Προς το περιεχόμενο

Eγφκατάσταση windows xp από vista σε laptop

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν είχα ποτέ λάπτοπ κ ένας φίλος θα μου φέρει το σαβ-κο το λάπτοτ του να του περασω τα xp επειδή είχε προεγκαταστημένα τα vista ,μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ποια η διαφορά με τους desktop υπολογιστές στο format?

Έχουν διαφορετικό bios?

Θα μπουτάρει κανονικά απ το σιντάκι του λειτουργικού?

Το λάπτοπ του είναι Hewlett Packard Pavilon !

Δημοσ.

fantazomai oti tha ta vgalei entelos ta vista e? an to laptop einai kainourio den xero na po thn alitheia poso eukolo einai an vreis drivers gia xp !! kata ta alla opos einai kai sto desktop etsi einai kai sto laptop to format 1! apla mporei na mpainei sto bios me allo koumpi px to f2 h to del !!

Δημοσ.

Υπάρχει ενα πρόγραμματακι που λέγεται Driver Magic για XP. Δεν θυμάμαι που το το είχα δει. Ψάχνει αυτόματα στο διαδίκτυο και βρίσκει όλους τους διαθέσιμους drivers για τον υπολογιστή.

Δημοσ.

hp pavilion 6365ea

ρε παιδιά βάζω το σιντάκι με τα xp και δε μου αναγνωρίζει το sata δίσκο στη διαδικασία εγκατάστασης.

Που μπορώ να βρω sata drivers για να τα εγκαταστήσω?

Να τους περάσω σε flashaki θα μου τους αναγνωρίσει?

Please help me γιατί θέλω να τον κάνω τώρα!

Δημοσ.

exis dikio. 6356ea einai.

Ναι το σιντάκι είναι xp pro ελληνικά με sp2 ενσωματωμένο.

Στο σταθερό h-y είχε τους sata drivers σε σιντι της μητρικής και τους πέρασα σε δισκέτα κανονικά και τότε μου αναγνώρισε το sata.

Aλλά το λάπτοπ αυτό δεν είχε κανένα σιντι μαζί γιατί είχε προεγκατεστημενα τα vista.

Που θα ξέρω ποιους sata drivers να κατεβάσω τώρα?

Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι θέλει να περάσει τα xp γιατί το αγαπημένο μας παιχίδι pro evolution 6 γράφει μήνυμα το exw αρχείο ότι δε μπορεί να συνεχίσει να τρέξει το παιχνίδι,άρα δεν είναι συμβατό με vista...

Θα μου πεις είναι λόγος αυτός να αλλάξει το λειτυοργικό?

όταν έχεις τέτοια τρέλα είναι!!!

Για αυτό please help!!!

Δημοσ.

tha se stenaxoriso twra esena alla kai ton filo sou.kai provlima na min eixes na perasis ta XP tha to evriskes parakato.den exi vgali i HP drivers gia auto to montelo gia XP.diladi tha eixe XP alla xoris ixo kai grafika.ara mataios kopos.mporis na perimenis vevaia i na vgali drivers i HP i to kainourgio pro evolution.epidi to exo kani apires fores to format se laptop me sata skliro kai apo vista se xp i kati kanis lathos i den einai to sosto cd gia format.apo kai sta desktop einai pantos to format.sorry an se stenaxorisa!!!episis ithela na se rotiso epidi ksero oti den exoun cd ta Hp laptop alla to ftiaxnis monos sou.o fikos sou exi ftiaksi Cd recovery?an oxi kai tou esvises ta vista arxise na krivese giati oute vista den tha exi twra.elpizo na min ekanes kamia vlakia giati ta eixe plirosi authentika kiolas!

Δημοσ.

όχι όχι και να ήθελα δε μπορούσα να τα σβήσω,δεν έβλεπε το σκληρό!

Πω κατάλαβα...Τώρα μας έκανεσ γάμησε τα!

Το pro τον ένοιαζε πιο πολύ να σου πω!

Τα vista θα τα συνηθίσει!!

Δημοσ.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=el&cc=gr&dlc=el&product=3380767&lang=el&

exi olous tous drivers gia auto to montelo kai ta leitourgika

pantos gia ta xp den einai provlima mporo na sou stilo cd me xp sp2 ellinika pou diavazi olous tous sklirous kai sata akoma alla opos sou eipa den iparxoun drivers opos tha ides kai monos sou sto episimo site.ara pes tou filou sou na kani proseuxes na vgaloun giati twra pou ginete panikos me vista mpori kai na min vgaloun.

Δημοσ.

Άντε για το λειτουργικό το κατάλαβα,αλλά to pro το 6 είχα ακούσει ότι παίζουν στα vista...Τελικά δε παίζουν?Ξέρει κανείς?

Αν μπορούσες να μου στείλεις με pm links με το σιντάκι των xp με sata drivers ενσωμτωμένους θα σου μουν υπόχρεος!

Δημοσ.

logo tis doulias exo cd kai mporo mono na sto doso na to kanis oxi na sou stilo ta arxeia.dokimases pantos na egkatastisis to pro?nomiza oti to ekanes kai den douleue prospathise kai mou les an einai

Δημοσ.

Φίλε πιστεύω είναι λίγο κουφό να βγάλει τα Vista μόνο και μόνο για το Pro (στο λέω εγώ που έχω περάσει αρκετές ώρες σε μονομαχίες τα τελευταία χρόνια). Η καλύτερη λύση σε αυτό (αν πράγματι δεν παίζουν τα Vista το Pro) είναι να βάλει το Virtual PC της Microsoft, ένα πρόγραμμα που δημιουργεί έναν δεύτερο εικονικό Η/Υ κι εκεί να βάλει τα XP και να εγκαταστήσει εκεί το Pro. Αν θέλεις λεπτομέρειες πες μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...