Προς το περιεχόμενο

Help to pc den anoigei!

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kalimera,

molis epiasa sta xeria mou ena pcaki me:

GIGABYTE P35C-DS3R,C2DUO E4300,2X1GB GEIL PC6400 ULTRA LOW LATENCY K mia 8800GTS 640MB.

loipon anevasa ligo ta rologakia k mexri kanpou itan ok...meta anevasa ligo to voltage stis mnimes (2.2v) k sto cpu to piga 1.41V....twra to pc den bootarei katholou....ta anemistiria tou douleuoun alla i othoni den deixnei tipota...en tw metaxi to anemistiri tis kartas grafikwn einai sto 100% molis anoigei k sinexzei etsi.ekana clear cosmos,evgala tin mpataria gia arketi wra....alla karta grafikwn,othoni...tipota....paizei na exei kaei tipota?pws mporw na to katalavw?help paidia giati exw faei friki!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

δεν δοκιμάζεις καμια άλλη κάρτα γραφικών αλλιώς δοκίμασε και το κολπάκι με το insert όταν πατήσεις το κουμπί να ανοίξει το pc κρατα το insert πατημένο από το πληκτρολόγιο να κάνει boot με default setings για την cpu μονο

άλλες μνήμες να δοκιμάσεις πύρρος την άκουσαν από την τάση ? γενικά στις αλλαγές θα είσαι τώρα δεν πιστεύω πάντως ο επεξεργαστής να τα έφτυσε έτσι αμέσως πολύ δύσκολο πιο πολύ τις μνήμες φοβάμαι ότι την άκουσαν έχεις καμια στην άκρη να δοκιμάσεις ?

xmm το pc δικό σου η αλλουνού ? δεν ζητάς εδώ από κανέναν που να μένει στην ίδια περιοχή με εσένα μπας και δεχτεί να φέρει να δοκιμάσετε ? η vga δουλεύει κανονικά σε άλλο μηχάνημα ? τον επεξεργαστή τον δοκίμασες ?

δύσκολα δηλαδή τα πράματα για κανε μια δοκιμη χωρίς καθόλου μνήμες πάνω να δεις αν θα σου κάνει το error code τουλάχιστον έτσι θα ξέρουμε ότι δουλεύει ο επεξεργαστής Βασικά να έχεις το speaker τις μητρικής για να το ακούσεις έτσι :)

αν το κάνει και αν θυμάμαι καλά στις giga θα ακούσεις πολλά συνεχόμενα beep για δώστου μια προσπάθεια να δεις

meta apo 6 wres prospatheies piga mitriki k cpu sto eshop k twra tha perimenw peripou 15 meres mou eipan....k to wraio einai oti molis ta parelava...oute 2 wres den ta kratisa....anti na ta paroun k na mou steiloun kateutheia new me vazoun na perimenw 15 meres...eleos...

Ειλικρινα δε μπορω να σας καταλαβω...

Παιρνεις ενα pc και κανεις o/c χωρις να ξερεις που παν τα τεσσερα.

Τωρα δε δουλευει το Pc....Τα πας για RMA και στραβωνεις κι απο πανω γιατι σου λενε να περιμενεις 15 μερες.

Το RMA του e-shop ειναι αθλιο και απαραδεκτο αλλα ελεος ρε mate...δικια σου μαμακια ηταν!Τωρα κατσε και περιμενε!

p.s καλα ξεμπερδεματα...

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα τη τελευταια φορα που μου ειπε το e-shop 15 μερες εκανε 1.5 μηνα και πηρα επιστροφη μετα απο παρεμβαση της akasa αφου πρωτα τους ειχα στειλει mail με το προβλημα μου.

Κι εγω εχω καψει cpu και μητρικες αλλα ηξερα οτι ηταν απο δικια μου μαμακια και αν δε μου τα αλλαζαν δεν θα ειχα να πω και κατι...

Δε θυμαμαι καμια εταιρια να σου λεει οτι μπορεις να κανεις O/C και να εχεις και εγγυηση...

Παντως μη περιμενεις 15 μερες για το πρωτο τηλεφωνο ενοχλησε τους ξανα σε 5-6 μερες...Πες και καμια μαμακια οτι τον εχεις στη δουλεια κλπ κλπ και ισως σε προωθησουν(με καϊρο)καλυτερα.

Δεν είναι και λίγο τα 3... 65% oc του έκανες. Δεν θα έχει βέβαια πρόβλημα ο επεξεργαστής, παραείναι δύσκολο να καεί (ίσως ακατόρθωτο). Η μητρική σου μάλλον την έκανε για τα αποδυτήρια. Πρόσεξες αν μύρισε τίποτα? Κανένα πυκνωτάκι ίσως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...