omnislash Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο virtual pc 2007 και τα vista δεν εκκινούν.Το ίδιο μου βγάζει και όταν μπουτάρει το c αλλά μου βγάζει το grub.Επειδή υποψιάζομαι ότι κάτι τρέχει με το ethernet έχω βάλει εναλλάξ και τις 4 ρυθμίσεις (local ,not connected ,share ,η realtek καρτα δικτύου) αλλά τπτ.
omnislash Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δεν έχω το dvd των vista.Από windows xp προσπαθώ να τα μπουτάρω
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 kai pws ekanes install sto VPC ta vista? aorata? .... vale to iso....afto ennow.,
omnislash Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 kai pws ekanes install sto VPC ta vista? aorata? κάτσε το vpc δεν είναι για να τεστουμε τα vista σε παλαιότερες εκδόσεις windows;Πχ αν είχα τα vista γιατί να βάλω vpc και να του φορτώσω τα vista
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 to vpc den einai MONO gia afto...den katalavenw ti exeis kanei .....to VPC thelei VHD dld virtual hard drive gia na kaneis install to leitourgiko pou thes...eite XP,vista,linux klp.....kai ena virtual drive gia na kaneis mount to image/DVD/CD tou OS,,,
omnislash Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Σορρυ δικό μου λαθος πήγα να το βάλω χωρίς να εγκαταστησω τα vista στο virtual drive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.