Pytzamarama Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Χαιρετω, Εχω ενα PC με 2 καρτες δικτυου και ενα router. Εχω το router σε DHCP συνδεδεμενο με τη μια καρτα ωστε να εχω internet. Θελω να συνδεσω την αλλη καρτα με ενα ΧΒΟΧ360 ωστε να "βλεπει" το PC αλλα να μπαινει και στο XBOX Live και να εχει StatipIP. Δωστε ενα χερακι plz... thanx in advance
Pytzamarama Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εχω στο PC 2 καρτες δικτυου. Η πρωτη (NIC1) ειναι συνδεδεμενη με ενα router(192.168.0.1) που δινει DHCP(192.168.0.2) και δινει internet στο PC H δευτερη (NIC2) εχει staticIP 192.168.0.3 και συνδεεται με ενα ΧΒΟΧ(192.168.0.4) Ολα εχουν subnet mask 255.255.255.0 Εχω ενεργοποιησει το IP Forward στα XP. O σκοπος ειναι να εχω internet στο PC και στο ΧΒΟΧ,και απο το ΧΒΟΧ να βλεπω φακελους του PC Το προβλημα...οταν παιζει η μια καρτα δεν παιζει η αλλη (δεν κανει ping,τα εικονιδιακια στο taskbar δεν εχουν κοκκινο κτλ) Δηλαδη αν θελω να εχω Internet δεν μπορω να δω το ΧΒΟΧ και το αντιθετο Δεν εχω Firewall,τα icons στο taskbar και για τα 2 connections ειναι μια χαρα,τα λαμπακια στις καρτες αναβοσβηνουν.. Any clues? EDIT:Εβαλα στο NIC2 192.168.1.1 και στο ΧΒΟΧ 192.168.1.2 διατηρωντας το subnet mask 255.255.255.0 και τωρα παιζουν και οι 2 καρτες (yiupiii) ΑΛΛΑ δεν δινει internet στο ΧΒΟΧ Μαλλον το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι DNS να βαλω στο XBOX Δοκιμασα να βαλω στις 2 θεσεις που εχει για DNS την ΙΡ του router και το DNS του παροχου αλλα τζιφος...
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 dns dineis panta tou isp afou diameso autou bgeneis sto internet.b.mporeis na kaneis bridge tis dio kartes.b.giati dne perneis ena router na ta rixeis kai ta 2 pano sto router kai oxi pano sto pc.
Pytzamarama Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Thanx! Αν δωσω DNS στο XBOX το dns ip του provider,θα το δει?(Το xbox "βλεπει" το NIC2 ) ΒΤW χρειαζεται το NIC2 να εχει default getaway?
naiv_dim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 dns dineis panta tou isp afou diameso autou bgeneis sto internet.b.mporeis na kaneis bridge tis dio kartes.b.giati dne perneis ena router na ta rixeis kai ta 2 pano sto router kai oxi pano sto pc. o poulinos ειπε το πιο σωστο.. κολλα τα στο router σου κ εισαι οκ μετα..
Pytzamarama Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 το router εχει μια θεση...και δεν θελω να γεμιζω κουτακια Πηγα με αυτη τη λυση για να ειναι πιο "μαζεμενα" τα πραγματα στο γραφειο...ασε που εχω σκυλιασει να το κανω να παιξει :D
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 tote bridge.an den ginei bridge to pc tha blepei to xbox xoris na exei net to xbox.
Pytzamarama Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 To bridging καταργει τα επιμερους attributes των 2 συνδεσεων,πραγμα που θα ηθελα να αποφυγω. Μπορω να παιξω με XP IP routing (add route ) αντι για bridging? Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 to pc sou me usb ston router kai to xbox me ethernet.alios kaneis tin zoi sou diskoli
Pytzamarama Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 εχω 2play,δεν θα φτουρισει το USB...οπως το ειπες, κανω τη ζωη μου δυσκολη (χτες κοιμηθηκα στις 3 το πρωι :D ) Aυτα τα χαζο-ΧΡ αφου κανω enable το IP routing...δεν μπορουσαν να εχουν ενα GUI να βαζουμε κανονες??!! Α,ρε Bill...
Pytzamarama Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 thanx anyway poulinos...το παλευω...αν βρω κατι θα το ποσταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.