Critter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Παιδια καλησπερα. Δοκιμαζω καπια πραγματακια σε joomla αυτες τις μερες και εχω κολλησει στο εξης: Εχω την ελληνικη διανομη και θελω στην επικοινωνια να αλλαξω τη φραση ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ που υπαρχει default στη φορμα αυτη. Για παραδειγμα, σε ενα τυχαιο joomla site που βρηκα, θα δειτε τη φραση που σας λεω (δεν την εχουν αλλαξει): http://www.e-orama.com/component/option,com_contact/task,view/contact_id,1/Itemid,4/ Απο που την αλλάζω? Εχω ανοιξει ολα τα αρχεια του joomla, εχω ψαξει τη βαση και δεν εχω βρει ουτε μια ελληνικη εκφραση. Απο που τραβαει τις φράσεις? Στο view source δειχνει μια πολυ ωραια html απεικονιση. Που βρισκεται ομως αυτη. Ειμαι σιγουρος οτι απλα περναω μια μερα οπου δεν στροφαρω μιας και λογικα ειναι κατι πολυ απλο. Ευχαριστω!
Λυκόφρων Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 languages/greek.php Μπορείς κι από το administration: Site->Language Manager->Site languages. Επιλέγεις ελληνικά και κάνεις κλικ στο edit.
Critter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλα τα έλεγα οτι δεν στροφάρω. Ευχαριστώ πολύ man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.