6600gt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 φίλε 6600gt έχω την 7600gt που είναι επίσης οριακή και 2G Ram που για XP είναι οκ. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι με τα minimum requirments "πηδάνε" (κυριολεκτικά) επεξεργαστές μόλις 2 χρόνων! Αν δεν είχες dual core υπήρχε μια περίπτωση να τρέξει καλά το game αν είχες όπως είπα μια καλή κάρτα γραφικών αλλά με p4+7600gt απλά το ξεχνάς.... @activex όπως είπα και πιο πρίν υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει το τρίτο επίπεδο μόνο με mount image και τελευταία έκδοση d@emon καθώς όπως λέγεται υπάρχει πρόβλημα με το cr@ck....
activex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 6600gt με mount image παιζω και εγω. αλλα οχι τελευτεα εκδοση (παρολο που δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα απο την στιγμη που ξεκηνα να παιζει..)
EKTELESTES Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν δεν είχες dual core υπήρχε μια περίπτωση να τρέξει καλά το game αν είχες όπως είπα μια καλή κάρτα γραφικών αλλά με p4+7600gt απλά το ξεχνάς.... @activex όπως είπα και πιο πρίν υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει το τρίτο επίπεδο μόνο με mount image και τελευταία έκδοση d@emon καθώς όπως λέγεται υπάρχει πρόβλημα με το cr@ck.... Που τα είδες αυτά τα άτομα;; Γιατί σε όσα site διαβάζω, κανένας μα κανένας δεν έχει μπει στην Ιερουσαλήμ είτε με τον 1 ή τον άλλο τρόπο. Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση δηλαδή να το δοκιμάσουμε, αλλά το οτι έχει πέσει τρελό γέλιο με αυτή την έκδοση είναι το μόνο σίγουρο.
6600gt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Που τα είδες αυτά τα άτομα;; Γιατί σε όσα site διαβάζω, κανένας μα κανένας δεν έχει μπει στην Ιερουσαλήμ είτε με τον 1 ή τον άλλο τρόπο. Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση δηλαδή να το δοκιμάσουμε, αλλά το οτι έχει πέσει τρελό γέλιο με αυτή την έκδοση είναι το μόνο σίγουρο. Καλά αυτό να λέγετε .Γίνεται μεγάλος χαμός για αυτό το game σε πολλά forum. Το team που το έβγαλε μάλλον για beta testers μας προορίζει τελευταία
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Χωρίς να το έχω ακόμα(βλέπε αργός θείος ) με mount image δουλεύει κανονικά απο ότι φαίνεται... @Innersense απο ότι είδα θέλει όντως minimum dual core/amd 64x2 πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ειδικά αν έχεις μια καλή κάρτα γραφικών να δεις αν μπορεί να τρέξει καλά το game Εισαι σιγουρος οτι θελει dual core minimum? Θα παιζει στο pc μου??
Sadman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 θα παιζει κανονικα με καπιες παραχωρισεις μαλλον(δεν το εχω δοκιμασει),αλλα και το crysis ζηταει dual core(ετσι?)και παιζει κανονηκα στον p4 μου.
6600gt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 θα παιζει κανονικα με καπιες παραχωρισεις μαλλον(δεν το εχω δοκιμασει),αλλα και το crysis ζηταει dual core(ετσι?)και παιζει κανονηκα στον p4 μου. Και όμως το crysis ζητάει minimum p4 2.8Ghz και πάνω
M3tal_G3ar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ρε παίδες να σας πω κάτι μόλις έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι και είμαι στην αρχή εκεί που πρέπει να περνάω ανάμεσα από κάποιους που έχουν κανάτες στο κεφάλι χωρίς να τους τις ρίξω το θέμα είναι οτί γυρνάω όλη την ώρα σαν τον μ@λ@κ@ και δεν γίνεται τίποτα... Ξέρεται τι δεν έχω κάνει;;;; EDIT: ok το βρήκα.
sarakinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιδιά το παιχνίδι είναι μούφα...σας προτίνο να μην το "αγοράσετε" μέχρι να βγει κάποια καλή έκδοση στο εμπόριο...ανά διαστήματα κρασάρει και διάφορα προβλήματα κυρίος στο πέρασμα των πυλών
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 θα παιζει κανονικα με καπιες παραχωρισεις μαλλον(δεν το εχω δοκιμασει),αλλα και το crysis ζηταει dual core(ετσι?)και παιζει κανονηκα στον p4 μου. Οταν λες παιζει "κανονικα ενοεις στο low η στο medium? Γιατι εγω για να παιξω ενα παιχνιδι και να το ευχαριστηθω θελω να το παιζω με ολα στο φουλ.
6600gt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Οταν λες παιζει "κανονικα ενοεις στο low η στο medium? Γιατι εγω για να παιξω ενα παιχνιδι και να το ευχαριστηθω θελω να το παιζω με ολα στο φουλ. Με το σύστημα της υπογραφής σου μπορείς να το παίξεις με high ρυθμίσεις(δεν είναι crysis ) το πρόβλημα με το 16:9 που δεν αλλάζει το έλυσε κανένας?
activex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 M3tal_G3ar πατα το shift και περνα αναμεσα απο το πλυθος με τις κανατες. ετσι δεν θα τις ριξεις και θα μπορεσεις να πας παρακατω. OROKUSAKI μια χαρα θα σου παιξει. δεν ειναι τοσο βαρι οσο λεει..
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Με το σύστημα της υπογραφής σου μπορείς να το παίξεις με high ρυθμίσεις(δεν είναι crysis ) το πρόβλημα με το 16:9 που δεν αλλάζει το έλυσε κανένας? Το προβλημα αυτο σχετικα με το 16:9 το εχω συναντησει και σε αλλα παιχνιδια οπως το Condemned:Criminal Origins αλλα και το The Golden Compass. Το condemned ηταν φοβερο game παντως!
pataridis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Το παιχνίδι δεν λέει από gameplay. Kάνεις τα ίδια πράγματα συνέχεια και οι διαφορές φυλές περνάνε από δίπλα σου δίχως να σε επηρεάζει στο gameplay. Υπάρχει κανείς που να μη συμφωνεί??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα