Προς το περιεχόμενο

Έρευνα Αξιολογισης Ευέξιας

tasos30fullou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε ξάδελφε και να θέλει δεν μπορεί να μου την μπει.

Μεγάλε πανεπιστήμονα.

Σκέφτηκες ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι σχετικοί με το αντικείμενο εδώ μέσα;

Δημοσ.
Μεγάλε πανεπιστήμονα.

Σκέφτηκες ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι σχετικοί με το αντικείμενο εδώ μέσα;

100% έχεις περισσότερες γνώσεις από μένα.

Δημοσ.
100% έχεις περισσότερες γνώσεις από μένα.

Για κάποιο άτομο που το λοιπόν το γράφει με ωμέγα και ζητάει τη βοήθειά μας, έχεις πολύ τουπέ.

Παρεπιπτόντως ανατρίχιασα με τα ΠΟΛΛΑ λεφτά που πέρνεις.

Δημοσ.
Για κάποιο άτομο που το λοιπόν το γράφει με ωμέγα και ζητάει τη βοήθειά μας, έχεις πολύ τουπέ.

Παρεπιπτόντως ανατρίχιασα με τα ΠΟΛΛΑ λεφτά που πέρνεις.

Δεν είπα ότι παίρνω πολλά !!!

Ο άλλος δεν έχει ΤΟΣΑ.

Δημοσ.
Μπράβο σου οι γονείς σου θα είναι πολύ υπερήφανοι για σένα.

τα έχουμε ξεπεράσει αυτά... εξάλλου άλλο ή σάτιρα που σου έκανα γιατί το σηκωνει ο οργανισμός σου και άλλο η απάντηση που μου έδωσες - σε έτσουξε λιγάκι και τελικά με ανάγκασες να το "παχύνω" το θέμα.

άντε να ξεκουραστείς.

ΥΓ: δεν ξέρεις τι έχω και τι όχι και αν δεν τα είχα και τα αποκτουσα πάλι δεν θα στα έδινα.

Δημοσ.
Ρε ξάδελφε και να θέλει δεν μπορεί να μου την μπει.

Άκου τώρα και ένα καλό.(δική μου εικασία)

Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κανένα ενδιαφέρων αυτή η ερευνά. Κανένας να μην νοιάζεται καν για τις απαντήσεις.

Σκοπός αυτής της ερευνάς τι μπορεί να είναι !!!!!! :

1) Πόσο ευαίσθητος είναι ο μέσος χρηστής (του ιντερνέτ) σε θέματα Διατροφής - Υγείας.

2) Ποσοστό απλά συμμετοχής ( % )για μελλοντικές έρευνες ή καταχωρίσεις για διαφημίσεις ,ανάλογα με το ενδιαφέρων , σε συγκεκριμένες σελίδες.

3) Καταγραφή αντιδράσεων.

4) ποσοστό αργόσχολων!!!!!!

5) τεστ στα νευρά μας!!!!

Μπορεί να ξέρει κάνεις???

Φίλε Τάσο μη μου επιτίθεσαι σε παρακαλώ γατί εγώ σου μίλησα εξαρχής πολύ πολιτισμένα και όπως και να'χει δεν είχα σκοπό να σου επιτεθώ.

Λοιπόν, με τη σειρά: έρευνα τέτοιου τύπου μέσω ίντερνετ είναι καταδικασμένη να είναι άκυρη επιστημονικά- τουλάχιστον ευτό έχω μάθει εγώ από τα μαθήματα στατιστικής και έρευνας που έχω παρακολουθήσει. Δειγματολειπτικά το εγχείρημα είναι άκυρο. Αυτό σημαίνει κάποια πράγματα: 1ον ότι εγώ δικαιούμαι να είμαι σκεπτικός σε σχέση με την έρευνα και αν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να συμμετάσχω εγώ σε αυτήν.

2ον εάν το αφεντικό σου δεν σου είπε συγκεκριμένα να πας στα φόρουμ και το σκέφτηκες μόνος σου, τότε δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και πρόκειται όντως για αρπαχτή εκ μέρους σου.

3ον εάν δεν το σκέφτηκες μόνος σου, αλλά σου είπε το αφεντικό σου να ακολουθήσεις αυτή την πρακτική μπορεί να συμβαίνουν δύο τινά

α) το αφεντικό σου κάνει αρπαχτή

β) όντως, όπως είπες κι εσύ, στόχος της έρευνας δεν είναι αυτός που δηλώνει, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό. Σ'αυτήν την περίπτωση όμως αδυνατώ να καταλάβω γιατί είμαι υποχρεωμένος να βοηθήσω, ουτέ καν γιατί δεν θα έπρεπε να επιτεθώ σε αυτόν που μου πλασάρει κάτι δόλιο. Αν για παράδειγμα το αφεντικό σου κάνει και καλά έρευνες για την ευεξία, ενώ στην πραγματικότητα ψάχνει να βρει πού θα βάλει διαφημίσεις για χάμπουργκερ... ε σόρρυ, αλλά δε θα πάρω.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις και να ισχύει, δικαιούμαι απόλυτα να μην μ'αρέσει η φάση και δε λέει τίποτα για την ευαισθησία μου σε θέματα διατροφής. Και όταν έρχεσαι εδώ και (παρά την ομολογουμένως όχι και πολύ φιλική εξ'αρχής αντιμετώπιση) μας επιτίθεσαι τότε μάλλον εσύ παίζεις με τα νεύρα μας. Α ναι, παρεμπιτόντως το να τσακώνεσαι με τους υποψήφιους συμμετέχοντες στην έρευνά σου είναι επίσης αντιεπιστημονικό και δημιουργέι πιθανότατα ανισορροπίες δηγματοληπτικές.

Αυτά.

Δημοσ.
τα έχουμε ξεπεράσει αυτά... εξάλλου άλλο ή σάτιρα που σου έκανα γιατί το σηκωνει ο οργανισμός σου και άλλο η απάντηση που μου έδωσες - σε έτσουξε λιγάκι και τελικά με ανάγκασες να το "παχύνω" το θέμα.

άντε να ξεκουραστείς.

ΥΓ: δεν ξέρεις τι έχω και τι όχι και αν δεν τα είχα και τα αποκτουσα πάλι δεν θα στα έδινα.

Κρύβεσαι από ένα ψευδώνυμο και κάτι νομίζεις ότι κάνεις.

Σάτιρα για να κάνεις θέλει πολύ μυαλό, όποτε άστο ,δεν είναι για σένα.

Βρες μαντήλι να κλάψεις και άσε τα κουβαρνταλίκια.

ΥΓ: το σηκώνει και το αποκτούσα θέλουν τόνο

• Super Moderators
Δημοσ.

Κύριοι, το flame και οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ να σταματήσουν εδώ.

Δεν είναι ανάγκη να πέσει τόσο το επίπεδό μας.

Παρακαλώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες. :-|

Δημοσ.

Ο small change σου έγραψε όλα αυτά που εγώ βαριόμουν (και δεν είχα την υπομονή) να σου γράψω.

ΥΓ: Η σάτυρα γράφεται με ύψιλον.

Από τη μεριά μου τελιώνει εδώ αυτό, άντε και καλά μυαλά.

Δημοσ.
Κύριοι, το flame και οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ να σταματήσουν εδώ.

Δεν είναι ανάγκη να πέσει τόσο το επίπεδό μας.

Παρακαλώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες. :-|

έγινε man. και πάλι σόρρυ για πριν. (αν και είχα πολλά ράματα για την γούνα του ακόμα... τουλάχιστον το σηκώνει και το αποκτούσα δεν το έγραψα με δυο κάππα και όμικρον όπως θα έκανες εσύ ρε μιλφέιγ)

Δημοσ.

εγώ γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο φασαρία για το τίποτα....έφτασε 2 σελίδες ένα Post με άκυρα σχόλια και κανένα λόγο διαμάχης....δεν σου αρέσει κάτι κάνε back δεν χρειάζεται να κάνουμε κάθε Post γολγοθά επικρήσων και άκυρων επιχειρηματολογιών ! χάνεται σε κάθε post η πληροφορία από τα άσχετα.... αν κάτι δεν είναι σωστό και με τους κανόνες του forum το κλειδώνουν αυτοί που πρέπει. Εμένα π.χ. που ίσως να με ενδιέφερε το θέμα γιατί να κάθωμαι να διαβάζω το τι έχει γράψει ο καθένας ? Και στην τελική δεν σας έβρησε και δεν σας επέβαλλε να απαντήσετε.

Φιλικά glougr

Δημοσ.
Ο small change σου έγραψε όλα αυτά που εγώ βαριόμουν (και δεν είχα την υπομονή) να σου γράψω.

ΥΓ: Η σάτυρα γράφεται με ύψιλον.

και με ι γράφεται.

Δημοσ.
Φίλε Τάσο μη μου επιτίθεσαι σε παρακαλώ γατί εγώ σου μίλησα εξαρχής πολύ πολιτισμένα και όπως και να'χει δεν είχα σκοπό να σου επιτεθώ.

Λοιπόν, με τη σειρά: έρευνα τέτοιου τύπου μέσω ίντερνετ είναι καταδικασμένη να είναι άκυρη επιστημονικά- τουλάχιστον ευτό έχω μάθει εγώ από τα μαθήματα στατιστικής και έρευνας που έχω παρακολουθήσει. Δειγματολειπτικά το εγχείρημα είναι άκυρο. Αυτό σημαίνει κάποια πράγματα: 1ον ότι εγώ δικαιούμαι να είμαι σκεπτικός σε σχέση με την έρευνα και αν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να συμμετάσχω εγώ σε αυτήν.

2ον εάν το αφεντικό σου δεν σου είπε συγκεκριμένα να πας στα φόρουμ και το σκέφτηκες μόνος σου, τότε δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και πρόκειται όντως για αρπαχτή εκ μέρους σου.

3ον εάν δεν το σκέφτηκες μόνος σου, αλλά σου είπε το αφεντικό σου να ακολουθήσεις αυτή την πρακτική μπορεί να συμβαίνουν δύο τινά

α) το αφεντικό σου κάνει αρπαχτή

β) όντως, όπως είπες κι εσύ, στόχος της έρευνας δεν είναι αυτός που δηλώνει, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό. Σ'αυτήν την περίπτωση όμως αδυνατώ να καταλάβω γιατί είμαι υποχρεωμένος να βοηθήσω, ουτέ καν γιατί δεν θα έπρεπε να επιτεθώ σε αυτόν που μου πλασάρει κάτι δόλιο. Αν για παράδειγμα το αφεντικό σου κάνει και καλά έρευνες για την ευεξία, ενώ στην πραγματικότητα ψάχνει να βρει πού θα βάλει διαφημίσεις για χάμπουργκερ... ε σόρρυ, αλλά δε θα πάρω.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις και να ισχύει, δικαιούμαι απόλυτα να μην μ'αρέσει η φάση και δε λέει τίποτα για την ευαισθησία μου σε θέματα διατροφής. Και όταν έρχεσαι εδώ και (παρά την ομολογουμένως όχι και πολύ φιλική εξ'αρχής αντιμετώπιση) μας επιτίθεσαι τότε μάλλον εσύ παίζεις με τα νεύρα μας. Α ναι, παρεμπιτόντως το να τσακώνεσαι με τους υποψήφιους συμμετέχοντες στην έρευνά σου είναι επίσης αντιεπιστημονικό και δημιουργέι πιθανότατα ανισορροπίες δηγματοληπτικές.

Αυτά.

Παλικάρι δεν επιτίθεμαι σε κανέναν.

Ένα post έκανα και ορισμένοι που θεωρούν τους εαυτούς πολύ έξυπνους άρχισαν την προσωπική επίθεση .Μιας και το έχεις «σπουδαγμένο» το θέμα δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω μαζί σου.

Τον πραγματικό λόγο κάνεις δεν τον ξέρει.

Δεν έχω κανένα λόγο να παίξω με κανενός τα νευρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...