spiros01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 παρακαλω οποιος γνωριζει πως ενεργοποιητε ο ηχος σε μια καρτα tv την pixelview κωδικος καρτας pv-bt878p+rev 9 ας πει πως, εχω κατεβασει το DScaler 4.8.1 αν και εχω εικονα δεν μπορω να ακουσω τιποτα. ευχαριστω
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Να θεωρήσουμε δεδομένο πως έχεις συνδέσει την έξοδο ήχου της κάρτας τηλεόρασης σε μια είσοδο(mic/line in) της κάρτας ήχου σου;
thanos75x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν εχεις συνδεσει το καλωδιο απο το audio out της καρτας tv στο line in της καρτας ηχου οπως λεει και το παλικαρι παραπανω τοτε κανε και το εξης που ειχε γινει σε μενα και εψαχνα να βρω γιατι δεν επαιζε ηχο. Πατα διπλο κλικ στο εικονιδιο στο taskbar "volume control" και πηγαινε στα options/properties Και επελεξε ολα τα controls να φαινονται στον μικτη ηχου και δες εκει μπορει να ειναι MUTE το line in οπως ηταν και σε μενα απο default και βγαλε το (v) απο το MUTE ωστε να ακουστει...
spiros01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 παιδια σας ευχαριστω δεν ειναι εκει το προβλημα δηλαδη στην συνδεσμολογια νομιζω εχει να κανει με το προγραμμα που αναπαραγει η καρτα tv τον ηχο εχω την εντυπωση πως προκειται για μια κολορυθμιση ως συνηθως που δεν μπορω να καταλαβω και γι΄αυτο δεν παιζει ο ηχος. το προγραμμα ειναι αυτο που προανεφερα δηλαδη το DScaler 4.8.1 εκει εγω εντοπιζω το προβλημα. ευχαριστω ξανα
spiros01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 λοιπον επαναλαμβανω εαν γνωριζει κανεις τι στο καλο τρεχει και ο ηχος ειναι αηχος! στο προβλημα που περιγραφω πιο πανω ας ριξει κανα help pls εχω κανει του κολου τις ρυθμισεις δεν γινεται τιποτα εκτος και αν ειναι χαλασμενη η καρτα που δεν το νομιζω γιατι πως διχνει εικονα? εαν ηταν χαλασμενη μαλλον δεν θα εδειχνε τιποτα νομιζω? τελος παντων παιδες help ευχαριστω οποιος μπορεσει και μου δωσει λυση στο προβλημα μου. ΥΓ και οσο γιαυτο που περιγραφει ο θανος πιο πανω τα εκανα και αυτα.
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 to dscaller 8elei na 8eseis swsto tuner type..eisai sigouros oti EINAI to swsto?(an den einai,na 1as pi8anos logos pou den exeis hxo). Epishs,ti driver xrhsimopoieis gia thn karta? AN einai bt878 chipset,proteinw na dokimaseis autous apo to sourceforge http://prdownloads.sourceforge.net/btwincap/btwdmdrvinstaller5.3.8.zip?download ,kai gia application to virtual dub as poume(estw kai dokimastika,gia na deis an telika exeis hardware prob 'h oxi...). (sto dscaller 8elei na epilekseis to tuner type,enw me auto ton AGAPATO driver,h epilogh ginetai automata....Me eswse kapote)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.