k_koula Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδιά έχω δυο προβλήματα και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. όποιος ξέρει ας βάλει ένα χεράκι... έχω δύο Η/Υ με πρόβλημα. ο ένας ανοίγει κανονικά βλέπω να φορτώνονται τα windows και μόλις περνάει η οθόνη που λέει Windows 2000 αρχίζει και αναβοσβήνει ή να τρεμοπαίζει η οθόνη, μερικές φορές δε δείχνει και τίποτα μετά από αυτό το σημείο. Η οθόνη δε φταίει δοκίμασα κάποια άλλη, η κάρτα γραφικών δε φταίει δοκίμασα μια άλλη και πάλι τα ίδια έκανε. τι να φταίει άραγε? ο άλλος ανοίγει δείχνει μέχρι εκεί που λέει τι περιέχει ο υπολογιστής, λέει αν θέλω να μπω στο BIOS και μετά βγάζει μια μαύρη οθόνη και ο κέρσορας πάνω αριστερά αναβοσβήνει. ευχαριστώ πολύ...
kostasSTi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Το πρώτο είναι για φορμάτ. Το δεύτερο αν του κάνεις ένα clear cmos μπορεί να στρώσει.
k_koula Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 βρε εγώ να το κάνω αυτό το clear cmos αλλά τι είναι?
manic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Το πρώτο είναι για φορμάτ. Το δεύτερο αν του κάνεις ένα clear cmos μπορεί να στρώσει. το Κ_ΚΟULA δεν σου λεει κατι
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 κυρια κούλα.. υπομονή όλο και κάποιος θα σας βοηθήσει εδώ μέσα.. το clear-κόσμος μπορεί να γίνει εύκολα "βγαζοντας" για λίγο την μπαταρία λιθίου τις μητρικής κάρτας. το θέμα είναι άλλο. αν οι υπολογιστές είναι παλιάς τεχνολογίας ίσως χρειαστεί τεχνικός γιατί το clear-cosmos θα χάσει τις ρύθμισις του bios της μητρικής.
k_koula Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Οκ ευχαριστώ πάρα πολύ την Τετάρτη θα ρθει ο τεχνικός είπε οπότε αν βρούμε τι έχει θα σας πω. παλιός είναι οπότε δε θα ανακατευτώ άλλο... πάντως για να μαθαίνω κιόλλας πότε κάνουμε clear-cosmos? τι προβλήματα συνήθως παρουσιάζουν οι Η/Υ? σε έναν ποιο καινούριο Η/Υ δε θα είχε πρόβλημα λέτε?θα ερχόταν οι ρυθμίσεις από μόνες τους?
kostasSTi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Όταν συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα πράγματα πριν φορτώσουν τα win το πρώτο πράγμα που κάνεις, είναι το clear cmos. Μόνο που για να το κάνεις, πρέπει όπως λέει κι ο ANEMOS-V πρέπει να ξέρεις να ρυθμίσεις και το bios της μητρικής μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.