Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξεκίνησα σήμερα να το παίζω και μάλιστα ζήτησα απο τον activex να μου δώσει το save για να το βάλω όταν κολλήσει. Αλλά είπα να παίξω ένα δικό μου πριν το βάλω για να δω τι γίνεται στην αρχή. Εχω την έκδοση reloaded με διαφορετικό crack. Σε όλους εσάς κολλάει όταν είναι να βγείτε απο την jerusalem, γιατί εγώ μέχρι στιγμής έχω φτάσει μέχρι τη Δαμασκό και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και δεν χρειάστηκε να βάλω το save. Ασχετο, ξέρετε ότι έχουν και τουρκικες σημαίες μέσα? Παντως το παιχνιδάκι μέχρι στιγμής πολύ απλοικό μου φαίνεται.

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η jerusalem που ξεκινάς στην αρχή δεν έχει καμία σχέση με την jerusalem που ΘΑ συναντήσεις παρακάτω (block μνήμης 3) και εκεί θα σου κολλήσει σίγουρα..

Δημοσ.
liopyr το εχω ανεβασει. απλα θα απαντισω με ΠΜ ;)

Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα να δησμοσιεύσεις ένα save...

Aλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί fix παράνομης version, ας μας πει κάποιος υψηλόβαθμος...

Δημοσ.

φίλε δεν είχε μόνο save μέσα. κάτι έχουν κάνει με τις εκδόσεις προφανώς.

πάντως προχωρουν πυρετωδώς πιο γρήγορα από την εταιρία τα παιδιά! περιμένουμε το τελικό fix από τον επαναφορτιζόμενο (μάλιστα απολογήθηκε για την βιαστική έκδοση!) από στιγμή σε στιγμή. το πολύ τέλος εβδομάδας.

εγώ πάω να τσεκάρω λίγο το ρώσικο και τα ξανά λέμε bliet! :P

Δημοσ.

εγώ πάω να τσεκάρω λίγο το ρώσικο και τα ξανά λέμε bliet! :P

χαΧΑΧΑχαΧΑΧαΑΧΑχαΧΑχαΑχαχχαχαΧΑχαΧΑ

χΑΧαχΑΧαχαΧΑΧΑαΧΧΑΧαΧΧΑχαΧΑαΧΑχαΧαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το πολύ big bang e? :P

Δημοσ.

Καλα οι φωτο τα σπανε, εχω ριξει απιστευτο γελιο.:lol::lol::lol:

Παντως λεω να κατεβασω τη ρωσικη εκδοση, να απολαυσω παιχνιδι γμτ....

Με το παιχνιδι με χαλασε η προσαρμογη για Πισι απο Xbox διοτι το τρεχω με DX9c στα full με 1680χ1050 και εχει κατι ενοχλητικες οριζοντιες γραμμες λες και το παιζω σε Emulator :/

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ALTAIR ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΟΛΥΜΠΙ! ελεος:cry:

Δημοσ.
@paul_w810i, κατεβασε την GRiD εκδοση

στην GRiD εχει μαθει κολυμπι?:P

Περα απ' την πλακα, καλη εκδοση? Φτανεις Ιερουσαλημ?

Δημοσ.
στην GRiD εχει μαθει κολυμπι?:P

Περα απ' την πλακα, καλη εκδοση? Φτανεις Ιερουσαλημ?

Για μένα δεν αξίζει να χαραμίσετε άλλα 5,5GB download για μια έκδοση που δεν θεωρείται "proper" καθώς είναι μια προσπάθια να λυθεί το πρόβλημα συνδιάζοντας αρχεία από την english εκδοση και την russian με αποτέλεσμα να υπάρχει κείμενο και ήχος και από τις 2 εκδόσεις ανάλογα με την περιοχή που είστε.

Δημοσ.
τελικα ποτε θα ειναι ετοιμη η τελικη εκδοση;για το crack, δεν μιλαμε;

Δεν είναι θέμα "προσπερασης" της προστασίας αυτό που προκαλεί τα προβλήματα στο παιχνίδι, αυτό που είναι προβληματικό στις 2 εκδόσεις, πέρα από την ρώσικη που είναι 100% working, είναι το αρχείο με τα δεδομένα των επιπέδων (η "γνωστή" πλεον Ιερουσαλήμ). Γι'αυτό μια proper έκδοση από διαφορετική πηγή αναμένετε από μέρα σε μέρα, καθώς ενα fix/patch για τις υπάρχουσες εκδόσεις θα πρέπει να είναι μεγάλο, γύρο στα 1GB, μπορεί και παραπάνω καθώς θα πρεπει να αντικαθηστά το προβληματικό αρχειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...