Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καταλαβαινω ρωσικα απλα οχι τελεια. Οποτε μεχρι να βγει η επισιμη κυκλοφορια,θα αρκεστω σε αυτο :)

Εκτος κ αν το εχω ηδη τερματισει :P

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και μετα κανετε παραπονα οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι ενω δεν το εχετε αγορασει

ε ρε σανιδα...

Δημοσ.
και μετα κανετε παραπονα οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι ενω δεν το εχετε αγορασει

ε ρε σανιδα...

Ποια παραπονα? Ο,τιδηποτε παιρνεις τσαμπα ενω θα το πληρωνες το δεχεσαι οπως ειναι... Χωρις παραπονα. Ειναι τσαμπα,τελος. Ασε που εισαι και παρανομος δηλαδη δε κανει να μιλαμε πολυ ;)

Το Assassin's Creed γ@μαει....

Δημοσ.

Κι εμένα ο μπάρμπας μου το έχει φέρει (όχι στο PC βέβαια) και όπου να' ναι το τελειώνω. Δεν είναι άσχημο αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο (οψόμεθα για ένα αρκετά καλύτερο sequel).

Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι αυτό που το IGN ονομάζει lasting appeal. Δηλαδή άπαξ και το τελειώσεις δεν το ξαναπιάνεις με τίποτα. Εδώ λέμε ότι από ένα σημείο και μετά πραγματικά κάνεις αγγαρεία, δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Παίζεις μόνο για να δεις τα districts στα οποια δεν έχεις πάει ακόμα και να καταλάβεις πού το πάει ο Master των Assassins.

Υπό αυτή την έννοια είναι θετικό το ότι οι devs άκουσαν τα παράπονα του κόσμου και εμπλούτισαν την έκδοση του PC με στοιχεία που λείπουν, δηλαδή λίγη ποικιλία ακόμα.

Δημοσ.

Ότι και να κάνουν τα side-mission είναι μούφα... δηλαδή έλεος να μαζεύεις σημαίες? Και προς το τέλος ότι πρέπει να σκοτώσεις καμια 100 στρατιώτες είναι λίγο χαζό..έως τελείως...Nubi είναι αυτή δεν θα μάθει ποτε...

Δημοσ.

Ναι, αυτά είναι άλλα δύο προβλήματα που έχει. Ότι δηλαδή ενώ κατά τ' άλλα είναι αρκετά ρεαλιστικό (από τα γραφικά και τους ήχους, μέχρι την κίνηση των χαρακτήρων αλλά και την ωραίο σενάριο) έχει αυτές τις παντελώς άκυρες αποστολές με τις σημαίες των informers (για τις "άλλες" σημαίες, τις πολλές, δεν το συζητάω καν).

Αλλά έχει και το θέμα των stealth missions. Οι οποιες είναι πρακτικά ανύπαρκτες, θα περίμενα κάτι διαφορετικό από έναν Assassin...

Δημοσ.

41 και σήμερα...

(αφήστε με εμένα, εγώ το τελείωσα σχεδόν το AC και πλέον μετράω το χρόνο συναρτήσει του GTA IV release date)

img_6943_assassins_creed.jpg

Δημοσ.
Καλα οι φωτο τα σπανε, εχω ριξει απιστευτο γελιο.:lol::lol::lol:

Παντως λεω να κατεβασω τη ρωσικη εκδοση, να απολαυσω παιχνιδι γμτ....

Με το παιχνιδι με χαλασε η προσαρμογη για Πισι απο Xbox διοτι το τρεχω με DX9c στα full με 1680χ1050 και εχει κατι ενοχλητικες οριζοντιες γραμμες λες και το παιζω σε Emulator :/

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ALTAIR ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΟΛΥΜΠΙ! ελεος:cry:

δοκίμασε Vsync always on, απο το μενού των ρυθμίσεων της κάρτας γραφικών σου... θα λυθει το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...