Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Παιδιά ψάχνω να βρω ένα βολτόμετρο ψηφιακό αλλα σε μορφή παρόμοια με αυτού του θερμομέτρου εδώ κανέναν να exeiparei το μάτι του κανένα online μαγαζί να φέρνει τέτοια θα βοηθήσει παρα πολύ αν βρεθεί ένα τέτοιο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Σαν κι αυτο?? 5-10€ απο καταστημα ηλεκτρονικων ή απο κανα πανηγυρι!
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 το link που έδωσα το είδες ? λειτουργεί ? δεν είπα τέτοιο δες το link να καταλάβεις τι ενός μονο το display θέλω και εκεί να είναι όλο το βολτόμετρο τέτοια έχω καμια 10αρια εδώ μροστά μου μούφες και καλά ηλεκτρονικός σπουδάζω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τι μονο display? Το ειδα το λινκ... Πρεπει καπου να εχουν μια ρυθμιση για το ποσα βολτ θες να μετρησουν! (για να αλλαξουν τις εσωτερικες αντιστασεις τους)...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 υπάρχουν με προκαθορισμένο σετάρισμα πχ αν το θέλω 20/12/5Volt τότε το ζητάς έτσι αλλα δεν θυμάμαι από που μου είχανε φέρει στην σχολη όταν ήταν να φτιάξω κάτι
orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 σε καταστηματα ηλεκτρονικων (πλατεια Κανιγγος, Φανος κλπ) εχουν τετοιο πραγμα που ζητας με βραχυκυκλωματακια που εχει στην πισω μερια του μπορεις να το ρυθμισεις για συγκεκριμενο ευρος τασης η ακομη και εντασης νομιζω ομως οτι υπαρχουν μονο σε κοκκινο led 7 segment display (ηλεκτρονικος σπουδαζεις σιγουρα ξερεις τι ειναι αυτο)
Overseer486 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Vatos ζητα το σε (μεγάλο/ψαγμένο) μαγαζί με ηλεκτρονικά ήδη. Δεν παίζει να μην έχουν.. Αν ήσουν Θεσ/νίκη θα σου έλεγα και που να ψάξεις...
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ο Φανός από ότι θυμάμαι έχει σίγουρα. Επίσης ψάξε σε μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτων ή μηχανών.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 έχει ο φανός ? ωραία θα χτυπήσω τηλεφωνάκι αύριο μην φύγω τσάμπα από θρακομακεδόνες να πάω εκεί δεν με ενδιαφέρει πως θα είναι το display ( seven ή lcd ) απλά το θέλω μαζεμένο
aposporis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Vatos τελικά βρήκες ?? Εχω βρει ένα αλλά θέλει 9 volt τροφοδοσία!!! Δεν υπάρχει κανένα με 5 ή 12 ??? Στο ebay έχω βρει διάφορα αλλά αξίζει να μπαίνω στο κόπο...?
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 2007 λέει κει πάνω? δεν βλέπω και καλά...
aposporis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα το είδα.... Έβλεπα μόνο το 6-6!! Αλλά το ερώτημα μου παραμένει. Μην ανοίγω νέο τόπικ!!!
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 βασικά δεν θυμάμαι γιατί το ήθελα καν αλλά είχα βρει http://www.ebay.co.uk
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 στο πρακτικερ εχει πολυμετρο με 5,99ε εναι μικρο σε μεγεθος, σχεδον οσο ενα κινητο ή και μικροτερο
aposporis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 στο πρακτικερ εχει πολυμετρο με 5,99ε εναι μικρο σε μεγεθος, σχεδον οσο ενα κινητο ή και μικροτερο Καλή φάση. Ίσως περάσω μια βόλτα να το δω. Προς το παρών πήρα ένα από τον Κατουμά. Είναι ακριβώς ότι θέλω εκτός του ότι πρέπει να βάλω την κατάλληλη αντίσταση.... ( Σκοπεύω να το τοποθετήσω στην πρόσοψη του κουτιού με ένα επιλογέα για να βλέπω τις διάφορες τάσεις. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.