orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εχω μια Kingston MB 512 MB PC2700 DDR RAM KTH-ZD7000/512 η οποια εχει αρκετα προβληματα με το προγραμα memtest βγαζει παρα πολα σφαλματα τα οποια στην πραξη δημιουργουν τεραστια προβληματα στο λειτουργικο (συνεχομενες μπλε οθονες) το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω την αποδειξη αγορας και παρολου που εχει εφορου ζωης εγγυηση δεν μπορω να την παω για αλλαγη πριν απο 6μηνες μιλησα με την kingstone αγγλιας και μου ειπε να την στειλω αγγλια με εξοδα δικα μου, θα την αλλαξουν και θα μου την στειλουν με εξοδα δικα τους (η επιστροφη μονο) στην πραξη αυτο ισοδυναμει με το να αγορασω μια καινουργια τι μπορω να κανω;
kag3to Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 δοκίμασε να αλλάξεις θύρα στην μνήμη αυτήν και άμα δεν γίνει τίποτα πήγαινέ την στο κοντινότερο κατάστημα PC και πές στον τύπο να την δοκιμάσει.......αν δεν δουλεύει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά πάρε μια άλλη με απόδειξη αυτήν τη φορά
seventh_son Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 mia 512 mnimoula kanei giro sta 35 - 40 euro. to na steileis ena paketaki agglia to poli na sou stoixisei 10 - 15. E nomizo pali kerdismenos eisai an ti steileis ekso efoson plironeis mono tin apostoli.
DeathBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 mia 512 mnimoula kanei giro sta 35 - 40 euro. to na steileis ena paketaki agglia to poli na sou stoixisei 10 - 15. E nomizo pali kerdismenos eisai an ti steileis ekso efoson plironeis mono tin apostoli. 2*512 mnimoules kanoun 40 e
SV1EOD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 2*512 mnimoules kanoun 40 e Τόσο κάνουν μεταχειρισμένες και αν τις βρείς γιατί σε αυτή την τιμή όποιος τις πουλάει(από όσο έχω δει τουλάχιστον) φεύγουν αμέσως. Καινούργιες που κύτταξα πριν κανά-δύο μέρες στο e-shop η φθηνότερη 512 έχει 36 ευρώ. Εγώ νομίζω πάντως ότι δεν θα του κοστίσει πάνω από 7-8 ευρώ(και πολλά μπορεί να λέω) για την αποστολή. Μιλάμε για κάτι πολύ ελαφρύ και δεν χρειάζεται ούτε να το στείλεις express ούτε συστημένο. Και να χαθεί που η πιθανότητα είναι πολύ μικρή, δεν βαριέσαι, τι είχες τι έχασες.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 To na xa8ei den einai ka8olou mikrh pi8anothta an to steilei me ELTA. An pali to steilei me courier,plhrwnei konta sto 40ari me acs(me allh courier logika einai ligo pio fthna,isws kai katw apo 30)(milame gia times fakellou twra).Exeis "dikaio" pou proteineis to "ti eixes-ti exases(aplh apostolh me elta dld),alla egw lew kai to allo:Olo kai kapoios gnwstos den 8a paizei pou paei agglia?as thn parei mazi tou na thn steilei ws eswteriko taxydromeio sthn kingston(an kai den kserw poso 8a kostisei estw auto).Vevaia etsi 8a perimeneis ton gnwsto na thn paei panw,alla an 8es na vgaleis ap thn myga ksygki...
epitropos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μήπως μια μέση λύση είναι να την στείλης συστημένη με τα ΕΛ.ΤΑ. ??
seventh_son Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 re paidia ego exo steilei demataki stin agglia me ta elta se megethos papoutsion kai varos giro sta 50 cd kai plirosa 10 euro. Ta ELTA exoun ftiaksei poli. Ego tha to san demataki kai pistevo tha paei. eksallou afto pou sou pane, ti eixes ti exases. Outos i allos de doulevei.
Sadman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 2*512 mnimoules kanoun 40 e για DDR2 βγαινουν τοσο ομως για DDR1 μας κοβουν τον κ**ο.Ατυχια. Τελοσπα στο θεμα τωρα.Δοκιμασε να την αλλαξεις θεσει.
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 εχω μια Kingston MB 512 MB PC2700 DDR RAMKTH-ZD7000/512 η οποια εχει αρκετα προβληματα με το προγραμα memtest βγαζει παρα πολα σφαλματα τα οποια στην πραξη δημιουργουν τεραστια προβληματα στο λειτουργικο (συνεχομενες μπλε οθονες) ...kai nomizeis oti me to na ths allaksei aplws 8esh 8a stamathsei to memtest86 na tou vgazei errs?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.