chris333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 λοιπόν ακούστε πως έφτιαξα τον εκτυπωτή μου epson 740 και θα το ξανακάνω όποτε έχω πρόβλημα με κάποιο περιφερειακό...<P>πριν 2-3 μέρες ο εκτυπωτής σταμάτησε να εκτυπώνει (ενώ τα μελάνια ήταν φουλ) ούτε έγχρωμα ούτε ασπρόμαυρα τίποτα... δεν έριχνε μελάνι η κεφαλή...<BR>αρχισα να δοκιμάσω διάφορα εγκατάσταση τους drivers ξανά, το usb, κλεισίματα ανοιγματα συνεχώς μπας και ξυπνήσει...<P>τελικά αποφάσισα να τον πάω στο service του πουλιάδη...<BR>είχα δανεικό το αυτοκίνητο ενός φίλου μου και το φόρτωσα... κάνοντας διαδρομές μέσα στη πόλη και για άλλες δουλειές πέρασε η ώρα και ο φίλος μου πήρε τηλ. και επέστρεψα το αυτοκίνητο χωρίς να προλάβω να πάω τον εκτυπωτή στο πουλιάδη...<P>το βράδυ στο σπίτι είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια...<BR>και φυσικά ο εκτυπωτής δούλεψε κανονικά χωρίς πρόβλημα....<P>ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<P>ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ PC ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΛΙΓΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ... <BR>
G.O.S. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Sostos file mou!Kai to ksilo omos fainetai na kanei ti douleia tou se merikes siskeves!Gia paradeigma eixa to creative pc-dvd encore 12x kai kolouse otan evaza ena dvd(ekane 45 lepta na to diavasei!!)Ospou nevriasa para opli mia mera to evgala apo ti thesi tou(isa isa na proeksexei ligo apo to ipoloipo kouti..)kai arxisa na to xtipao apo pano pros ta kato!Epeidi omos mou ksanaparousiase to idio provlima epanelava tin proigoumeni methodo alla afti ti fora me ena sfiri(apo ta megala..)kai to apotelesma itan na min mou ksanaparousiasei provlima!!Diavaze ta dvd kanonikotata kai se taxitita rekor!Telika ontos kamia fora xreiazetai kai to ksilo.. <BR>Pantos tin methodo afti se kapoio hardware tin sinisto mono an exete stin diathesi sas ena enalaktiko proion!Etsi gia na min nomizoun merikoi H/Y oti mporoun na mas kanoun koumanto!!!
TonyMontana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 exei kaneis na mou daneisei kana FORTIGAKI?? KATI EXEI O TOWER MOU <p>[ 22-11-2001: Message edited by: TonyMontana ]
ma05860- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Gia ton skliro mou pou exei bad sectors ti proteinetai?Peite kati kalo giati edw kai 4 xronia mou exei bgalei ta aftia me to bouito tou.Afti i idea me to sfiri pantws mou arese poli.
Imagine Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Και ο σπασίκλας...<BR>Chris333> όπως κατάλαβες δεν θέλουν βόλτα αλλά ειδικά αν είναι USB τα βγάζεις και τα ξαναβάζεις καμιά 666 φορές (θηρία είναι τον αριθμό τους θέλουν). Αν είναι για κάθε μαλακία του να το έβγαζα έξω, ή δεν θα είχα λεφτά για να βγάζω έξω άλλες συντροφιές ή θα πεινούσα κιόλας...σιγά μην του βγάλω και κάρτα απεριορίστων για να μην το βρήσκω ποτέ στο σπίτι!<P>G.O.S.> είχα ένα monitor που το ήθελε το ταρακούνημά του. Τώρα το έχει κάποιος άλλος . Συμβουλή: Μην βγάζεις και πολύ έξω τα Drives ειδικά χωρίς βίδες γιατί έτσι είχα και εγώ το DVDάκι μου όταν το είχα μεταφέρει σε ένα κουτι που δεν χωρούσε γιατί έβρησκε στο ΜοΒο (τρομερό κουτί )...σε κάποια φάση απλά σήκωσα το κουτί και το έγειρα λίγο αφηρημένος...ρε τα παλιοκαλώδια τα IDE και τα PS AT...μόνο όταν τα θες να βγουν σοτ βγάζουν την πίστη...μια χαρά γλίστρισε το drive μέχρι το πάτωμα...δεν θα ήταν 1,2m; Διάφορα τριγυρνάνε στο DVD...τουλάχιστον δουλεύει 100%...Hitachi rulez;<P>TonyMontana: Δεν χρειάζεσαι ρε φορτηγό...πάρε μια μεγάλη μπαλαντέζα, με γερό καλώδιο κατά προτίμηση, και ανέβασε το voltage των fan στο full...can u say hovercraft; Πάει άνετα μια τσάρκα σαν χαρταετός μέχρι την ταράτσα των διπλανών και μετά το τραβάω πίσω με το καλώδιο και κάνω την δουλειά μου...xtra volts makes your CPU (n case!) fly!<P>ma05860- > Οι δίσκοι αντέχουν στις σφυριές...είναι αυτό το διαολεμένο shock protection...μέχρι 545345326516 G αντέχουν για .000000000000000000000000000021 sec...δεν καταλαβαίνουν Χριστό! Και από το μπαλκόνι δεν μασάνε που λέμε...Στον Robocop πάντως το κομπρεσέρ έκανε δουλειά!!!...<P>Imagine
Vasilius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Αααααα.....εμένα έχει ροδάκια,όπως οι βαλίτσες!<BR>Του βαλα και ένα λουράκι και τώρα το πάω βόλτα μαζί με τον σκύλο,ξέρεις να ξεδώσει λίγο...
yositosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 File mou prosekse mono min dagwsei kanenan kai se kinigane!!
Haros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Egw dwkimasa na bgalw exw to mouse poy twra teleytaia den epoiane to wheel... alla meta moy fainotan poly koyrasmeno... <BR>Mhpws ftaiei poy to ebgala exw kateytheian apo to parathyro... hehe <P>
mer-LoL- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Haha. Ego exo vali fotia stin avli mou pano apo 20 (kartes , trofodotika , mobos) =))) . Etsi ksero oti SIGOURA den tha ksanadoulepsoun =)
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Oson afora to ksilo...STANDAR apodidei!!!!<BR>To 8x DVD mou...Molis to pira...Tipota...den ithele na diavasei.....Vre kalo mou...vre xriso mou....Tipota....<BR>To piano..To vgazo ekso...Tou skao ena skioparidi ap ekso..to ksanavazo mesa...kai 1,5xrono tora ola kala!!!!! )<BR>I lisi vevea afti sinistatai otan den iparxei alli epilogi!!!Teleytaia eykeria diladi!!An pali den sas doulepsei i provlimatiki siskeyi sas...Exo na proteino mia protoporiaki lisi! <BR>Agoraste mia mple mpogia...Vathy mple omos etsi????? <BR>META...Vapste ti siskeyi sto xroma ayto...Kai petaxte ti sti thalassa...Etsi me to mple den tha fenetai kiolas...Dokimasmeni!!!Eggiisi sas leo!<BR>
MadSurfer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 To ksylo bgike apo ton paradiso kai gia ta pc......
Johnnie Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Aπλά θέλουν κι αυτά να τους φερόμαστε ανθρώπινα <P>Μην το παρακάνετε όμως με τα χαστούκια και τις σφαλιάρες και φάτε καμιά μήνυση <P>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.