Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το Μάρτιο θα είναι διαθέσιμη η έκδοση PC του Assassin's Creed, ύστερα από επίση ανακοίνωση στο site: http://assassinscreed.uk.ubi.com/index_old.php

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: PC version will feature brand new exclusive side missions and is due to release this March.

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ.

Δημοσ.
Guys τι λέτε δεν έχει βγει ακόμα.

Xαχα, εδω θα ειμαστε να το κραζουμε για τις απαιτησεις του...Με frame measurements, συγκρισεις, ποστς που πεταγονται και αποκαλυπτουν την πλοκη και που παλι τα κραζουμε επειδη δεν ειναι σποιλερς...

I love Insomnia!:-D

Δημοσ.

εγω πονταρω πως σε μενα θα παιζει σε 1280χ1024(δν παει αλλο η οθονη μετα :-D)με μια μιξη medium-high χωρις φιλτρα με 20-35fps.(εδω ειναι το πονταρισμα μου)(με την καρτα oc στα 760/1000).

Να ακουσω τα στοιχηματα,ελα να πεφτει το χρημα :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαι γιατί να'ναι τόσο βαρύ?

Βαριούνται να κάνουν optimize εκεί στην Ubisoft?

Ή μήπως θα'χει 19 φορές καλύτερα γραφικά απ'την 360 έκδοση? Γιατί εμένα τα γραφικά δεν μου φάνηκαν για τίποτα το ιδιαίτερο,ούτε είδα τίποτα το σπουδαίο πέραν του πλήθους των χαρακτήρων.

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν πρόκειται να είναι τόσο καλύτερα...απλά είναι Ubisoft...προγραμματισμός ΓΤΠ...

τώρα για το πότε θα βγει...έχει φάει κάμποσες αναβολές...τελευταία που θυμάμαι ήταν για κάπου μέσα στον Μάρτιο...αν έφαγε και άλλη αναβολή δεν θυμάμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...