duffyduck Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ενα crack υπαρχει μεχρι τωρα. δεν βγει crackfix απο κανενα group, μεχρι τωρα.
S2Katana Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Παιδια, λιγο ηρεμα οι συζητησεις για θειους κτλ, γιατι θα εκνευρισουμε τον θειο privateer.Χαχα. Παντως μεσα στη βδομαδα θα βγουν τα πιο καλα, λογικα.
activex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 xavier φυσικα και θα επρεπε να παιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε full screen... edit: οπς τωρα σε επιασα..μαλον ενοης τα 16/9 τα οποια ουτε εγω βρικα πως και αν αλλαζουν..
EKTELESTES Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Απ' ότι φαίνεται είναι κάποια beta / rc έκδοση πάντως. Δεν είναι δυνατό να είναι μόνο για Widescreen και να μην αλλάζει ούτε με κάποιο cfg αρχείο. Πάντως τρέχει άψογα σε DX10 με 8800gt / c2duo 6600 / 2gb ram / vista 64 /174.12 beta όλα τέρμα και λίγο aa/af.
EKTELESTES Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Λένε οτι είναι corrupted το αρχείο που έχει την Ιερουσαλήμ και είναι αδύνατο να το φορτώσει. Απ όσο ξέρω δεν έχει καταφέρει κάποιος να μπει στην Ιερουσαλήμ. Έχεις πάει Ιερουσαλήμ δηλ εσύ;;
Innersense Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Σηγνώμη να το ξαναπούμε για να το καταλάβω: Minimum απαιτήσεις έχει Dual Core; Δηλαδή σε Pentium 4 3G+ δεν παίζει; Έλεος... κατά τα άλλα λέτε για τις κάρτες... Αυτό το trust Hardware/OS/Game Developers μας έχει τσακίσει... Και μετά σου λένε η πειρατία είναι παράνομη οι κλέφτες...
6600gt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Λένε οτι είναι corrupted το αρχείο που έχει την Ιερουσαλήμ και είναι αδύνατο να το φορτώσει. Απ όσο ξέρω δεν έχει καταφέρει κάποιος να μπει στην Ιερουσαλήμ. Έχεις πάει Ιερουσαλήμ δηλ εσύ;; Χωρίς να το έχω ακόμα(βλέπε αργός θείος ) με mount image δουλεύει κανονικά απο ότι φαίνεται... @Innersense απο ότι είδα θέλει όντως minimum dual core/amd 64x2 πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ειδικά αν έχεις μια καλή κάρτα γραφικών να δεις αν μπορεί να τρέξει καλά το game
Sadman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 καλα εγω θα περιμενω να ηρεμισουνε λιγο τα bandwiths και να βγει και μια full playbe version και να μου κανει ο πΟτε την 768-> 1024(αμην και ποτε γαμω?μονοεγω εμεινα )και μετα θα το κατεβασω.
Innersense Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 φίλε 6600gt έχω την 7600gt που είναι επίσης οριακή και 2G Ram που για XP είναι οκ. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι με τα minimum requirments "πηδάνε" (κυριολεκτικά) επεξεργαστές μόλις 2 χρόνων!
activex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 3 φορες πηγα να περασω την πυλη της Jerusalem και με πεταξε desktop.
Commentator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 3 φορες πηγα να περασω την πυλη της Jerusalem και με πεταξε desktop. περνα απο την πυλη των windows
activex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 περνα απο την πυλη των windows χεχε! εγω το βλεπω λιγο πιο θετικα και λεω πως για DEMO μου φανικε μεγαλo...
soiramk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 xexexe 6+ GB demo? Δεν το κάνω install γιατί θέλω να το ευχαριστηθώ!! Θα ξενερώσω αν με "πετάει" έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα