earth_walker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 exw ena pentium iii pws mporo na to kano wste na mhn sernete? skeftome na valo mia mhtriki kai epeksergasth wste na phgainei kalitera ayta poy exei panw einai gyrw sto 1 megahertz ti lete tha kanw tipote? eyxaristw
kag3to Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εγώ πάντος σου λέω να τον αφήσεις σε καμία αποθήκη και να πάρεις κανά Pentium4 3,4Ghz με 72? δες εδώ κλπ κλπ. (ο οποίος το 2005 θεωρείτο Extreme Edition και κόστιζε 1000? δες PC WORLD τεύχος 6 Ιούνιος 2005) Βέβαια αν θες να δεις διαφορά γιατί εγώ είδα όταν είχα τον P2 ήταν ότι του έβαλα κάρτα γραφικών επειδή είχα πάρει καινούργια για το καλό PC και ρίξτου και καμία μνημούλα
earth_walker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 dhladh me symvoyleyeis na parw epeksergasth pentium iiii? kai na ton kolisw pano sthn mhtriki? kai mnhmh? h na toy alaksw karta grafikwn?
kostasSTi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 exw ena pentium iii pws mporo na to kano wste na mhn sernete? Κατ'αρχήν πες μας τι άλλο έχει πάνω το μηχάνημά σου και τι σόκετ είναι. skeftome na valo mia mhtriki kai epeksergasth wste na phgainei kalitera Άρα δεν πρόκειται να κρατήσεις κάτι από τα ήδη υπάρχοντα? ayta poy exei panw einai gyrw sto 1 megahertz Αυτό πάλι, δεν το κατάλαβα καθόλου.
earth_walker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ti ennoeis me ton oro soket? eimai kai ligo asta na pane.. telika th na kano apo ola ayta? na alaksw mhtriki? epeksergasth? karta grafikwn? pernh ayth h mitriki poy exw ton pentium iiii epeksergasth? kai liga logia gia to pws apegkathistw kai egkathistw ton epeksergasth plz? eyxaristw
geioannou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 και μπορει να κουμπωσει ο Pentium4 3,4Ghz σε ενα παλιο motherboard??
disqualified Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μαλλον η μητρικη σου ο πιο μεγαλος επεξεργ που παιρνει ειναι ο π3 στο 1 gh, αλλα δε χανεις και τιποτα να το ελεγξεις οποτε πας πανω κατω για ολοκαινουρο συστημα. μητρικη επεξ μνημη και γραφικα το ελαχιστο που θα αλλαξες δλδ
kostasSTi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν το σύστημά σου είναι όπως νομίζω, τότε πας για ολική αναβάθμιση. Μητρική, επεξεργαστή, μνήμες, κάρτες, τροφοδοτικό κλπ. Μπορεί να γλιτώσεις το κουτί και κανένα cd-dvd-hd...
tmjuju Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Lupame gia ta 'asxima vea', alla 8a sumfwvisw oti pas gia kaivourio susthma. Krata to suggekrimevo PC gia deutero/mikro/katebastiri/browser. Skepsou kai to posa lefta 8es va doseis twra gia kapoio veo PC. Ousiastika 8es veo CPU,Mobo,RAM, kava HDD, VGA, akoma kai trofodotiko veo 8es
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 olikh anava8mish se auth thn periptwsh=NEW PC
earth_walker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 an toy valo mia prostheti karta mnhmhs? exei mia 128 kai 256 lete na miothei to swapping?dld h xronovora ergasia wste na anoiksh to programa?
earth_walker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 gia office 2007 kai th na protopo genika olla
disqualified Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 μια βελτιωση θα δεις αλλα θα εχεις αργοποριες ειδικα στο multtasking και παλι. Θα σου προτεινα ωστοσο να βαλεις μια πιο παλια εκδοση των office. Το ολα ειναι σχετικο γιατι αν παω εγω να επεξεργαστω video στο παλιο συστημα μου p3 με 512ram, θα πεσω κατω απο το μπαλκονι
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Πήγαινε φίλε μου για ολική αναβάθμιση...:wink: Αν δε θες τρελά πράγματα με 300ε στήνεις ένα αξιοπρεπές κουτάκι για τις μέρες μας, 20 φορές καλύτερο όμως από τον p3 (μάλλον 1GHz, εννοείς ε? Γιατί κάτι είπες για 1MHz ...?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.