kosmasgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μάθω αν το laptop το χρησιμοποιούμε με την παροχή ρεύματος (πρίζα) είναι καλύτερα να έχουμε την μπαταρία συνδεμένη ή όχι ? Η μη χρησιμοποίηση της μπαταρίας μήπως δημιουργεί κανα πρόβλημα στο laptop η είναι καλύτερο γιατί ετσι αυξάνουμε τον χρόνο ζωής της :oops:
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εγώ την έχω βγαλμένη γτ μου έχουν πει ότι με μια μικρή μεταβολή της τάσης η μπαταρία λειτουργεί στιγμιαία και έτσι αποφορτίζεται.Βέβαια 1-2 φορές το μήνα την ξεφορτίζω τελείως...Σε περιπτώσεις βροχής και κεραυνών...την βάζω πάντα.
disqualified Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 καλυτερα να μην την εχεις πανω αν δεν τη χρειαζεσαι και να το λειτουργεις μονο με ρευμα. Περιοδικα αποφορτιζε την και φορτιζε την παλι. Ετσι θα σου κρατησει περισσοτερο αλλιως μετα απο λιγο καιρο δε θα κραταει σχεδον καθολου
kosmasgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αποφόρτιση εντελώς δηλαδή να σβήσει το laptop ? Και μετά φόρτιση χωρίς να δουλεύει (απλά στην πρίζα)
kosmasgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ φίλος Ειναι καινούριο το laptop οπότε θα το προσέξω
21century Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλυτερα φιλε μου να το βγαζεις απο την μπριζα οταν δεν το χρησιμοποιεις, επισης καλο ειναι να το αποφορτιζεις πληρως καθε 2 μηνες περιπου...
polidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Me afto to thema paleotera egine olokliri istoria. Alos elege prepi na einai panda mesa i mpataria(dioti litourgi san Ups)Lathos kat eme. Alos elege oxi mesa etc...etc... kai telika den katelixe pouthena to thema. Esi edo tha akouseis apo merikous to kondo kai apo alous to makri. Kalitera simvoulepsou to manual tou laptop sou. Eki sigoura tha leei kati. Pandos sto diko mou FS amilo pouthena den leei na xrisimopioume mpataria me trofodosia mazi. Apenandias leei oti otan vazoume revma tin mpataria na tin vgazoume otan litourgi to mixanima kai mono otan fortoni na einai mesa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.