Προς το περιεχόμενο

2Play αλλα ποιο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερίζω το forum,

σε κανα μηνα λήγει η συνδρομή μου με την HOL (φοιτητηκή) και λέω να περάσω και εγώ στο 2play

θα ήθελα ομως την βοήθεια σας μιας και δεν ξέρω τι να επιλέξω!!

Τελλάς??εβαλε γνωστος μου και εκανε 4 μηνες η ενεργοποίηση και τωρα που ενεργοποιήθηκε εχει και σκαμπανεβάσματα η ταχύτητα

Forthnet??ακουω διαφορα για 24Μbps...ωραιο ακούγεται στην πραξη?και τα 10 καλα ειναι παντως!!

ΟΝ??εχει και κάτι σαν cable tv το πακέτο αν δεν κάνω λάθος αλλα εχει κλειδωμένο router??

υπάρχει κάποιος αλλος πάροχος?

τι προτείνεται εσεις?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

4νετ κι από εμένα. Έχω βάλει τα 10Mbps και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Οn δεν την εμπιστεύομαι καθόλου, όσο για Tellas έχει ένας φίλςο και λόγω προβλήματος δικού τους, είναι 5-6 μήνες χωρίς ενεργοποίηση ενώ χρεώνεται κανονικά.

Δημοσ.
4νετ κι από εμένα. Έχω βάλει τα 10Mbps και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Οn δεν την εμπιστεύομαι καθόλου, όσο για Tellas έχει ένας φίλςο και λόγω προβλήματος δικού τους, είναι 5-6 μήνες χωρίς ενεργοποίηση ενώ χρεώνεται κανονικά.

kai autos ti tous plironei.

Δημοσ.

πρώτα ξεκαθάρισε τι θέλεις.

πχ.

1. αν δεν σ ενδιαφέρει η καλωδιακή τηλεόραση (και τί περιεχόμενο έχει ?? το εψαξες? ), δεν υπαρχει λογος να δινεις 60/μηνα,

αφου μπορεις να εχεις απο αλλους net+phone στα 35-40/μηνα.

2. αν κανεις ελαχιστα τηλ σε σταθερά/επαρχία, υπαρχουν πακετα με 25/μηνα μονο net, και οτι τηλεφωνο κανεις με χρονοχρέωση

3. πολλοί επίσης δεν μπαινουν καθόλου net, ή σερφάρουν μισή ωρα σε 5 γνωστά site, και βλεπουν τα email τους, αλλα θελουν τα απεριοριστα αστικά. Προφανώς μπορουν να ζήσουν με μια συνδεση 128 kbps ή με χρονοχρέωση net αντι να πληρώνουν τα aperiorista Mbps.

Επίσης, κανε μια γύρα στα φορουμ και μέτρα ποσότητα γκρίνιας, και για πόσο σοβαρά θέματα γίνονται τα παράπονα. Αλλο να φωνάζουμε επειδη δεν σηκώνουν το τηλεφωνο για support ή πληροφορίες,

και άλλο να φωνάζουμε επειδή δεχτηκαν την αίτηση, πληρώσαμε, μας έστειλαν το μοντεμ, περασαν 4 μηνες, και ξαφνικά μας λένε.. "συγνώμη, στην περιοχή σας δεν ειναι δυνατή η σύνδεση γιατι... βρήκαν αρχαία!!!"

Παράπονα υπάρχουν για ΟΛΟΥΣ, αν σε τρομάζουν, κάθεσε παρέα με τον ΟtΕ που είναι μεγάλος (οσο ενας ελέφαντας) έμπειρος (όσο μια γριά 999 ετών), εχει διπλό διαφορικό και τραβάει στην ανηφόρα :)

Δημοσ.

η καλωδιακη ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει...εως καθόλου μπορω να πω...

το νετ το χρησιμοποιώ σχεδον ολη μερα, αυτο ειναι το πρωτο που με ενδιαφέρει αλλα και το τηλέφωνο για τα αλλα μέλη της οικογένειας!!

αποτι βλέπω παντως οι περισσότεροι κλίνουν προς 4νετ...

Δημοσ.

να κανω αλλη μια ερωτηση εχω το usr 9108 για ρουτερ και θα ηθελα να το κρατησω γιατι εχω και ασυρματο δικτυο, θα γινεται με την 4νετ η θα πρεπει υποχρεωτικα να βαλω το δικο τους?

Δημοσ.
να κανω αλλη μια ερωτηση εχω το usr 9108 για ρουτερ και θα ηθελα να το κρατησω γιατι εχω και ασυρματο δικτυο, θα γινεται με την 4νετ η θα πρεπει υποχρεωτικα να βαλω το δικο τους?

mporeis kanonika.

Δημοσ.

HOL, τα καλά:

ρουτερ, καλύτερο τουλάχιστον απο τις "μάπες", ασύρματο, >1 ethernet

το φτηνό πακετο 6/1 στα 37

το 1 up

2 γραμμές/αριθμοί τηλεφωνία

τα ά-πα-πα! :

το ακριβό πακετο 12/1 στα 41

η "ποινή διακοπής" μεχρι τον 3ο χρόνο.

VOIP

Ο εξοπλισμός επιστρέφεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...