teodgeor13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 γεια σας , ηθελα την βοηθεια σας δεν γνωριζω τιποτα για ασυρματα δικτυα. Καταρχην εγκατεστησα σημερα ενα ασυρματο modem router σε ενα pc και δουλευει κανονικα το internet, τωρα για να συνδεσω to 2o pc ασυρματα ποια ειναι η διαδικασια γιατι παλευα ολο το μεσημερι.Τωρα κατι διαβασα σε αλλο θεμα κατι για ασυρματη καρτα δικτυου που πρεπει να εχει το αλλο το pc??? Ετσι ειναι ή λαθος κανω?
cherryhead122 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 etsi einai filaraki, tha prepei to 2 pc na ehei i asirmati karta diktiou esoteriki i boreis na pareis ena asirmato usb stick pou einai akoma kalitero giati boreis na to topothetisis opou theleis psila gia kalitero signal. stin ousia to asiramto router stelnei to signal kai to usb stick to lamvanei (gia internet sharing) alla borei na paxei kai to antistrofo gia na boreis na kaneis file sharing asirmata metaxei ton 2 pc.
teodgeor13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 etsi einai filaraki, tha prepei to 2 pc na ehei i asirmati karta diktiou esoteriki i boreis na pareis ena asirmato usb stick pou einai akoma kalitero giati boreis na to topothetisis opou theleis psila gia kalitero signal. stin ousia to asiramto router stelnei to signal kai to usb stick to lamvanei (gia internet sharing) alla borei na paxei kai to antistrofo gia na boreis na kaneis file sharing asirmata metaxei ton 2 pc. Να ρωτησω, μου λες οτι το Usb stick μπορω να το τοποθετησω ψηλα, επειδη δεν γνωριζω πως δουλευει το stick αν δεν ειναι στην usb θυρα του pc και το εχω ψηλα?
skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 παιδια εγω θελω να παρω σημα απο το ρουτερ του γειτονα απο πανω..θα εχετε καλο σημα ομως η θα πρεπει να χρησιμοποιησω usb extension?αυτο το stick θα μου κανει? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=654760
AlexNet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 παιδια εγω θελω να παρω σημα απο το ρουτερ του γειτονα απο πανω..θα εχετε καλο σημα ομως η θα πρεπει να χρησιμοποιησω usb extension?αυτο το stick θα μου κανει?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=654760 Κ εγώ αυτό έχω, καλό είναι. Ο γείτονας θα το ξέρει ?
skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 χαχαχαχα ναι ρε φιλε!!!ουτος η αλλος θελει το κωδικο του ρουτερ! α και κατι αλλο ρε φιλε!!! εχει παρει ενας φιλος μου το ιδιο στικ αλλα δεν καταλαβαινω που μπαινουν οι κωδικοι...μπορεις να με διαφωτισεις?
AlexNet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Έχει ένα δικό του πρόγραμμα διαχείρησης. Αν κάνεις σωστά την εγκατάσταση δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν έχεις καλό σήμα μπορείς να πάρεις κ μια κεραία για το ρούτερ 5-6 dbi (γύρω στα 15Ε) κ θα είσαι μια χαρά.
skiaxtro7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ρωτησα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν θα ποιανει...η ιδεα για usb extension λεει τπτ?αλλα μιλαμε τωρα για κανα 10μετρο...ποσο παει το μαλι?
dragon_syr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 θα πιανει μια χαρα 1 οροφο πανω....εκτος και εαν αυτος ο οροφος βρισκεται πανω απο 25-30 μετρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.