Προς το περιεχόμενο

psu:auto start

rotten crusader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω ένα παλιό τροφοδοτικό κ θα ήθελα να του συνδέσω μερικά fan(δν θα το χρησιμοποιήσω κάπου απλώς μου ρθε να το κάνω...)πώς θα μπορέσω να εκκινήσω τα ανεμιστηράκια χωρίς ΄να συνδέσω τν μητρική με τροφοδοτικό..αν κάποιος ξέρει πως να το κάνω,αν γίνεται,θα χαρώ να τον ακούσω...

ΥΓ:είναι η πιο αλλόκοτη ααπορία που έχω θέσει σε φόρουμ..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεφύρωσε από το 20αpinο του το πράσινο καλώδιο με ένα οποιοδήποτε μαύρο και ως διά μαγείας το τροφοδοτικό σου θα πάρει μπρώς γιατί θα νομίζει ότι η μητρική του λέει θέλω φαΐ ;)

το γεφύρωσα πρώτα με σιλοτέιπ κ μετα κοματάκι καλωδίου από ακουστικά...επείδη δν σκαμπάζω από ηλεκτρολογία μήπως όταν λέμε γείωση εννούμε να το ενώσουμε με ηλεκτρικά αγώγιμο υλικό?π.χ. σύρμα?εμένα πάντως δν μου λειτούργησε...ααα το δικό μου είναι χωρίς ον-οφ διακόπτη...

• Moderators

Nαι βεβαιως οταν λεμε γεφυρωσε εννοουμε να του βαλεις σε αυτες τις υποδοχες ηλεκτρικα αγωγιμο υλικο.

αν το έχεις για πέταμα απλά κόψε το πράσινο καλώδιο και μια γιώση ( οποιο μαύρο θες ) και ένωσε τα αν όχι απλά στις τρύπες του πρασινου και σε ένα μαύρο τότε βάλε ένα κομμάτι καλώδιο μέσα να ενωθούν ( γέφυρα ) ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...