privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Assassin's Creed is a video game being developed by Ubisoft Montreal and published by Ubisoft, the release date was recently announced as sometime in November 2007. The game takes place during the Third Crusade, in the year 1191 . The player assumes the role of Altaïr (الطائر, Arabic, "The flying eagle"), a member of the Hashshashin sect (the original "assassins"), whose objective is to assassinate the nine historical figures who are propagating the Crusades. As the player finds and kills these targets, their conspiracy is unveiled.[citation needed] The player will be able to travel through three cities, Jerusalem, Acre, and Damascus. The environment is completely interactive, from the people to the historically accurate cities. These cities are populated by many people and the way the player controls Altaïr affects how people around him react to his presence. For example, when going through a crowd, if the player lightly moves someone out of the way, it will not have a significant effect. However, if the player throws someone to the ground and kills them, the crowd may unite against him and he will then have to find a way out. Similarly, if the player shoves a person aside, they may shove him back. If he climbs walls, civilians will gather around, attracting unwanted attention from guards. [gt]19861[/gt] Ubisoft today announced the long-anticipated Assassin's Creed will be released across PlayStation 3, Xbox 360 and the PC this November. Additionally, as is becoming the de facto standard these days, the company will also release a Limited Edition version of the game, set to retail at $69.99. No details on what's included in the bigger box have been detailed, however. https://www.youtube.com/watch?v=9ILkoZC5vnI https://www.youtube.com/watch?v=4XKAzX3S1mM https://www.youtube.com/watch?v=uEZFLuHXOlE
frou-frou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Πολύ στύλ Prince of Persia θυμίζει με τις μάχες ειδικά, αλλά με next generation graphics.
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Έτσι, ΚΑΙ ΓΙΑ pc !!! Δε ξέρω τελικά τι θα γίνει, αλλα μάλλον θα κάνει πάταγο, μιας και είναι απο μεγάλη εταιρία.
godlike Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εμένα πάλι μου θυμίζει λίγο Thief κάτι το οποίο είναι κολακευτικό για το game
Nomedor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 το βίντεο είναι εξαιρετικό μακάρι να είναι τόσο καλό όσο δείχνει. Τρομερά γραφικά και ελπίζω αρκετά interactive
chill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Το μόνο που με προβληματίζει είναι το όνομα ubisoft.......Και αφού βγαίνει τον Νοέμβρη τότε μάλλον θα είναι playable κοντά στον Φλεβάρη-Μάρτη του 2008 ΑΝ μας κάνουν την χάρη!!!! Μετά το τελευταίο Splinter Cell την Ubisoft την μισώ θανάσιμα, μέχρι και να την εξαγοράσει η EA εύχομαι .
revil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 το double agent λες?? Γιατι ρε συ ενταξει τι ειχε??
nodas_21greek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδιά δείτε σε HD το offscreen demo από το IGN. Μιλάμε το παιχνίδι είναι απίστευτο! Τρελά γραφικά, τρελές κινήσεις(Ακόμα και τον κόσμο αποφεύγει όπως περπατάει στον δρόμο) και μεγάλη ελευθερία αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον! Ειδικά το σκηνικό με τους καλόγερους μέτρησε πολύ! Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον
chill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 το double agent λες??Γιατι ρε συ ενταξει τι ειχε?? Ναι για το double agent λέω....Δεν ξέρω τι είχε μιας και δεν το είδα ποτέ.....Η 8800gtx δεν το υποστήριζε όταν το νοίκιασα.......και μιλάμε για ένα 6μηνο μετά την κυκλοφορία του. Και φυσικά η Ubisoft ανακοίνωσε ότι δεν θα βγάλει patch που να λύνει τα προβλήματα. Από τι διάβασε το παιχνίδι μπορώ να το τρέξω αν κάνω μερικές αλλαγές στο ini file και στο exe αλλά δεν το ξερά πως θα πρέπει να μου βγαίνει η πίστη για να τρέξω ένα παιχνίδι.......Για να μην μιλήσω για το starforce κλείδωμα που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η εταιρία.....
FarCry Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Gamersyde Diaries: Jade Raymond interview http://www.playsyde.com/news_4439_en.html
revil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ναι για το double agent λέω....Δεν ξέρω τι είχε μιας και δεν το είδα ποτέ.....Η 8800gtx δεν το υποστήριζε όταν το νοίκιασα.......και μιλάμε για ένα 6μηνο μετά την κυκλοφορία του. Και φυσικά η Ubisoft ανακοίνωσε ότι δεν θα βγάλει patch που να λύνει τα προβλήματα. Από τι διάβασε το παιχνίδι μπορώ να το τρέξω αν κάνω μερικές αλλαγές στο ini file και στο exe αλλά δεν το ξερά πως θα πρέπει να μου βγαίνει η πίστη για να τρέξω ένα παιχνίδι.......Για να μην μιλήσω για το starforce κλείδωμα που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η εταιρία..... εγω το επαιξα στο 360 οποτε δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα
privateer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Assasins Creed ftp://ftp.ubi.com/ca/presse/AssassinS%20Creed%20Dev%20Diary/ P.S.: Nai exei thn jade...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 vasika ola ta lefta einai oti me mia spathia petheneis kai oxi san ta alla pou exeis energeia...realism...i like that...most anticipated game mazi me witcher...
privateer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Assassin's Creed Gameplay http://www.gamersyde.com/news_4572_en.html Assassin's Creed E3 2007 MS Press Conference Live Demonstration Pt. 1 [gt]21478[/gt] Assassin's Creed E3 2007 MS Press Conference Live Demonstration Pt. 2 [gt]21472[/gt]
raven3x7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Assasins Creed ftp://ftp.ubi.com/ca/presse/AssassinS%20Creed%20Dev%20Diary/ P.S.: Nai exei thn jade... Το λινκ ειναι νεκρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα