Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για λειτουργία laptop

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μάθω αν το laptop το χρησιμοποιούμε με την παροχή ρεύματος (πρίζα) είναι καλύτερα να έχουμε την μπαταρία συνδεμένη ή όχι ? Η μη χρησιμοποίηση της μπαταρίας μήπως δημιουργεί κανα πρόβλημα στο laptop η είναι καλύτερο γιατί ετσι αυξάνουμε τον χρόνο ζωής της :oops:

Δημοσ.

Εγώ την έχω βγαλμένη γτ μου έχουν πει ότι με μια μικρή μεταβολή της τάσης η μπαταρία λειτουργεί στιγμιαία και έτσι αποφορτίζεται.Βέβαια 1-2 φορές το μήνα την ξεφορτίζω τελείως...Σε περιπτώσεις βροχής και κεραυνών...την βάζω πάντα.

Δημοσ.

καλυτερα να μην την εχεις πανω αν δεν τη χρειαζεσαι και να το λειτουργεις μονο με ρευμα. Περιοδικα αποφορτιζε την και φορτιζε την παλι. Ετσι θα σου κρατησει περισσοτερο αλλιως μετα απο λιγο καιρο δε θα κραταει σχεδον καθολου

Δημοσ.

Αποφόρτιση εντελώς δηλαδή να σβήσει το laptop ? Και μετά φόρτιση χωρίς να δουλεύει (απλά στην πρίζα)

Δημοσ.

Καλυτερα φιλε μου να το βγαζεις απο την μπριζα οταν δεν το χρησιμοποιεις, επισης καλο ειναι να το αποφορτιζεις πληρως καθε 2 μηνες περιπου...

Δημοσ.

Me afto to thema paleotera egine olokliri istoria.

Alos elege prepi na einai panda mesa i mpataria(dioti litourgi san Ups)Lathos kat eme.

Alos elege oxi mesa etc...etc... kai telika den katelixe pouthena to thema.

Esi edo tha akouseis apo merikous to kondo kai apo alous to makri.

Kalitera simvoulepsou to manual tou laptop sou.

Eki sigoura tha leei kati.

Pandos sto diko mou FS amilo pouthena den leei na xrisimopioume mpataria me trofodosia mazi.

Apenandias leei oti otan vazoume revma tin mpataria na tin vgazoume otan litourgi to mixanima kai mono otan fortoni na einai mesa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...