costasmarkoglou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Paidia exw ta Windows Vista Ultimate ta ellinika tin 32bit ekdosi. Stin axiologisi sistimatos epairna sta GRAFIKA kai sta GRAFIKA PAIXNIDIWN 1, kai giauto to logo den borousa na energopoiisw to Windows Aero. I palia mou karta grafikwn itan mia ATI 256MB. Simera prokeimenou na anevasw tin axiologisi agorasa kai egatestisa mia ATI SAPHIRE X1950 512MB, alla kai pali i axiologisi sistimatos einai 1 gia ta GRAFIKA PAIXNIDIWN kai 1,9 gia ta GRAFIKA. Me douleuoun ta Vista??? Tzapa diladi edwsa 180euro? Mipws xerete giati ginetai auto? Na simeiwsw oti exw Pentium 4 sta 2.5Ghz kai 1GB Ram, ka8ws kai o8oni TFT 19" Samsung! Euxaristw ek twn proterwn!!!
totti Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Η απάντηση είναι απλή... Eγκατέστησε τους drivers... τελευταία έκδοση είναι η 7.5 και τους βρίσκεις εδώ http://ati.amd.com αφού εγκαταστήσεις τους drivers κάνε ξανά την αξιολόγηση... εγώ έχω 5.9 στις βαθμολογίες που αναφέρεις με την κάρτα της υπογραφής 256ΜΒ
koumos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλα και πηγες και εδωσες τοσα λεφτα μονο και μονο για να ανεβει η βαθμολογια στην αξιολογηση????
dark_banishing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλά προφανώς το παιδί την χρειαζόταν και για άλλο λόγο την κάρτα γραφικών. Επειδή έχω και εγώ την ίδια, σου λέω ότι το σκορ της είναι 5.9. Βάλε drivers που σου λέει ο τότι, μάλλον αυτό θα φταίει.
costasmarkoglou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Paidia egatestisa tous drivers tis kartas pou itan sto cd pou ipirxe sto paketo tis kai egatasta8ikan kanonika. Dil autoi oi drivers pou lete einai kainourgioi???
totti Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Στο cd πιθανό να περιέχονται οι drivers μόνο για ΧΡ. Για παν ενδεχόμενο κατέβασε τους καινούργιους...
takis3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλα και πηγες και εδωσες τοσα λεφτα μονο και μονο για να ανεβει η βαθμολογια στην αξιολογηση???? ...LOL....
costasmarkoglou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Telika eixes dikio me tous neous drivers bike i swsti va8mologia kai ola douleuoun mia xara!!!! Euxaristw poli paidia!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.