Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με INNOVATOR by AKASA

Fomenth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο SEAGATE Barracuda 320gb με την θήκη INNOVATOR by AKASA και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μερικές φορές:

Καθώς πάω να διαβάσω ένα αρχείο ή να αντιγράψω ένα αρχείο στον εξωτερικό μου, από το πουθενά, τα αρχεία του εξωτερικού μου εξαφανίζονται και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα.

probfg4.jpg

Με συνέπεια, να μην μπορώ να διαβάσω κανένα αρχείο, μετά, από τον εξωτερικό! Ενώ όταν τον κλείνω και να τον ξαναανοίγω όλα τα αρχεία τρέχουν φυσιολογικά(!), αλλά με τον φόβο πάλι ότι θα μου ξαναπετάξει αυτό το μήνυμα....

Υ.Σ: Έκανα στον δίσκο έλεχγο για τυχόν προβλήματα αλλά δεν μου εμφάνισε τίποτα.

Δημοσ.
Άλλαξε σκληρό.Τάφτυσε.Κάπου έχει bad sectors.

lol, ο σκληρός είναι κανούριος και εξάλλου δεν μου έβγαλε bad sectors στον έλεγχο....

Δημοσ.

Σε μένα και σε ανάλογα μυνήματα,ο σκληρός μετά από λίγο μου άφηνε χρόνους.Μιλάω από προσωπική πείρα.Επίσης,δεν έχει σημασία αν είναι καινούργιος η όχι.Φτάνει μια αδέξια κίνηση,ένα κοπάνημα την ώρα που δουλεύει για να τα φτύσει.Εύχομαι να μη είναι τπτ...

Δημοσ.
Σε μένα και σε ανάλογα μυνήματα,ο σκληρός μετά από λίγο μου άφηνε χρόνους.Μιλάω από προσωπική πείρα.Επίσης,δεν έχει σημασία αν είναι καινούργιος η όχι.Φτάνει μια αδέξια κίνηση,ένα κοπάνημα την ώρα που δουλεύει για να τα φτύσει.Εύχομαι να μη είναι τπτ...

Λογικά δεν θα έπρεπε να μου βγάζει τυχόν προβλήματα στον έλεγχο τότε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Insomniancs, ακόμα δεν βρίσκω άκρη....

Πήρα καινούργια θήκη, την ίδια, (INNOVATOR by AKASA) και πάλι μου πετάει αυτό το μήνυμα.

my.php?image=wtffio5.jpg

Μήπως φταίει όντως ο σκληρός μου δίσκος; Αν και στον έλεγχο δεν μου βγάζει κανένα προβλημα. Τον έχω πάρει από το e-shop πριν 3 μήνές περίπου. Θα μπορώ να τον αλλάξω με κάποιον άλλον;

Δημοσ.

Ο δίσκος εκτός της θήκης δουλεύει κανονικά? Ακόμη αν έχεις τη δυνατότητα δοκίμασε άλλο δίσκο στη θήκη,μερικές έχουν ασυμβατότητα με συγκεκριμένους δίσκους.Κοίτα κι εδώ μήπως σε βοηθήσει...http://support.microsoft.com/kb/330174

http://www.google.gr/search?hl=el&q=delayed+write+failed&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=

Δημοσ.

Αυτό πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει :

Problem:

When saving or moving files in Windows XP, you may intermittently receive a "Delayed Write Failed" error message.

Cause:

There are several causes of this issue:

* If using an EIDE drive, the IDE cable is a 40-wire instead of the required 80-wire, 40-pin cable.

* The Enable write caching on the disk feature for the drive is turned on.

* The BIOS is configured to force faster UDMA modes than the EIDE controller can support.

* If using a USB drive, there is traffic on the USB bus causing the data transfer to fail.

Resolution:

Solution 1:

Make sure that you are using an 80-wire, 40-pin cable. Answer ID 963 describes the benefits of using an 80-wire cable.

Solution 2:

For EIDE and Serial ATA hard drives, disable the write caching on the drive. See Microsoft Article 330174 for information about disabling write caching.

Solution 3:

For EIDE hard drives, make sure that your BIOS is not set to use a faster UDMA mode than the chipset can handle. For information about how to do so, view the documentation that is included with your computer or contact your computer manufacturer.

Solution 4:

If you have a desktop computer, check for a system BIOS upgrade or chipset driver update and install any available. If you have a laptop computer, check for a BIOS upgrade or driver update, especailly if you are using a PCMCIA card.

Solution 5:

If you're using a USB hard drive, please see Microsoft Article 908673.

Δημοσ.

αν και ο φιλος vjkostas τα εξηγησε υπερ του δεοντος, εχω να προσθεσω οτι με την ιδια θηκη το παρατηρω και εγω, οταν συνδεεω και αλλο εξωτερικο στο ιδιο πανελ usb (μπροστινο μερος ),πιθανως κατι παιζει με τη τροφοδοσια του συγκεκριμενου panel.Οποτε χρησιμοποιω αλλες υποδοχες με usb (πισω μερος ) για τον δευτερο εξωτερικό και κανω τη δουλεια μου απροσκοπτα.

Ελπιζω να βοηθησα καπως.

Δημοσ.

Παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει...:neutral: Με έχει τρελάνει! Δοκίμασα με άλλον σκληρό, για να δω αν είναι πρόβλημα του σκληρού, αλλά μου εβγαλε και πάλι αυτό το μήνυμα. ...:|

vjkostas, έκανα chipset driver update καθώς και disable the write caching on the drive σε όλους του δίσκους μου μαζί με αυτόν, αλλά και πάλι τα ίδια....:(

agisfere, εσύ εννοείς να τον συνδέσω σε άλλη θύρα usb;

Δημοσ.

Φίλε, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με διάφορα configurations δίσκων. Είχα καταλήξει ότι φταίει ο μεγάλος αριθμός συσκευών USB που είχα ταυτόχρονα συνδεδεμένες (δίσκοι, ποντίκι, πληκτρολόγιο, κάρτα τηλεόρασης κλπ), γιατί μοιράζονται ένα δεδομένο bandwidth.

Τελικά, έλυσα το πρόβλημα παίρνοντας ένα κουτί με έξοδο firewire και συνδέοντάς το με την είσοδο firewire στην κάρτα ήχου μου. Αν έχεις firewire δοκίμασε το, αν όχι μπορείς να δοκιμάσεις το σκληρό σου κάπου αλλού για να επιβεβαιώσεις ότι δεν φταίει.

Δημοσ.
Insomniancs, ακόμα δεν βρίσκω άκρη....

Πήρα καινούργια θήκη, την ίδια, (INNOVATOR by AKASA) και πάλι μου πετάει αυτό το μήνυμα.

my.php?image=wtffio5.jpg

Μήπως φταίει όντως ο σκληρός μου δίσκος; Αν και στον έλεγχο δεν μου βγάζει κανένα προβλημα. Τον έχω πάρει από το e-shop πριν 3 μήνές περίπου. Θα μπορώ να τον αλλάξω με κάποιον άλλον;

Γιατί πήρες την ίδια?

Πάρε ένα controller και βαλτον μέσα να βρεις την υγειά σου, USB και παπαριές.

Δημοσ.
Γιατί πήρες την ίδια?

Πάρε ένα controller και βαλτον μέσα να βρεις την υγειά σου, USB και παπαριές.

Τί controller ρε φίλε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...