alex2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ τον παρακάτω κώδικα > $to = "[email protected]"; $subject = "Hi!"; $body = "Hi,\n\nHow are you?"; $mail_from = "[email protected]"; if (mail($to, $subject, $body, "From: $mail_from")) { echo("<p>Message successfully sent!</p>"); } else { echo("<p>Message delivery failed...</p>"); } και μου πετάει το εξής μήνυμα: Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\a.php on line 24 Message delivery failed... Από την στιγμή που έχω όντως δηλώσει το From: header τι φταίει?
alex2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά έβαλα τελικά στο php.ini τις ρυθμίσεις που πρέπει και δεν μου βγάζει πλέον αυτό το μήνυμα. (βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μπορεί να γίνει όπως και πιο πάνω) Τώρα το πρόβλημα είναι λίγο πιο περίεργο....Μου βγάζει το εξής μήνυμα Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 451 4.3.0 Problem running virus-scanner in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\a.php on line 24 ΟΚ δεκτό!!! Από περιέργεια έτρεξα ένα παλαιότερο project που είχα κάνει σε java και το οποίο δούλευε και δουλεύει στον server που τρέχει μία χαρά...το οποίο επίσης στέλνει mail!!! Το πρόβλημα είναι ότι στο pc μου μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα και σε αυτό το project!!! Έχει καμία σχέση που έχω αλλάξει anti-virus??? Και αν ναι γιατί δεν δουλεύει ακόμα και όταν το κλείνω?? :( Παρεπιπτόντως πρέπει να χρησιμοποιούσα τότε Norton Antivirus 2005 και τώρα χρησιμοποιώ AVG 7.5!!! Δώστε τα φώτα σας παιδιά γιατι το google είναι άχρηστο και δεν βρίσκω τίποτα που να βοηθάει! Ευχαριστώ
Dikemou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε: > [color=#000000][color=#007700]if ([/color][color=#0000BB]mail[/color][color=#007700]([/color][color=#0000BB]$to[/color][color=#007700], [/color][color=#0000BB]$subject[/color][color=#007700], [/color][color=#0000BB]$body[/color][color=#007700], [/color][color=#DD0000]"From: {$mail_from}"[/color][color=#007700]."\r\n")) {[/color][/color]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.