maik356 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αν για καποιο λογο (λαθος η σβησιμο) του εικονιδιου my computer πως το επαναφερουμε στην επιφανεια εργασιας?
harrys23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εναρξη >ο υπολογιστης μου >δεξι κλικ > εμφανιση στην επιφανεια εργασιας.
kris74 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Pigaine stin enarxi kai sto eikonidio my computer kane dexi clik kai tha sou emfanisi tin epilogi gia emfanisi stin epifania ergasias
advantix Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Και αν έχει ενεργοποιημένο στο Μενού "Έναρξη", το "κλασσικό Μενού Έναρξη", που θα το βρεί το "Ο Υπολογιστής μου" ?
ntg_net Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας σε κενο χωρο Ιδιοτητες Επιφανεια εργασιας Προσαρμογη επιφανειας εργασιας (κατω) κλικ στο Ο Υπολογιστης Μου
advantix Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας σε κενο χωρο Ιδιοτητες Επιφανεια εργασιας Προσαρμογη επιφανειας εργασιας (κατω) κλικ στο Ο Υπολογιστης Μου Σωστός και καλό είναι να υπάρχει και αυτήν η επιλογή για όσους έχουν ενεργοποιημένο το κλασσικό μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.