Προς το περιεχόμενο

router-2 NIC-360

Pytzamarama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω,

Εχω ενα PC με 2 καρτες δικτυου και ενα router.

Εχω το router σε DHCP συνδεδεμενο με τη μια καρτα ωστε να εχω internet.

Θελω να συνδεσω την αλλη καρτα με ενα ΧΒΟΧ360 ωστε να "βλεπει" το PC αλλα να μπαινει και στο XBOX Live και να εχει StatipIP.

Δωστε ενα χερακι plz...

thanx in advance

Δημοσ.

Εχω στο PC 2 καρτες δικτυου.

Η πρωτη (NIC1) ειναι συνδεδεμενη με ενα router(192.168.0.1) που δινει DHCP(192.168.0.2) και δινει internet στο PC

H δευτερη (NIC2) εχει staticIP 192.168.0.3 και συνδεεται με ενα ΧΒΟΧ(192.168.0.4)

Ολα εχουν subnet mask 255.255.255.0

Εχω ενεργοποιησει το IP Forward στα XP.

O σκοπος ειναι να εχω internet στο PC και στο ΧΒΟΧ,και απο το ΧΒΟΧ να βλεπω φακελους του PC

Το προβλημα...οταν παιζει η μια καρτα δεν παιζει η αλλη (δεν κανει ping,τα εικονιδιακια στο taskbar δεν εχουν κοκκινο κτλ)

Δηλαδη αν θελω να εχω Internet δεν μπορω να δω το ΧΒΟΧ και το αντιθετο

Δεν εχω Firewall,τα icons στο taskbar και για τα 2 connections ειναι μια χαρα,τα λαμπακια στις καρτες αναβοσβηνουν..

Any clues?

EDIT:Εβαλα στο NIC2 192.168.1.1 και στο ΧΒΟΧ 192.168.1.2 διατηρωντας το subnet mask 255.255.255.0 και τωρα παιζουν και οι 2 καρτες (yiupiii) ΑΛΛΑ δεν δινει internet στο ΧΒΟΧ :(

Μαλλον το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι DNS να βαλω στο XBOX

Δοκιμασα να βαλω στις 2 θεσεις που εχει για DNS την ΙΡ του router και το DNS του παροχου αλλα τζιφος...

Δημοσ.

dns dineis panta tou isp afou diameso autou bgeneis sto internet.b.mporeis na kaneis bridge tis dio kartes.b.giati dne perneis ena router na ta rixeis kai ta 2 pano sto router kai oxi pano sto pc.

Δημοσ.
dns dineis panta tou isp afou diameso autou bgeneis sto internet.b.mporeis na kaneis bridge tis dio kartes.b.giati dne perneis ena router na ta rixeis kai ta 2 pano sto router kai oxi pano sto pc.

o poulinos ειπε το πιο σωστο.. κολλα τα στο router σου κ εισαι οκ μετα..

Δημοσ.

το router εχει μια θεση...και δεν θελω να γεμιζω κουτακια :D

Πηγα με αυτη τη λυση για να ειναι πιο "μαζεμενα" τα πραγματα στο γραφειο...ασε που εχω σκυλιασει να το κανω να παιξει :D:D

Δημοσ.

To bridging καταργει τα επιμερους attributes των 2 συνδεσεων,πραγμα που θα ηθελα να αποφυγω.

Μπορω να παιξω με XP IP routing (add route ) αντι για bridging?

Ευχαριστω

Δημοσ.

εχω 2play,δεν θα φτουρισει το USB...οπως το ειπες, κανω τη ζωη μου δυσκολη (χτες κοιμηθηκα στις 3 το πρωι :D:D )

Aυτα τα χαζο-ΧΡ αφου κανω enable το IP routing...δεν μπορουσαν να εχουν ενα GUI να βαζουμε κανονες??!!

Α,ρε Bill...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...