wgp5 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν ξεβισματώσω το Floppy απο τη μητρική δημιουργω κάποιο πρόβλημα; Μου ειναι εντελώς άχρηστο.
kifinas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Όχι. Κλείνεις το pc, βγάζεις το καλώδιο του ρεύματος, βγάζεις την καλωδιοταινία και το καλώδιο τροφοδοσίας από το floppy, μπουτάρεις, μπαίνεις στο bios και δηλώνεις να μην ψάχνει floppy.
kag3to Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 και εγώ αυτό έχω κάνει δεν υπάρχει πρόβλημα απλά δεν μπορώ να κάνω update στη mobo μου γιατί γινόταν μόνο μέσο δισκέτας αλλά είναι παλιά και δεν νομίζω να βγάλουν άλλλη έκδοση
wgp5 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν είναι μόνο για το update της μητρικής εχω utility που το κατεβάζει αυτόματα απο το internet Ευχαριστώ.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 eksartatai ti ennoeis "update ths mhtrikhs"(an ennoeis update twn drivers ths mobo MONO h kai tou bios) An den xreiasteis BIOS update,'h ginetai mesw twn win,exeis akoma enan ligotero logo na 8es to floppy.Me to opoio omws mporeis na kaneis kai ALLA pragmata (px na trekseis floppy-based recovery apps gia diskous,na ksekinhseis ton ypologisth-an exeis ntfs file sys-me analogo floppy,k.a...) To zhthma einai,EXEIS LOGO na 8es na to vgaleis to floppy? An nai,kalws. An oxi,as' to ekei pou einai,axreiasto na' nai.....
kag3to Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 εγώ που λες washcloud εννοώ update του Bios αλλά άμα γίνετα μέσο των Windows τότε no problem:D
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Vasika ston wgp5 apeu8ynotan h apanthsh mou kag3to... Pantws,to ksanalew (gia olous),an DEN exete LOGO na vgalete to floppy....Giati to vgazete? Afhste to ekei-axreiasto na' nai,kapoia omws stigmh mporei na fanei xrhsimo kai na mhn to vriskete....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.