Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για μνήμη λάπτοπ

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από έναν insomniac μια μνήμη η οποία είναι τύπου pc4200, ενώ το δικό μου laptop (acer aspire 3023WLMi) παίρνει μέχρι pc3200.

Η απορία μου είναι : αν βάλω αυτή τη μνήμη θα δουλεύει στη συχνότητα που έχει και το dimmaki που' χει από τη μάνα του πάνω (προφανώς θα' χει pc3200) ή δε θα δουλεύει καθόλου; Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα ανάλογο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή το μοντέλο σου φοράει 512ΜΒ, δηλαδή 2x256ΜΒ PC2700 (κατά πάσα πιθανότητα και όχι pc3200). Άρα όπως και να έχει "ξεχνάς" το ένα 256άρι. Αυτή που θες να πάρεις τι μέγεθος/μοντέλο είναι?

Δημοσ.

DDR2 είναι.

Από τη μάνα του το φορητό φόραγε 1 512άρι κ του' χω βάλει κ ένα 256άρι εγώ, άρα είμαι στα 768. Αν τελικά κάνει θα βγάλω το 256άρι και θα' χω 2χ512.

Ψάχνω τώρα να βρω αν είναι συμβατό με ddr2. Επίσης κανένα προγραμματάκι για να μου πει που είναι χρονισμένη η μνήμη; το siw δε λέει.

Δημοσ.

απο την μικρη μου εμπειρια στα φορητα δεν ειναι τοσο "ευκολα" οσα τα desktop

δηλαδη πολλες φορες μου εχει τυχει μνημη να μην λειτουργει σε συχνοτητα μικροτερη απο την ονομαστικη της

πρακτικα κανεις δεν μπορει να σου απαντησει στο ερωτημα σου εκτος και εαν το δοκιμασει καποιος και σου πει

Δημοσ.

http://www.laptopmemoryupgrade.com/memory/AcerAspire3023WLMiMemory.html

Βρήκα αυτό. Άρα λογικά κάνει ε;

Πάντως φίλε orck το 256άρι που έχω πάνω τώρα είναι από το παλιό acer που είχα.

ήταν ένα aspire 1353LM.

http://www.memoryx.net/acas13me4.html

απ' ό,τι βλέπω έχει πιο παλιάς τεχνολογίας μνήμες. Κ όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχω βάλει σε Notebook που είχε DDR-333 άλλη μία Kingston στα 400. Δούλεψε κανονικότατα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ταχύτητα μετά ήταν πάλι στα 333.

Δημοσ.

αν μιλαμε για ddr και ddr2 εχουν διαφορες στην πλακετα τους

δηλαδη δεν μπαινει οσο και να το πιεσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...