Προς το περιεχόμενο

WD Elements External USB2.0 500GB vs WD MYBOOK ESSENTIAL EDITION 500GB

dimi_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειμαι στα προθυρα να παρω εναν εξωτερικο σκληρο, εχω καταληξει μαλλον σε εναν απο τους δυο.

WD Elements External USB2.0 500GB

WD MYBOOK ESSENTIAL EDITION 500GB

και οι 2 της WD.

και οι 2 είναι 500GB

και οι 2 usb 2.0

για το WESTERN DIGITAL MYBOOK ESSENTIAL EDITION 500GB εχω διαβασει μερικα καλα και λιγο περισσοτερα ασχημα οπως προβληματα καθε μορφης.

το πιο κοινο προβλημα που αναφερουν σε reviews πελατες του εξωτερικου ειναι πως ενω "παιζει' μια χαρα , ξυπνάνε ενα πρωι και δεν τον "βλεπει" το pc.

απο την αλλη για τον WD Elements External USB2.0 500GB εχω διαβασει μονο καλα λογια ή καλυτερα δεν εχω διαβασει προβλήματα - αλλα μονο σε ξενα sites γιατι φαινεται κανενας να μην τον εχει στην Ελλαδα.

Μονο σε ενα καταστημα βρηκα αυτο τον δισκο και πουθενα αλλου.

ακομη και στο forum αυτο δεν βρηκα κατι σχετικο.

Οποτε , τι προτεινετε μεταξυ των 2 ;

εχει καποιος χρησιμοποιήσει τον "elements" ??

εχετε ακουσει κατι ;

επειδη (οπως καθε αγοραστης εξωτερ. σκληρου) δεν θελω να ξυπνήσω μια μερα και να "λειπουν" τα mp3, οι ψηφιακες φωτογραφιες μου, οι ταινιες και τα games μου, θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το MyBook εδώ και ένα 1,5 μήνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Στον προτείνω ανεπιφύλακτα! Και ο φίλος που μου τον πρότεινε είναι και αυτός ευχαριστημένος!(Μάλιστα έχει και 2) :)

Δημοσ.

Φίλε kongo σου εύχομαι να είσαι ευχαριστημένος και μετά από 1.5 χρόνο. Εκεί είναι που θα μετράει η εμπειρία σου αν ο δίσκος αυτός είναι έμπειστος ή όχι. Πάντως η συχνότητα των προβλημάτων που παρουσιάζει μεγάλη!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...