Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανά καλό game θα βγεί αυτό το μήνα η θα τρελαθούμε στα adventure γιατί το assasin για μούφα μου φένετε στα pc..

Καλο ειναι αλλα κουραζει απο ενα σημειο και επειτα.. Πολυ επαναληψη.. Δεν χανετε και τπτ οσοι δεν το εχετε παιξει.. Μονο για τα gfx θελω να το δω στο PC..

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολο αναβολες γμτ...Anyway, μιας και ειπα να μην δωσω 70 ευρω για το PS3, θα το περιμενω στο πισι, ετσι για να μου φυγει η περιεργεια.

Δημοσ.

Wise Choise (!?) Katana μιας στο ps3 έχει τα προβληματάκια του :(. Αν και με τα minimun req που είδα μήπως θα πρέπει να ξανασκεφτείς το 70άρικο χαχα :P?

Δημοσ.

Εγω παντως παρηγγειλα το καινουριο μου συστηματακι απο τη NASA και περιμενω με αγωνια να κυκλοφορησει το παιχνιδακι για τον απολαυσω στον ιδιοκτητο υπερυπολογιστη μου!

Βρε δεν πανε να πνιγουνε λεω εγω;

Δημοσ.

Καλό το παιχνίδι παιδιά απο θέμα γραφικών αλλα μέχρι έκει. Το έχει πάρει ένασ φιλος μου σε PS3 και κλέει τα 70 euro που έδωσε για να το αγοράσει. πολύ μονότονο είναι και γίνεται μεγάλος ντόρος.

Δημοσ.
ποτε με το καλο να το περιμενουμε για pc?

12 Φεβρουαρίου 2008 βγαίνει επίσημα στην Αμερική. Πιθανόν λίγο αργότερα (το ίδιο μήνα) θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Δημοσ.
Να δουμε αν το Crysis-capable hardware μου θα το αντεξει, γιατι πολλα ακουγονται...

ROFL.. Να σαι καλα ρε μαν no offence δεν το λεω προσβλητικα απλα μου φανηκε πολυ αστεια η φραση.. :-D

Και να εισαι σιγουρος οτι αφου αντεξε το Crysis θα το τρεχει μια χαρα.. Αλλιως αν δεν.. τοτε κατι δεν παει καθολου καλα με τους devs .. Γιατι δεν προκειται για κατι το ιδιαιτερο. Καλα gfx αλλα τπτ ιδιαιτερο για να ειναι τοσο απαιτητικο. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...