tasos30fullou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Καλημέρα. Από την εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε έχουμε ένα ερωτηματολόγιο ,που στηρίζεται στις οδηγίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και με το οποίο μπορείτε να αξιολογήσετε τον δείκτη ευεξίας σας. Απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις με ΝΑΙ ή ΟΧΙ μπορούμε να υπολογίσουμε το βαθμό της ευεξίας σας. Γίνεται και εσείς αρωγός σε αυτήν μας την προσπάθεια. 1. Συνήθως τα γεύματά σας αποτελούνται περισσότερο από πουλερικά, άπαχο κρέας και ψάρι, από ότι μπριζόλα ψητά φούρνου και κοκκινιστά? 2. Καταναλώνετε τουλάχιστον πέντε μερίδες πολύχρωμων φρούτων και λαχανικών την ημέρα? 3. Συνηθίζετε να καταναλώνετε τροφές ολικής αλέσεως (ψωμί, ζυμαρικά & ρύζι ολικής αλέσεως) από ότι τυποποιημένα ζυμαρικά, λευκό ρύζι και ψωμί? 4. Η διατροφή σας περιλαμβάνει ψάρι 3 φορές την εβδομάδα? 5. Αποφεύγετε την κατανάλωση τηγανητών, σαλτσών, βουτύρου και μαργαρίνης? 6. Το πεπτικό σας σύστημα λειτουργεί φυσιολογικά, χωρίς να νιώθετε δυσπεψία ή άλλες δυσλειτουργίες στην πέψη? 7. Γυμνάζεστε τουλάχιστον 30 λεπτά, 3-5 φορές την εβδομάδα? 8. Διατηρείτε σταθερό το ιδανικό σας βάρος? 9. Αποφεύγετε τα ανθρακούχα ποτά και τα τυποποιημένα σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας και μετά το βραδινό σας γεύμα? 10. Συνήθως έχετε χρόνο για να ετοιμάσετε ισορροπημένα γεύματα, από το να τρώτε έτοιμα φαγητά ότι σας εξυπηρετεί στο δρόμο? 11. Είστε απαλλαγμένος/η από κατακράτηση υγρών και πρηξίματα? 12. Έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και πνευματική συγκέντρωση για να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας προκλήσεις? 13. Πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό ημερησίως? 14. Λαμβάνετε την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου που χρειάζεται ο οργανισμός σας καθημερινά? Άντρες 1,000mg, Γυναίκες κάτω των 50 χρονών =1,200Mg, Γυναίκες άνω των 50 χρονών = 1,500mg Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ (είναι ένα excel αρχείο) Αφού συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο παρακαλώ στείλτε την συμμετοχή σας [email protected] Όλοι όσοι συμμετέχουν στην παραπάνω έρευνα θα λάβουν τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή www.fit-4-all.gr Τάσος Τριανταφύλλου - Στέλλα Λέτσου Το site μας απευθύνεται στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την καλή διατροφή, την καλή φυσική κατάσταση και γενικότερα αυτό που λεμέ ευεξία.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Επίσης θα μπορούσατε να κάνετε την έρευνα στο δρόμο για να τσεπώσετε τα φράγκα.
tasos30fullou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Επίσης θα μπορούσατε να κάνετε την έρευνα στο δρόμο για να τσεπώσετε τα φράγκα. Μα… τα ερωτηματολόγια αυτά γίνονται και στο δρόμο. Και δεν υπάρχει κανένας σκοπός πώλησης . Ας μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα λοιπών . Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ .
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Mια χαρά είναι η ευεξία μου, άσε που δεν βλέπω τον λόγο να την αξιολογήσει κανείς. Μπορώ να σου πω ότι καταναλώνω ψητά ξεγυρισμένα και μαργαρίνες με το κιλό και ψωμιά με τις φρατζόλες, και ο μόνος τρόπος να χαρακτηριστούν τα γεύματά μου ισορροπημένα είναι να τα βάλεις σε τραμπάλα. Αλλά έλα να μου πεις ότι δεν είμαι καλά, να δούμε ποιός από τους δύο θα είναι καλύτερα. Υ.Γ Έχει σχέση με το personal training;
tasos30fullou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Mια χαρά είναι η ευεξία μου, άσε που δεν βλέπω τον λόγο να την αξιολογήσει κανείς. Μπορώ να σου πω ότι καταναλώνω ψητά ξεγυρισμένα και μαργαρίνες με το κιλό και ψωμιά με τις φρατζόλες, και ο μόνος τρόπος να χαρακτηριστούν τα γεύματά μου ισορροπημένα είναι να τα βάλεις σε τραμπάλα. Αλλά έλα να μου πεις ότι δεν είμαι καλά, να δούμε ποιός από τους δύο θα είναι καλύτερα. Υ.Γ Έχει σχέση με το personal training; Και πάντα καλά να είσαι. Κανένας δεν σε βαθμολογεί ,ούτε σε εξετάζει. Κανένας δεν σου πασάρει τίποτα. Το τι θα φας είναι σίγουρα δικό σου θέμα. Όσο για το :"έλα να μου πεις ότι δεν είμαι καλά, να δούμε ποιός από τους δύο θα είναι καλύτερα" ένα θα σου πω .Κάνεις σαν τα γερόντια που μόλις βρεθούν κάπου με άλλους στην ηλικία τους κάνουν "κόντρες" για το ποιος έχει μεγαλύτερη πίεση και τριγλυκερίδια. Καλά να περνάς . Καλό καλοκαίρι..
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μα… τα ερωτηματολόγια αυτά γίνονται και στο δρόμο.Και δεν υπάρχει κανένας σκοπός πώλησης . Ας μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα λοιπών . Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ . Φαντάζομαι λοιπόν ότι και εσύ και η Στέλλα κάνετε εθελοντική εργασία, σωστά;
tasos30fullou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Φαντάζομαι λοιπόν ότι και εσύ και η Στέλλα κάνετε εθελοντική εργασία, σωστά; Φυσικά και ΟΧΙ. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο!!! Αλλά σου ζήτησε κανείς χρήματα για την συμμετοχή σου? Άμα θέλεις συμμετέχεις χωρίς ΚΑΜΙΑ υποχρέωση. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι μονό σε αυτό το φόρουμ υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση. Η παρούσα ερευνά διεξάγεται και σε αλλά φόρουμ και στο δρόμο(ερωτηματολόγιο) και μέσω φαξ. Μέχρι στιγμής 814 απαντήσεις έχουμε . Επίσης όλο αυτό γίνεται με ονοματεπώνυμο και όχι με 10 άναρθρους φθόγγους
tasos30fullou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Έχεις απολυτό δίκιο . Επίσης θέλει τόνο και η "αξιολόγηση", αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα. Σε ευχαριστώ ,καλό καλοκαίρι.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Φυσικά και ΟΧΙ. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο!!! Αλλά σου ζήτησε κανείς χρήματα για την συμμετοχή σου? Άμα θέλεις συμμετέχεις χωρίς ΚΑΜΙΑ υποχρέωση. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι μονό σε αυτό το φόρουμ υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση. Η παρούσα ερευνά διεξάγεται και σε αλλά φόρουμ και στο δρόμο(ερωτηματολόγιο) και μέσω φαξ. Μέχρι στιγμής 814 απαντήσεις έχουμε . Επίσης όλο αυτό γίνεται με ονοματεπώνυμο και όχι με 10 άναρθρους φθόγγους Αυτό που λέω εγώ είναι ότι πληρώνεστε να κάνετε μια έρευνα και εσείς αμολιέστε στα forum αντί να βγείτε στο δρόμο. Με τι quota και τι παραμέτρους έχετε ορίσει το δείγμα σας; Αρπαχτή, της αρπαχτής, την αρπαχτή, ώ αρπαχτή!
tasos30fullou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αυτό που λέω εγώ είναι ότι πληρώνεστε να κάνετε μια έρευνα και εσείς αμολιέστε στα forum αντί να βγείτε στο δρόμο. Με τι quota και τι παραμέτρους έχετε ορίσει το δείγμα σας; Αρπαχτή, της αρπαχτής, την αρπαχτή, ώ αρπαχτή! AAAA μάλιστα εκεί πάει το πράγμα. μπορείς να το κάνεις και εσύ αυτό και να τα οικονομήσεις τρελά (με τα δικά σου λεγόμενα).
small change Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 AAAA μάλιστα εκεί πάει το πράγμα.μπορείς να το κάνεις και εσύ αυτό και να τα οικονομήσεις τρελά (με τα δικά σου λεγόμενα). Ρε αδερφέ, ο KWSN μπορεί να στη μπαίνει λίγο άκομψα, αλλά έχει ένα πόιντ. Αγνοώντας εντελώς οποιαδήποτε υπόνοια πέρι δόλου ή οτιδήποτε τέτοιο, η έρευνα μέσω ίντερνετ δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο μέσο. Δεν ξέρω τι έλεγχο κάνετε για τα στοιχεία αυτών που σας στέλνουν e-mail, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να τα επιβεβαιώσεις μέσω ιντερνετ. Εάν δεν έχετε σκεφτεί κάτι πολύ έξυπνο και πρωτότυπο για τη διασφάληση της αξιοπιστίας, τότε από επιστημονικής πλευράς η έρευνά σας είναι μάλλον άχρηστη.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 AAAA μάλιστα εκεί πάει το πράγμα.μπορείς να το κάνεις και εσύ αυτό και να τα οικονομήσεις τρελά (με τα δικά σου λεγόμενα). Καθότι αν και δεν ασχολούμαι με αυτό, οι σπουδές μου είναι τέτοιες που μπορώ να συμπεράνω ότι κάνετε μια αρπαχτή αντί να κάνετε τη δουλειά σας σωστά, όπως θα περίμενε ο πελάτης σας.
tasos30fullou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αυτό που λέω εγώ είναι ότι πληρώνεστε να κάνετε μια έρευνα και εσείς αμολιέστε στα forum αντί να βγείτε στο δρόμο. Με τι quota και τι παραμέτρους έχετε ορίσει το δείγμα σας; Αρπαχτή, της αρπαχτής, την αρπαχτή, ώ αρπαχτή! Ρε αδερφέ, ο KWSN μπορεί να στη μπαίνει λίγο άκομψα, αλλά έχει ένα πόιντ. Αγνοώντας εντελώς οποιαδήποτε υπόνοια πέρι δόλου ή οτιδήποτε τέτοιο, η έρευνα μέσω ίντερνετ δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο μέσο. Δεν ξέρω τι έλεγχο κάνετε για τα στοιχεία αυτών που σας στέλνουν e-mail, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να τα επιβεβαιώσεις μέσω ιντερνετ. Εάν δεν έχετε σκεφτεί κάτι πολύ έξυπνο και πρωτότυπο για τη διασφάληση της αξιοπιστίας, τότε από επιστημονικής πλευράς η έρευνά σας είναι μάλλον άχρηστη. Ρε ξάδελφε και να θέλει δεν μπορεί να μου την μπει. Άκου τώρα και ένα καλό.(δική μου εικασία) Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κανένα ενδιαφέρων αυτή η ερευνά. Κανένας να μην νοιάζεται καν για τις απαντήσεις. Σκοπός αυτής της ερευνάς τι μπορεί να είναι !!!!!! : 1) Πόσο ευαίσθητος είναι ο μέσος χρηστής (του ιντερνέτ) σε θέματα Διατροφής - Υγείας. 2) Ποσοστό απλά συμμετοχής ( % )για μελλοντικές έρευνες ή καταχωρίσεις για διαφημίσεις ,ανάλογα με το ενδιαφέρων , σε συγκεκριμένες σελίδες. 3) Καταγραφή αντιδράσεων. 4) ποσοστό αργόσχολων!!!!!! 5) τεστ στα νευρά μας!!!! Μπορεί να ξέρει κάνεις??? Καθότι αν και δεν ασχολούμαι με αυτό, οι σπουδές μου είναι τέτοιες που μπορώ να συμπεράνω ότι κάνετε μια αρπαχτή αντί να κάνετε τη δουλειά σας σωστά, όπως θα περίμενε ο πελάτης σας. φίλε μου ποια είναι η απραχτή??
TonyMontana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ρε ξάδελφε και να θέλει δεν μπορεί να μου την μπει. Άκου τώρα και ένα καλό.(δική μου εικασία) Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κανένα ενδιαφέρων αυτή η ερευνά. Κανένας να μην νοιάζεται καν για τις απαντήσεις. Σκοπός αυτής της ερευνάς τι μπορεί να είναι !!!!!! : 1) Πόσο ευαίσθητος είναι ο μέσος χρηστής (του ιντερνέτ) σε θέματα Διατροφής - Υγείας. 2) Ποσοστό απλά συμμετοχής ( % )για μελλοντικές έρευνες ή καταχωρίσεις για διαφημίσεις ,ανάλογα με το ενδιαφέρων , σε συγκεκριμένες σελίδες. 3) Καταγραφή αντιδράσεων. 4) ποσοστό αργόσχολων!!!!!! 5) τεστ στα νευρά μας!!!! Μπορεί να ξέρει κάνεις??? Φιλε μου ποια ειναι η απαχτη?? είσαι κουραστικός. τουλαχιστον για λογαριασμό μου δεν θα σε έβαζα να κάνεις καμία έρευνα. α και το πορτοκαλί που χρησιμοποιείς είναι ακόμα πιο κουραστικό από εσένα. και τέλος αμα είχες 1000 φύλλα θα σε λέγαμε Τάσο Μιλφέιγ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.