Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα έχει τρομερά γραφικά, καλή ιστορία(έτσι φαίνεται)αλλά το παιχνίδι είναι βαρετό. Και εγώ στο ίδιο σημείο έφτασα και το παράτησα. Από φίλο που μιλήσαμε(το έχει σε XBOX360) μου είπε ότι δεν αλλάζει κάτι στο gameplay όσο προχωράς και μου λέει με στόμφο- τρομερό παίρνεις και άλογο. Τι να πω?? Το marketing έκανε το θαύμα του!!!

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια δεν λανσαριστικε σαν rpg! ενα εξελιγμενο prince of persia ειναι με ανανεομενες ιδεες σε αρκετους τομεις. ισως εγυνε περισσοτερος ντορος απο οτι επρεπε αλλα απο εκει και περα σκευτιτε οτι ειναι ενα απλο action που οσο να το πεις σε γεμιζει με το παραπανω το ματι απο τα αντιστιχα του ειδους του.

σιγουρα αν το εμπλουτιζανε με rpg στιχοια θα ειχαμε να λεγαμε για καιρο παντος. τωρα μια φορα και τελος..

edit: παντος αντι να κλεγομαστε για τιν ιερουσαλημ μηπος να την προσπερνουσαμε? ολο και καπιος τροπο θα υπαρχει να φορτωθει η επομενη.. :P

Δημοσ.

Με τα χαρακτηριστικά της υπογραφής μου παίζει άψογα σε 1680x1050 όλα full.

Σαν παιχνίδι πάντως δεν με ενθουσίασε... το περίμενα πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Πάντως για μένα άμα μάθεις το χειρισμό καλά το sword fight gameplay είναι από τα καλύτερα...προσπαθήστε να κάνετε counter με το hidden blade...όλα τα λεφτά ειδικά για να τελειώσεις αρχηγούς.

Δημοσ.

Ερωτηση

Εβαλα το παιχνιδακι να παιξω λιγακι μιας και διαβασα οτι θυμιζει λιγο Prince Of Persia και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου μου δειχνει λιγο black screen και ξαναξεκιναει windowed αντι για fullscreen.

Τις πταιει? Εψαξα λιγο στο νετ αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Δημοσ.

Μην ξοδεύεται τζάμπα χρόνο και bandwidth, τα 2 release που κυκλοφορούν έχουν γίνει nuked καθώς πρόκειται για pre-release εκδόσεις οι οποίες υποφέρουν από bugs και crashαρουν λόγο corrupted αρχείων,δεν είναι θέμα c_r_@_c_k/fix και προσοχή να μην πέσετε θύματα fake αρχείων που κυκλοφορούν και είναι στην πραγματικότητα ιοι/trojans. Περιμένουμε λοιπόν μια proper έκδοση μέσα στις επόμενες μέρες/ώρες, εκτός και αν ξέρετε ρώσικα οπότε μπορεί να παίξετε το παιχνίδι καθώς εμφανίστηκε σήμερα η Russian version του παιχνιδιού η οποία είναι γύρο στα 4.8GB αλλά είναι full και 100% playable χωρίς bug/crashes.

[nuked] Assassins.Creed-RELOADED

Nuke Reason: Not Retail. Corrupted data causes crashes and nonworking levels. Missing Files.

Δημοσ.

Τουλάχιστον θεϊκό.

Έχω λιώσει. Παίζω κάμποσες ώρες καθημερινά, εδώ και μια βδομάδα. Με τρελό flag grinding. Ελπίζω σε 2-3 μέρες να το ξεμπερδέψω (πάντα για 360).

Δημοσ.
Μην ξοδεύεται τζάμπα χρόνο και bandwidth, τα 2 release που κυκλοφορούν έχουν γίνει nuked καθώς πρόκειται για pre-release εκδόσεις οι οποίες υποφέρουν από bugs και crashαρουν λόγο corrupted αρχείων,δεν είναι θέμα c_r_@_c_k/fix και προσοχή να μην πέσετε θύματα fake αρχείων που κυκλοφορούν και είναι στην πραγματικότητα ιοι/trojans. Περιμένουμε λοιπόν μια proper έκδοση μέσα στις επόμενες μέρες/ώρες, εκτός και αν ξέρετε ρώσικα οπότε μπορεί να παίξετε το παιχνίδι καθώς εμφανίστηκε σήμερα η Russian version του παιχνιδιού η οποία είναι γύρο στα 4.8GB αλλά είναι full και 100% playable χωρίς bug/crashes.

[nuked] Assassins.Creed-RELOADED

Nuke Reason: Not Retail. Corrupted data causes crashes and nonworking levels. Missing Files.

πω, θενξ μαν, δεν ηξερα.

Δημοσ.

Ενώ στις αρχές το θεωρούσα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει...κάπου στην πορεία με κούρασε αφάνταστα.

Το ίδιο επαναλαμβανόμενο σενάριο δεν μπορεί να σε κρατήσει όσο καλά και να είναι τα γραφικά και η κίνηση.

Δε νομίζω ότι θα το τελειώσω. Κρίμα πάντως γιατί είχε προοπτικές αν έδιναν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ποικιλία των αποστολών.

Pickpocket, σκοτώνεις, σκαρφαλώνεις, τρέχεις κρύβεσαι και πάλι από την αρχή.

Πάντως το σκαρφάλωμα στα eagle points το βρήκα απολαυστικό.

Δημοσ.

Κι εγώ το περίμενα εναγωνίως.Το δοκίμασα για μια ώρα περίπου εχθές και μου άφησε χλιαρές εντυπώσεις.Καταρχήν είναι υπερβολικά και αδικαιολόγητα βαρύ.Μετά το crysis έρχεται αυτό, αλλά τα γραφικά του μόνο μέτρια πλέον μπορώ να τα πω.

Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω όμως ρε παιδιά είναι αυτή η απάθεια που μας πιάνει ώρες ώρες ακόμα και με παιχνίδια που περιμένουμε καιρό.Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια για μεγάλα διαστήματα δεν έχω καν υπολογιστή και πάντως παίζω ελάχιστα.Όταν δεν έχω υπολογιστή λέω, άντε να ξαναπάρω το pc να παίξω και κανένα παιχνιδάκι γιατί μου έλειψε.Ε όταν το ξαναπαίρνω όλα μου φαίνονται άχρωμα και άγευστα και βαριέμαι να παίξω σοβαρά (ίσως γιατί μετά από 1-2 μήνες θα το ξανασουτάρω). :-D

Τώρα πάλι με το Assassin's έβλεπα τα βίντεα από δω κι από κει, το σκαρφάλωμα και αυτές τις σκηνές από τα ψηλά σημεία και είχα πωρωθεί στην αρχή.Μετά σιγά σιγά βέβαια από τα τόσα που είχα δει το συνήθισα.Ε τώρα που δοκίμασα το παιχνίδι δεν τρελάθηκα κιόλας.Ντάξει το είδαμε κι αυτό είπα.Ίσως αυτή η υπερβολική έκθεση στο περιεχόμενο ενός τίτλου πριν ακόμα βγει να κάνει ζημιά.

Δημοσ.

για μένα το μεγαλύτερο αρνητικό του παιχνιδιού (εκτός από το ίδιο στυλ αποστολών) είναι ότι δεν σου δίνει ένα κίνητρο στις μάχες και στην αλληλεπίδραση με τον κόσμο - περιβάλλον.

να έχεις να λες ρε παιδί μου θα το κάνω για να μαζέψω λεφτά η έστω ένα νέο όπλο ένα κάτι! στην ουσία δηλαδή όλος ο κόσμος είναι ένα ανούσιο κόσμημα. με μοναδικό σκοπό το κυνήγι και το κρύψιμο που όσο να το πεις θα το βαρεθείς γρήγορα.

όπως όμως ξανά έχω πει το παιχνίδι είναι action και τίποτα παραπάνω. ως εκτούτου δεν τα πάει άσχημα αλλά σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα..

edit: πάντως οι κατασκευαστές του θα πρέπει να κλαίνε με μαύρο δάκρυ που κοντεύουμε να κάνουμε review πριν καλά καλά το παιχνίδι κυκλοφορήσει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...