makis89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Λοιπόν έχω ένα P4 1.6 με αυτήν την μητρική με 512mb μνήμη. Μέσα από το BIOS ανεβάζω τον πολλαπλασιαστή και το έχω υπερχρονίσει στα 2.24 . Στο BIOS αλλά και όταν ξεκινάει ο υπολογιστής στα στοιχεία που δείχνει την εμφανίζει την ταχύτητα (2.24). Μέσα στα windows τίποτα όμως. Και στις ιδιότητες του υπολογιστή αλλά και με το cpu-z η ταχύτητα που δείχνει είναι 1.6 Τί λέτε, θα ζήσω ;; :-P :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ennoeis oti tou exeis anevasei to fsb sta 140? 16X140=2240MHz, einai efikto apotelesma :razz: An tou anevases to multiplier, X22, forget it! Den prokeitai na dextei allagi pollaplasiasti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ναι...ακριβώς αυτό έχω κάνει...και αυτό δείχνει στο bios αλλά στα windows δειχνει 1.6hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Mipos einai poly pano to fsb kai den krataei telika tis rythmiseis sou? Dokimase kapoio xamilotero o/c px 110 kai des an to dexetai afto :razz: Dokimase akomi kai Clear Cmos, mpas kai tin akousei sosta meta :idea: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Mipos einai poly pano to fsb kai den krataei telika tis rythmiseis sou?Dokimase kapoio xamilotero o/c px 110 kai des an to dexetai afto :razz: Dokimase akomi kai Clear Cmos, mpas kai tin akousei sosta meta :idea: ναι τσέκαρέ το αυτό γιατί και εμένα το ίδιο μου έκανε (αυτόματο Clear Cmos) και έπρεπε να βάλω πιο χαμηλά values, το καλύτερο είναι να το πηγαίνεις σιγά-σιγά γιατί άμα στο κάνει μια άντε να βρείς μέχρι που "αντέχει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.