλέον δεν πολυβγαίνουν παιχνίδια σε PC ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με το 360. Μόνο το manager έχω πια στο PC, άντε και κανα Chessmaster. Να μου λείπει αν πρέπει να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για να παίξω GTAIV και nextgen FIFA/EURO. Έχοντας ένα 360 πρόλαβα και τέλειωσα Gears of War, Mass Effect, Assassin's Creed και πόσα άλλα παιχνίδια πολλούς μήνες πριν καν βγουν σε PC.

Sorry για το offtopic παιδιά.

H διαφορά με τα pc είναι ότι εδώ βγαίνουν λίγα game αλλά είναι τα περισσότερα πολύ ποιοτίκά. Το αντίθετο γίνετε στις κονσόλες που τα περισσότερα game είναι casual και αρκετά χαμηλής ποιότητας. Και φυσικά μην μιλήσουμε για την παιδαριώδη μηχανή γραφικών που έχουν με τα φτηνά τους εφέ.

Δημοσ.

Σωστά, γι' αυτό κι εγώ ζήτησα συγγνώμη για το προηγούμενο offtopic μου και δεν θα επανέλθω στο θέμα (άλλωστε στα περισσότερα σημεία συμφωνώ με τον chek2fire).

Όσο για το... ζήτημα της ονομασίας της πόλης Acra, ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι είναι η σημερινή Αντιόχεια. Ωστόσο όπου έψαξα για να βρω την απόδοση του "Acra", το βρήκα παντού σαν "Άκρα"

(πχ. Πολιορκία της Άκρας (1189-1191))

To "Άκη" πρώτη φορά το ακούω αλλά δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τον παραπάνω "geek" φίλο (Δεν είναι κακό το geek! Ίσα ίσα που έτσι μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω).

Όπως και να τη λένε τη ρημάδα, είναι άψογα σχεδιασμένη, πολλές φορές ανέβαινα πάνω στους ψηλούς πύργους του παραθαλάσσιου φρούριου μόνο και μόνο για να την χαζέψω από ψηλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...