makis89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Λοιπόν έχω ένα P4 1.6 με αυτήν την μητρική με 512mb μνήμη. Μέσα από το BIOS ανεβάζω τον πολλαπλασιαστή και το έχω υπερχρονίσει στα 2.24 . Στο BIOS αλλά και όταν ξεκινάει ο υπολογιστής στα στοιχεία που δείχνει την εμφανίζει την ταχύτητα (2.24). Μέσα στα windows τίποτα όμως. Και στις ιδιότητες του υπολογιστή αλλά και με το cpu-z η ταχύτητα που δείχνει είναι 1.6 Τί λέτε, θα ζήσω ;; :-P :-P
Delirium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ennoeis oti tou exeis anevasei to fsb sta 140? 16X140=2240MHz, einai efikto apotelesma :razz: An tou anevases to multiplier, X22, forget it! Den prokeitai na dextei allagi pollaplasiasti
makis89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ναι...ακριβώς αυτό έχω κάνει...και αυτό δείχνει στο bios αλλά στα windows δειχνει 1.6hz
Delirium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Mipos einai poly pano to fsb kai den krataei telika tis rythmiseis sou? Dokimase kapoio xamilotero o/c px 110 kai des an to dexetai afto :razz: Dokimase akomi kai Clear Cmos, mpas kai tin akousei sosta meta :idea:
kag3to Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Mipos einai poly pano to fsb kai den krataei telika tis rythmiseis sou?Dokimase kapoio xamilotero o/c px 110 kai des an to dexetai afto :razz: Dokimase akomi kai Clear Cmos, mpas kai tin akousei sosta meta :idea: ναι τσέκαρέ το αυτό γιατί και εμένα το ίδιο μου έκανε (αυτόματο Clear Cmos) και έπρεπε να βάλω πιο χαμηλά values, το καλύτερο είναι να το πηγαίνεις σιγά-σιγά γιατί άμα στο κάνει μια άντε να βρείς μέχρι που "αντέχει"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.