pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μου βγάζει error message όταν πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση του παιχνιδιού και μου λέει: -να κλείσω όλα τα προγράμματα που τρέχω -να αδειάσω τον temporary folder μου (αυτός που είναι?) -να ελέγξω την σύνδεσή μου στο ίντερνετ (είμαι μέσω ρούτερ) Τα προγράμματα τα έκλεισα όλα,για τ'άλλα δυο τι λέτε να κάνω? Thanks in advance
S2Katana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Σε παρομοιο προβλημα εκανα εγκατασταση απο το σκληρο δισκο.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν εννοείς να αντιγράψω το περιεχόμενο του cd στο σκληρό και να το κάνω install το δοκίμασα. Υ.Γ. το παιχνίδι είναι αυθεντικό,για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις,ήταν μέσα στο κουτί της Asus 8800GTS..
metmat Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ. Αν κάποιος έχει την λύση ας βοηθήσει.
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αν εννοείς να αντιγράψω το περιεχόμενο του cd στο σκληρό και να το κάνω install το δοκίμασα. Υ.Γ. το παιχνίδι είναι αυθεντικό,για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις,ήταν μέσα στο κουτί της Asus 8800GTS.. Nαι αυτο εννοουσα.Εχει κωδικο λαθους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.