bymafe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 paidia pws mporw na to apenergopieisw????brika ton mpela mou.......polu kalo to programa ala pws to apenergwpeiw???????
bymafe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 nai to trexw kai leei oti prepei na to kanw disable
ToroLoco Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν το έκανες install θα πρέπει να σου ζήτησε να δώσεις password. Θα κάνεις διπλό κλικ στο εικονίδιο που έχει στην taskbar κρατώντας παράλληλα το shift. Αν δεν υπάρχει εικονίδιο στην taskbar πάτησε το shift+crtl+alt+F6 βάζεις το pass και επιλέγεις στο επόμενο restart να είναι thawn, κάνεις restart και έπειτα τρέχεις το πρόγραμμα που το έκανες instal. Τώρα αν δεν έχεις βάλει pass στην αρχή, τότε έχει πάρει το default και απλά πατάς enter. Αν όμως δεν έχεις κάνει εσυ το install τότε δεν μπορείς να το βγάλεις :razz: :razz: :razz:
gf030 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Πρεπει οπωσδηποτε να βρεις το pass, και να το κανεις disable...μετα τρεχεις το instal, εκει υπαρχει επιλογη uninstall.
bymafe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 paidia efxaristw polu. popopo efaga sobari ita. ty polu paidia:) :) (pantos to programa g@maei)
gold9696 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 πεδια help ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΙ ΤΟ DEEP FREEZE 6.3 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΝ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΡΡΟΡ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΔΙΧΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΑΣΚ ΤΙ ΚΑΝΟΟΟΟ ΤΡΕΧω ΠΑΛΙ ΤΙΝ ΕΓΑΤΑΣΤΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΚΑΝΟ unistall και δεν εχι οθτε καν στο πινακα ελχοθ τι κανο πιτε μου αφτιν ινε ι σελιδα http://www.orbitdownloader.com/freeware-download/Deep-Freeze.html ποθ το κατεβασα ( και σορυ για τα ελινικα μου) help και κατι ακομα δεν μου εβγαλε να βαλω pass τι κανο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.