Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=122507 Ε δεν νομίζω να είναι fake.... cough cough...ελπίζω να έχεις διαβάσει το policy
duffyduck Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πρωτα πρωτα και οι 2 releases PROCYON + RELOADED are nuked. Οποτε μην ασχολειστε. Το παιχνιδι crashαρει.
hudjw Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Το περίμενα καλό αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό , το είχα παίξει πολύ λιγο σε 360 και πιστεύω οτι σε θέματα γραφικών και...κολλημάτων.... υπερτερεί ή εκδοση για υπολογιστή , πραγματικά τέλειο παιχνίδι ! Πολύ ευχάριστη εκπληξη πάντως η σημερινη με την τόσο πρόωρη κυκλοφορία του παιχνιδιού ! οποιος το παιξει πανω απο μια ωρα και δει οτι ολα πανε ρολοι ας μας το πει το έχω παίξει για κανενα μισάωρο και δεν παρουσίασε οποιοδήποτε πρόβλημα ***μετά το πρώτο επιπέδο πρέπει να κρασάρει το παιχνίδι , έτσι λένε οι <<εγκυρες>> πληροφορίες τουλαχιστον !
activex Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 λυπον να επιβεβαιωσω τον hudjw. μολης το τσεκαρα καμια ωριτσα. ομορφα γραφικα και καλη ταχυτιτα (οποιος τρομαξε απο τις crysis απαιτησεις ας ησυχασει..) δεν εβαλα frap αλλα δεν ειχα καμια ενοχληση στην κηνιση. ενδιαφερον μαχες και περιβαλον για εξερευνιση (αν και σεναριακα γραμμηκο απο οσο ξερω) καθος και το animation. μμμ τα υπολυπα οταν ασχοληθω περισσοτερο. παντος εχω πολυ καλες εντυπωσεις
overclocker Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά οι 2 εκδόσεις που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής έχουν γίνει nuked. Φαίνεται το παιχνίδι δεν είναι retail εκδοση αλλά κάποια alpha version, όπως είχε γίνει με το Doom 3, αν θυμούνται οι πιο παλιοί. Περιμένουμε κάποια proper εκδοση από τα "ξυράφια" ή από τους Vitality. [NUKED]-Assassins.Creed-RELOADED REASON-not.retail_crashing.in.level.1 [NUKED]-Assassins_Creed_CLONEDVD-PROCYON REASON-crashing_not.retail_emulation.tools.not.pred.or.in.release
chill Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 @Thresh. Ε ναι mea culpa (spank me για παραδειγματισμό ) Thanx για το info overclocker.
S2Katana Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ μίλησα για εντυπώσεις από την xbox360 έκδοση αλλά δεν νομίζω να έχει πολλές διαφορές με το Pc. Αnyway έχει βγεί το παιχνίδι απλά λίγο υπομονή!!!! Exω 1 πρόσκληση για τον θείο μου! Όποιος ενδιαφέρεται για την Reloaded pm me. Eδω, εδω!!
duffyduck Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 τελικα μονο η RELOADED δεν δουλευει. η PROCYON ειναι ενταξει. προτεινω να περιμενετε... BUY THE GAME if you want it
Galis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Απαιτησεις?Οχι τις official.Εσεις πως το βλεπετε?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 lol chill δεν πειράζει τώρα το είδα ότι βγήκε!!!Από ότι διάβασα λειτουργούν μια χαρά τα releasez...
EKTELESTES Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 έχει βγει ήδη fix, θα το δοκιμάσω αργότερα απόψε λογικά ^^
soiramk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ερωτησούλα πριν καλά-καλά το παίξω... optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended) Κάνει μόνο αυτό ή και κάτι σαν αυτό για πιο φθηνό?
EddieObscurant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εχει βγει fix το οποίο δουλεύει και με τη reloaded.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα