klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Όπως είπε και ο tdi κατα τα άλλα το DOF είναι ψιλοχαοτικό και είναι βασικά και αυτό που κάνει το παιχνίδι να είναι τόσο εντυπωσιακό... Εκεί όντως μπορεί κάποια συστήματα να τα βρούν ψιλοσκούρα.. η απλά να το παίξουν σε low απαιτήσεις και να χάσουν το μισό παιχνίδι έτσι... :\
chill Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ROFL.. Να σαι καλα ρε μαν no offence δεν το λεω προσβλητικα απλα μου φανηκε πολυ αστεια η φραση.. Και να εισαι σιγουρος οτι αφου αντεξε το Crysis θα το τρεχει μια χαρα.. Αλλιως αν δεν.. τοτε κατι δεν παει καθολου καλα με τους devs .. Γιατι δεν προκειται για κατι το ιδιαιτερο. Καλα gfx αλλα τπτ ιδιαιτερο για να ειναι τοσο απαιτητικο. Μα τα gfx κάνουν ένα παιχνίδι απαιτητικό .Δεν είδες μερικές σελίδες πίσω τα minimun req? Ubi είναι αυτή, τσακωμένη με τον σωστό προγραμματισμό εδώ και χρόνια....
S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ROFL.. Να σαι καλα ρε μαν no offence δεν το λεω προσβλητικα απλα μου φανηκε πολυ αστεια η φραση.. Και να εισαι σιγουρος οτι αφου αντεξε το Crysis θα το τρεχει μια χαρα.. Αλλιως αν δεν.. τοτε κατι δεν παει καθολου καλα με τους devs .. Γιατι δεν προκειται για κατι το ιδιαιτερο. Καλα gfx αλλα τπτ ιδιαιτερο για να ειναι τοσο απαιτητικο. Χαχα, ηξερα πως θα ακουστει καπως. Απλα εχω δει στα διαφορα διεθνη fora τασεις ανησυχιας.
littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μα τα gfx κάνουν ένα παιχνίδι απαιτητικό .Δεν είδες μερικές σελίδες πίσω τα minimun req? Ubi είναι αυτή, τσακωμένη με τον σωστό προγραμματισμό εδώ και χρόνια.... Ναι την ξερω την nOObisoft χρονια τωρα την τρωμε στην μαπα,και εχωντας το παιχνιδι στο 360 για αυτο το λεω.. Αρνουμαι να πιστεψω οτι ενα παιχνιδι που εχει βγει για τις κονσολες μπορει να προγραμματιστει τοσο χαλια για το PC.. Οπως ειπα το παιχνιδι δεν εχει τπτ το ιδιαιτερο για να ειναι απαιτητικο απο θεμα gfx οποτε αν ειναι βαρυ θα ειναι σιγουρα θεμα κακου κωδικα..Αν επιστρεψουμε σε εποχες Halo1 για PC ολα γινονται.. Εντ δεν νουμπισοφτ κεν σοβ ιτ απ χερ ας.. Χαχα, ηξερα πως θα ακουστει καπως. Απλα εχω δει στα διαφορα διεθνη fora τασεις ανησυχιας. Ναι μωρε χαβαλε κανουμε..
manost Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι θα είναι αρκετά βαρύ. - Off Topic - Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το Prince of Persia 4 να έχει τουλάχιστον τις ίδιες απαιτήσεις με το Assassin's Creed και να μην είναι ακόμη πιο βαρύ - Off Topic -
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=91588 "The latest release schedule for the publisher also shows delays for Assassin's Creed on PC and DS, which will now both be available on 28th March. The former was originally due on 1st March, while the latter was supposed to be out in February."
Sadman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 μαλλον διαβαζουνε το φορουμ και ειδανε οτι ολοι τρομαξαμε και ειπανε να ασχοληθουνε λιγο με το optimize....(λεμε τωρα....)
S2Katana Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μακαρι να ειναι για αυτο... Βασικα δεν εχω προβλημα να το παρω για PS3 απο ebay, αλλα εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι way too much γραμμικο και κατανταει βαρετο...
polonos1313 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το παιχνίδι φέρνει λίγο σε Prince Of Persia ή κάνω λάθος??
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Γραμμικό είναι (και επαναλαμβανόμενο).. αλλα βαρετό δεν είναι... Αυτό το λέω εγώ που έχω παρατήσει 10δες παιχνίδια στο μισάωρο για πολλούς και διάφορους λόγους... Δεν θα τρώω εγώ τη ζωή μου για να ξεκινήσει "το καλό κομμάτι του παιχνιδιού" Τεσπα... ίδιο με το prince of persia είναι.. αλλα έχοντας παίξει όλα τα pop μπορώ να πω οτι την διαδραστικότητα του creed με τα κτίρια το pop την βλέπει με τα κυάλια!!! Όσον αφορά τις μάχες επίσης είναι οι ίδιες με 2-3 καλύτερα πραγματάκια στο creed (που μετά απο τον 500στο εχθρό που βγάζεις σου φαίνονται αγγαρεία) Κατα τα άλλα άνετα το ονόμαζαν pop 4 και κανείς δεν έλεγε και τίποτα! (υπάρχει και κάποιο θεωρητικό βάθος βέβαια στο story το οποίο αρχικά μου άρεσε.. γούστα είναι αυτά..στην τελική.. πόσες φορές να σώσω την kaylena στην ζωή μου; (γιατί την zelda k thn peach πόσες φορές τις έσωσες θα μου πείτε..) Μπερδεύτηκα.. γειά
red7genius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Mπα, το PoP ειναι ενδιαφερον! lol:lol: συμφωνω αν και δεν εχω παιξει το creed:p πόσες φορές να σώσω την kaylena στην ζωή μου; που στην τελικη δεν σωζεται κιολας!
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 lol:lol:που στην τελικη δεν σωζεται κιολας! Ναι η καριόλα (spoiler ;p)
duffyduck Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το Μάρτιο θα είναι διαθέσιμη η έκδοση PC του Assassin's Creed, ύστερα από επίση ανακοίνωση στο site: http://assassinscreed.uk.ubi.com/index_old.php Σύμφωνα με την ανακοίνωση: PC version will feature brand new exclusive side missions and is due to release this March.
dreaming123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Έχω κάπου κολλήσει αλλά αμα σας πω δεν ξέρω που θα με πιστέψετε?lol Πάνω που μου έδιναν αποστολές και τις έκανα τώρα τπτ. Που μπορώ να δω τι έχω κάνει και που έχω κολλήσει να σας πω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα