Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το περίμενα καλό αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό , το είχα παίξει πολύ λιγο σε 360 και πιστεύω οτι σε θέματα γραφικών και...κολλημάτων.... υπερτερεί ή εκδοση για υπολογιστή , πραγματικά τέλειο παιχνίδι !

Πολύ ευχάριστη εκπληξη πάντως η σημερινη με την τόσο πρόωρη κυκλοφορία του παιχνιδιού ! :)

οποιος το παιξει πανω απο μια ωρα και δει οτι ολα πανε ρολοι ας μας το πει

το έχω παίξει για κανενα μισάωρο και δεν παρουσίασε οποιοδήποτε πρόβλημα

***μετά το πρώτο επιπέδο πρέπει να κρασάρει το παιχνίδι , έτσι λένε οι <<εγκυρες>> πληροφορίες τουλαχιστον !

Δημοσ.

λυπον να επιβεβαιωσω τον hudjw. μολης το τσεκαρα καμια ωριτσα.

ομορφα γραφικα και καλη ταχυτιτα (οποιος τρομαξε απο τις crysis απαιτησεις ας ησυχασει..) δεν εβαλα frap αλλα δεν ειχα καμια ενοχληση στην κηνιση. ενδιαφερον μαχες και περιβαλον για εξερευνιση (αν και σεναριακα γραμμηκο απο οσο ξερω) καθος και το animation.

μμμ τα υπολυπα οταν ασχοληθω περισσοτερο. παντος εχω πολυ καλες εντυπωσεις

Δημοσ.

Παιδιά οι 2 εκδόσεις που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής έχουν γίνει nuked. Φαίνεται το παιχνίδι δεν είναι retail εκδοση αλλά κάποια alpha version, όπως είχε γίνει με το Doom 3, αν θυμούνται οι πιο παλιοί. Περιμένουμε κάποια proper εκδοση από τα "ξυράφια" ή από τους Vitality.

[NUKED]-Assassins.Creed-RELOADED REASON-not.retail_crashing.in.level.1

[NUKED]-Assassins_Creed_CLONEDVD-PROCYON REASON-crashing_not.retail_emulation.tools.not.pred.or.in.release

Δημοσ.
Εγώ μίλησα για εντυπώσεις από την xbox360 έκδοση αλλά δεν νομίζω να έχει πολλές διαφορές με το Pc.

Αnyway έχει βγεί το παιχνίδι απλά λίγο υπομονή!!!!

Exω 1 πρόσκληση για τον θείο μου! Όποιος ενδιαφέρεται για την Reloaded pm me.

Eδω, εδω!!:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...