Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεϊκο το παιχνιδι και θα εχει και συνεχεια απο ο,τι διαβασα. Και δεν ειναι και πολυ βαρυ αντιθετα με ο,τι ελεγαν

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τόσο καιρό το έχω στο 360 και δε λέω να το παίξω...και στον υπολογιστή με το χειριστήριο του 360 παίζω :X

άμα ο άνθρωπος είναι πόντιος...

Δημοσ.

Πάντως έχει βγει ένα fix που μάλλον δουλεύει, και παίζεις στην Ιερουσαλήμ κανονικά.

Δεν λέω περισσότερα, μη πλακώσετε τα pm, όταν το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει θα ενημερώσω.

Δημοσ.
Χμμμ....no offense, ξανθια? :lol:

lol όχι. Απλά το 360 όπως και όλες οι κονσόλες είναι στο δωμάτιο του αδερφού μου και δεν μου αρέσει να παίζω εκεί. Μάλλον θα περιμένω να βγεί η official έκδοση τον Απρίλιο.

Δημοσ.
Πάντως έχει βγει ένα fix που μάλλον δουλεύει, και παίζεις στην Ιερουσαλήμ κανονικά.

Δεν λέω περισσότερα, μη πλακώσετε τα pm, όταν το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει θα ενημερώσω.

Προφανώς μιλάς για την "τσατσιά" που έχουν κάνει πέρνοντας τα αρχεία τη Ιερουσαλήμ από τη Ρώσικη έκδοση, σωστά;

Λογικά θα δουλεύει, αλλά όπως είπε ένα παιδί πιο πριν, εμφανίζει και κάτι... ρώσικα που και που!

Με τα ξαφικά bugs (που κρασάρει στο πουθενά το παιχνίδι) δεν υπάρχει κάποια λύση, έτσι;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν σκεφτούμε πως αύριο (από ότι θυμάμαι) κυκλοφορεί στα μαγαζιά το game...σύντομα να υποθέσω

Δημοσ.

Εγώ για Απρίλη θυμάμαι ότι το είχαν πάει.Σε μεγάλα sites που είδα το καθένα έλεγε τα δικά του.Άλλο 8 Απρίλη, άλλο 12.Σαπουνόπερα το κάνανε και άντε να βγάλουμε άκρη.

Δημοσ.

Παίδες μου έστειλε ο θείος μου το game και μέχρι στιγμής με έχει εντυπωσιάσει.

Φοβερα γραφικά και μεγάλη ελευθερία....

Επίσης άκουσα οτι στο παιχνίδι(το συγκεκριμενο από τον θείο) μόλις θα φτάσω στην Ιερουσαλήμ θα με πετάξει έξω και οτι θα πρέπει να βάλω ένα fix το οποίο ακόμα δεν βγήκε(έχει βγει μόνο ρώσικο fix).

Αληθεύει????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...