Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και ελλατωματικά ηχεία

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγέλνω την περασμένη εβδομάδα τα Ζ-5500 της logitech απ τη σε λίδα του Πλαισίου.315 ευρώ με δωρεάν αποστολή.

Πρώτο ξενέρωμα Η μεταφορική μου ζητάει 7,5 ευρώ για να μου τα δώσει.Το προσπερνάω και τα δίνω.

Δέυτερο ξενέρωμα Βάζω τα ηχεία,απολαμβάνω 6-7 λεπτά ωράιου και δυνατού ήχου μέχρι να κάνουν διακοπές μικρές αρχικά και στο τέλος μια μόνιμη.

Στο φόρουμ της logitech λένε οτι το συγκεκριμένο PID R708 έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στο control pod.Μιλάω με Πλάισιο και με λένε πάνε Θεσ/νίκη να το δούνε.Κάνω 100κλμ χθες αλλά ευτυχώς μου έδωσαν καινούρια αμέσως γιατί λέει αλλοι 3 είχαν το ίδιο πρόβλημα

Τρίτο ξενέρωμα Τα καινούρια ήχεια έχουν το ίδιο πρόβλημα με τα άλλα και το ίδιο PID φυσικά.Μιλάω μαζί τους και με λενε έλα παλι εδώ.Άλλα 200κλμ δλδ λες και Χαλκιδική Θεσσαλονικη είναι ένα τσιγάρο δρόμος.Συν ότι δεν έχουν άλλα ηχεία και θα μου κόψουν πιστωτικό.Εγώ ρε παιδιά αυτά τα ηχεία πήγα να πάρω,οχι τροφοδοτικά,κινητό και καλώδια.Αν δε μπορούνε να μου δώσουν αυτό που ζητάω ας με δώσουν τα λεφτά μου πίσω.Τι πιστωτικά και μαλακίες?

Τι μπορώ να κάνω?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kai pou na kserei to plaisio oti ta hxeia 8a einai elatwmatika?

Provlima ths Logitech einai.

To mono pou mporeis na kaneis einai na tous dwseis thn adeia na ta anoiksoune kai na ta dokimasoune oi idioi prin sou ta ksanastiloune h pas apo ekei.

Δημοσ.

Δεν τους κατηγορώ για τα χαλασμένα ηχεία.Αλλά για το ότι μου ζητάνε να φέρνω βόλτες Χαλκιδική Θεσσαλονίκη πληρώνοντας πόσα λεφτά και χωρίς να πάρω τα λεφτά μου πίσω επειδή κόβουν πιστωτικό.

Μπορεί να κάνει κάτι η logitech?

Δημοσ.

Δε το νομίζω.Γιατί όταν του είπα οτι δε θέλω πιστωτικό αλλά τα λεφτά μου πίσω με είπε έλα να τα βρεις με τον διευθυντή μας.

Δημοσ.

Το πιστώτικό αυτό σημαίνει.

Όταν αγοράζεις παίρνεις τιμολόγιο και πληρώνεις την αξία του.

Όταν επιστρέφεις κάτι, σου κόβουν πιστωτικό και σου επιστρέφουν την αξία του πιστωτικού.

Μάλον αυτή η κοπέλα μπερδεύτηκε όταν της είπες ότι δεν θέλεις πιστωτικό και γιαυτό σου είπε αυτά που είπε.

Κι έτσι να μην είναι πάντως, θα σου τα δώσουν τα χρήματά σου πίσω αφού δεν έχουν να στο αντικαταστήσουν.

Πήγαινε και τρίξε τους τα δόντια άμα σου πούνε τίποτα χαζο και μην κάνεις καμία υποχώρηση.

Δημοσ.
Pistotiko = agorazeis kati allo kai sou kovoun apo thn timh afta ta xrimata.

Den ta perneis pisw san cash alla mono san emporevma.

Εγώ θέλω λεφτά όμως ή ηχεία που να δουλεύουν :/

Αύριο θα πέσει κράξιμο πάντως

Δημοσ.

Όχι φίλε, δεν αγοράζεις κάτι άλλο.

Δεν μπορούνε να σε αναγκάσουν να πάρεις κάτι άλλο.

Άμα δεν έχουν να σου αντικαταστήσουν αυτό που πρωτοπήρες σου δίνουν τα χρήματά σου πίσω.

Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο σε καλή θέληση καταστηματάρχη δίνουν πίσω τα χρήματα.

Υπάρχει νόμος να γίνεται πίστωση για κάτι άλλο ή να ισχύει ότι αναφέρεται στο εντυπο συναλλαγής.Ειδικά στις αλυσίδες που ειναι απρόσωπες,το θέμα αυτό είναι χλωμό....

Δημοσ.

Και είναι σωστό αυτό ρε παιδιά? Να σε κρατάνε με το ζόρι δλδ ενώ δε μπορούνε να σου προσφέρουνε αυτό το οποίο πλήρωσες? Αν δεν είναι αυτό χούντα τότε τι είναι?

Δημοσ.

Άμα δεν έχουν καλή θέληση θα την αποκτήσουν όταν ακούσουν την λέξη ΙΝΚΑ.

Οι αλυσίδες μπορεί να είναι απρόσωπες, όπως λες, αλλά δεν θα ρισκάρουν την φήμη τους για 300 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...