Προς το περιεχόμενο

Υπερθερμανση δισκου

panos_mp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα δισκο 160gb wd sata 2. ειχα υποψιες για υπερθερμανση κ εβαλα το προγραμα hd tune k μου βγαζει θερμοκρασια 56-58 βαθμουσ κ οταν εκανα το τεστ εφτασε 62. τα πραγματα ειναι κρισιμα? εβαλα απο κατο εναν ανεμιστηρα αλλα παει μινιμουμ 52 χωρις να κανο τπτ.. επισησ σπανιως τροω μπλε οθονη κ σβηνει κ καμια φορα δεν τον αναγνωριζει.

πιστευετε οτι ενασ αξοπρεπης (κ αθορυβος) μηχανισμος ψυξης τηα κανει δουλεια η να τον παω για ρμα?

δεν εχο αλλο σκληρο μεσα.

Δημοσ.

eimai ths entypwshs ti apo to artikolekso "sata" leipei to k...

Par' ol' ayta,KAI "ypshles" 8rmokrasies(dioti den einai kai xamhles.........),KAI mple,e,eite dineis kati liga kai dokimazeis systhma psykshs kai vlepeis pws paei,eite to apofasizeis me th mia kai zhtas na ston tsekaroun/allaksoun endexomenws...

(pantws kai m ena aplo anemisthraki,px apo palio trofodotiko,8a kaneis douleia-kai tzampa malista...Exw valei egw ena na fysaei 1an ATA 40arh Maxtor...Kavliar(pws leme Western Digital Caviar :-P )(.."kavliar",epeidh "kapswne"-anevaze 8ermokrasia stous 50+),kai apo tote mia xara ola..........

Δημοσ.

μπα ο ανεμιστηρας εινε στα 2 δακτυλα αποσταση απο κατω κ εινε 50 βαθμοι. 10λεπτα αφου τον ανοιξα κ αν κανω το παραμικρο θα ανεβει... μηποσ να παρω καναν seagate? τον αλλο θα τον απο για σερβις. αλλα δεν μπορο να μην εχο λειτουργικο να δουλευω... ειναι πιο δροσατοι οι seagate ετσι?

Δημοσ.

Βασικά ένα Test που είχαν κάνει Seagate και WD ήταν το εξής:

Πήραν 500 σκληρούς και τους βάλαν να δουλεύουν με ψύξη και άλλους 500 χωρίς ψύξη. Αυτοί που είχαν ψύξη επάνω τους είχαν πρόβλημα στο τέλος του Test με τα rouleman τους γιατί από την ψύξη ξερενόταν το γράσο ή όποιο άλο υλικό έχουν μέσα (δεν θυμάμαι τι). Αρά τώρα τι να σου πω. Εγώ θα έλεγα πως είναι μια χαρά και μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

..Na tou peis an ton 8elei xwris zampon ton disko pou ginetai tost.

Egw pantws otan o Max patouse 50+ kserw oti ekane mple to sympan,ki apo tote pou xtypaei enas anemisthrakos PANW tou(kai oxi KATW tou....)oute kaigetai,oute mplediazei.....

Δημοσ.

Τελικα μασ εφησε χρονους. δεν τη παλεψε. ευτιχος προνοησα κα εκανα ενα backup. αγορασα ενα seagate 80gb sata2 διοτι δεν μπορουσα να μεινv χωρις pc. τον εστεινα με εγγυηση κ αν ερθει καινουριοσ θα τον πουλησω μαλον. o seagate παντος το πολυ 38βαθμους παιζει χωρισ ανεμιστηρακι. δεν θαβω τους wd αλλα δεν το ρισκαρα παλι. με το νεο Pc θα κοψω εντυποσεισ κ απο seagate.wd ειχα μια ζωη.

Δημοσ.

Βασικά και εγώ με το wd είχα 70 βαθμούς μέχρι που αγόρασα mobile rack με 30 ευρώ και τώρα ο δίσκος είναι στους 30 maximum και με το pc μέρα νύχτα ανοιχτό.Γενικά η wd αρχίζει να με απογοητεύει τώρα τελευταία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...