Galis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 θεϊκο το παιχνιδι και θα εχει και συνεχεια απο ο,τι διαβασα. Και δεν ειναι και πολυ βαρυ αντιθετα με ο,τι ελεγαν
soiramk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 cough cough...περιμένεις κάτι τέτοιο ειλικρινά? Δεν κάνει,ε? ΠΙΠΕΡΙ!!
sleepy_head Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Τόσο καιρό το έχω στο 360 και δε λέω να το παίξω...και στον υπολογιστή με το χειριστήριο του 360 παίζω άμα ο άνθρωπος είναι πόντιος...
liopyr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Πάντως έχει βγει ένα fix που μάλλον δουλεύει, και παίζεις στην Ιερουσαλήμ κανονικά. Δεν λέω περισσότερα, μη πλακώσετε τα pm, όταν το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει θα ενημερώσω.
sleepy_head Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Χμμμ....no offense, ξανθια? lol όχι. Απλά το 360 όπως και όλες οι κονσόλες είναι στο δωμάτιο του αδερφού μου και δεν μου αρέσει να παίζω εκεί. Μάλλον θα περιμένω να βγεί η official έκδοση τον Απρίλιο.
liberostelios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Πάντως έχει βγει ένα fix που μάλλον δουλεύει, και παίζεις στην Ιερουσαλήμ κανονικά.Δεν λέω περισσότερα, μη πλακώσετε τα pm, όταν το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει θα ενημερώσω. Προφανώς μιλάς για την "τσατσιά" που έχουν κάνει πέρνοντας τα αρχεία τη Ιερουσαλήμ από τη Ρώσικη έκδοση, σωστά; Λογικά θα δουλεύει, αλλά όπως είπε ένα παιδί πιο πριν, εμφανίζει και κάτι... ρώσικα που και που! Με τα ξαφικά bugs (που κρασάρει στο πουθενά το παιχνίδι) δεν υπάρχει κάποια λύση, έτσι;
isspro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 υπομονη μεχρι να βγει η κανονικη εκδοση παιδια, υπομονη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 αν σκεφτούμε πως αύριο (από ότι θυμάμαι) κυκλοφορεί στα μαγαζιά το game...σύντομα να υποθέσω
Bigi444444 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εγώ για Απρίλη θυμάμαι ότι το είχαν πάει.Σε μεγάλα sites που είδα το καθένα έλεγε τα δικά του.Άλλο 8 Απρίλη, άλλο 12.Σαπουνόπερα το κάνανε και άντε να βγάλουμε άκρη.
liberostelios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Για απρίλη, νομίζω, είναι η έκδοση του στην Αμερική. Εδώ, Ευρώπη, είναι ορισμένη για 28 Μαρτίου. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος...
polonos1313 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Παίδες μου έστειλε ο θείος μου το game και μέχρι στιγμής με έχει εντυπωσιάσει. Φοβερα γραφικά και μεγάλη ελευθερία.... Επίσης άκουσα οτι στο παιχνίδι(το συγκεκριμενο από τον θείο) μόλις θα φτάσω στην Ιερουσαλήμ θα με πετάξει έξω και οτι θα πρέπει να βάλω ένα fix το οποίο ακόμα δεν βγήκε(έχει βγει μόνο ρώσικο fix). Αληθεύει????
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εδώ αγγλία δν το έφεραν ούτε κ σήμερα,αν κ έπρεπε χτες 28 του μήνα να έβγαινε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα