alazarou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Γεια σας, Θα θελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του Acrobat Reader 8 με τα Ελληνικά ? Το πρόβλημα μου είναι ότι μου έχουν δώσει ένα PDF αρχείο το οποίο περιέχει ένα Ελληνικό πανεπιστημιακό βιβλίο και προσπαθώ να το τυπώσω. Όταν κάνω εκτύπωση ή δεν μου εμφανίζει τίποτα ή τετραγωνάκια(??). ο εκτυπωτής μου είναι ένας HP LaserJet 2420. Την βοήθεια σας, σας παρακαλώ….
accipio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με τα ελληνικά σε ορισμένα έγγραφα και με ορισμένους χαρακτήρες και συγκεκριμένες γραμματοσειρές (δεν τυπώνονται). Η λύση που βρήκα είναι στον driver του εκτυπωτή: επιλέγω να φορτωθούν οι γραμματοσειρές ως bitmap (δεν θυμάμαι τώρα τι ακριβώς γράφει η επιλογή, αλλά κάτι τέτοιο αναφέρει), οπότε, απ' ό,τι καταλαβαίνω, το έγγραφο τυπώνεται ως εικόνα (image) και το κείμενο τυπώνεται χωρίς πρόβλημα.
alazarou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Το έκανα κι αυτό…σε Ελληνικό κείμενο έχω άδεια σελίδα ….σε Αγγλικό κείμενο έχω κινέζικα…
accipio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν έχεις το Acrobat Pro μπορείς να το κάνεις Export σε images (jpg, png, tiff) και από τη στιγμή που το κείμενο φαίνεται σωστά στα αρχεία εικόνας, μπορείς να το τυπώσεις από αυτά.
Bambis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ενδέχεται να φταίνε τα αρχικά fonts που χρησιμοποιήθηκαν. Πρέπει να τυπώσουμε το αρχείο σαν image (ΔΕΝ εννοώ export σε images) Πηγαίνουμε File\Print\Advanced και τσεκάρουμε το κουτάκι: [Print As Image] Και στη συνέχεια το εκτυπώνουμε κανονικά H εκτύπωση είναι πιο αργή, αλλά λειτουργεί !!! Για δοκιμάστε και πείτε μου... ;-)
Silok Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ενδέχεται να φταίνε τα αρχικά fonts που χρησιμοποιήθηκαν. Πρέπει να τυπώσουμε το αρχείο σαν image (ΔΕΝ εννοώ export σε images) Πηγαίνουμε File\Print\Advanced και τσεκάρουμε το κουτάκι: [Print As Image] Και στη συνέχεια το εκτυπώνουμε κανονικά H εκτύπωση είναι πιο αργή, αλλά λειτουργεί !!! Για δοκιμάστε και πείτε μου... ;-) +10. Είναι η μόνη λύση
orck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μετα απο 3,5 χρονια με βοηθησε αυτο το θεμα, ευχαριστω παιδια. Εκανα την δουλεια μου, αλλα περιμενω πολυ ωρα να ξεκινησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.