felikas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μάλιστα! Τα 6ΜΡ, όπως λες κ εσύ, δεν είναι καθόλου μειονέκτημα! Αυτές οι 4ΑΑ με χαλάνε ρε γμτ... Μια χαρά μου φαίνεται κ το iso (ακόμα κ απο τα 400 θα βγάζει θόρυβο, τι τα θες τα 1600...). Πλαστική είναι??? Με ξενέρωσες τώρα! Τα ηλεκτρονικά της θα είναι τρέλα, το ζουμ κ το stab! Εγώ έχω την Ρ850 της Κοντακ (ίδια κατηγορία) κ απλώς ήθελα να δω τα χαρακτηριστικά της canon εμπειρικά, ώστε να συγκρίνω! Ευχαριστώ για τον κόπο σου!
alcemist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 βασικά τώρα που την ξανακοιτάω είναι μισό μισό μέταλλο - πλαστικό. ή μάλλον είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που δεν καταλαβαίνεις που έχει μέταλλο και που πλαστικό... μπερδεύτηκα τώρα η υφής της όμως και η όψης της (γκρι) είναι πολύ καλές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Όλοι ξέρουν τον Κατερέλο. Στέλνει παντού... Παντως στην τιμη που ειχε σχετη την olympus sp 550 εγω την πηρα μαζι με καρτα DX 2 γιγα original , φορτιστη με 4 μπαταριες Varta και θηκη original απο αλλα μαγαζι.Μαλιστα ενω μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου τελικα εχει και τους πηρα τηλ και τους το ειπα.
theo37 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Kateleros .. kai an den thes timologio.... me kapoion tropo kanei kai 10% kato....... μην τα γράφετε αυτά ρε παιδιά...στείλτε τα σε pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.