manic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 χαχαχαχαχαχα ΕΛΕΟΣ τελειος ΛΟΛ υγ: εδωσα τελικα το κιν της αδερφης μου
gorgio1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 peite re pedia.egw eimai ekswteriko kai den xwraei to noumero mou na to grapsw
manic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ΟΡΙΣΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.... απλα η γκομενα σε περνει τηλ (και καλα τηλεφωνιτης ειναι) και σου λεει να την βοηθησεις και οτι δεν εχει μοναδες και να της ανανεωσεις ΕΣΥ απο την καινουργια υπηρεσια την vodafone αυτα...ενα πολυ καλο διαφημιστικο τρικ ειναι!
Greek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Kala otan lene h vodafone einai i proti se auta (marketing,diafimisis,prototipies) den to lene mono gia na to poune alla isxuei kiolas........ JUST PERFECT
sa3rdna Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 πολύ καλό. πέθανα στα γέλια. πολύ καλή διαφήμιση.
mitsakos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 άπαιχτη και πολύ προσεγμένη αν δε το σηκώνεις το τηλ. σου γράφει μήνυμα σήκωσε το lol
k_w_t Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια εμενα δεν μου βγαζει καπου να βαλω το κινητο μου εχει απλα τεσσερα παραθυρα με 4 διαφορετικες καμερες και στην μια ειναι μια κλειδωμενη στην αποθηκη. Το κινητο που ακριβως το βαζεις? ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
Greek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια εμενα δεν μου βγαζει καπου να βαλω το κινητο μου εχει απλα τεσσερα παραθυρα με 4 διαφορετικες καμερες και στην μια ειναι μια κλειδωμενη στην αποθηκη.Το κινητο που ακριβως το βαζεις? Ε αστο να παίξει και λίγο μην βιάζεσαι, στην αποθήκη, εκει καλά εισαι :razz:
spirosta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εντάξει αξίζει να το κάνετε... Εγώ έφαγα ξενέρωμα στο τέλος αλλά η κίνηση αυτή είναι πραγματικά πανέξυπνη.. Έχω μείνει άφωνος...
dimitris2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 pedia tha ginei to idio pragma an den valw arithmo voda?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.