FilipposMD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα, με το οποίο μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το pc στο κινητό Sony Ericsson W300i; Στον υπολογιστή τις έχω αποθηκευμένες στο EssentialPIM. Όποιος έχει κάτι υπ' όψη του, παρακαλώ να με διαφωτίσει, γιατί μου έκαναν format στο κινητό και δεν την παλεύω να περάσω όλες τις επαφές ξανά χειροκίνητα! Ευχαριστώ!
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 sto essential PIM pws ta katevases? sto site tis sony ericson epsakses gia software? kalwdio exeis na to sindeseis e? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=us&lc=en&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10415&fid=39885&esi=true
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ναι, τελικά με το PC Suite το έκανα. Βασικά, δεν τα κατάφερνα γιατί έπρεπε να κάνω ως ενδιάμεσο βήμα τη μεταφορά από ο Essential PIM στο Outlook Express. Το στριφογύρισα κάμποσο και μου πέτυχε. Ευχαριστώ.
billakos1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα εχω ενα soby ericsson k810i και θελω να παρω της επαφες απο το pc και να της στο τηλεφωνο εχω κατεβασει το pc suite εχω της επαφες στο outlook μετα πως θα παρω της επαφες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα