Προς το περιεχόμενο

ένας αναβοσβήνει οθόνη όταν μπαίνει Windows και άλλος δε μπαίνει καν στα Windows

k_koula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

έχω δυο προβλήματα και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. όποιος ξέρει ας βάλει ένα χεράκι...

έχω δύο Η/Υ με πρόβλημα.

ο ένας ανοίγει κανονικά βλέπω να φορτώνονται τα windows και μόλις περνάει η οθόνη που λέει Windows 2000 αρχίζει και αναβοσβήνει ή να τρεμοπαίζει η οθόνη, μερικές φορές δε δείχνει και τίποτα μετά από αυτό το σημείο.

Η οθόνη δε φταίει δοκίμασα κάποια άλλη, η κάρτα γραφικών δε φταίει δοκίμασα μια άλλη και πάλι τα ίδια έκανε. τι να φταίει άραγε?

ο άλλος ανοίγει δείχνει μέχρι εκεί που λέει τι περιέχει ο υπολογιστής, λέει αν θέλω να μπω στο BIOS και μετά βγάζει μια μαύρη οθόνη και ο κέρσορας πάνω αριστερά αναβοσβήνει.

ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.
Το πρώτο είναι για φορμάτ. Το δεύτερο αν του κάνεις ένα clear cmos μπορεί να στρώσει.

το Κ_ΚΟULA δεν σου λεει κατι

Δημοσ.

κυρια κούλα.. υπομονή όλο και κάποιος θα σας βοηθήσει εδώ μέσα..

το clear-κόσμος μπορεί να γίνει εύκολα "βγαζοντας" για λίγο την μπαταρία λιθίου τις μητρικής κάρτας.

το θέμα είναι άλλο. αν οι υπολογιστές είναι παλιάς τεχνολογίας ίσως χρειαστεί τεχνικός γιατί το clear-cosmos θα χάσει τις ρύθμισις του bios της μητρικής.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πάρα πολύ

την Τετάρτη θα ρθει ο τεχνικός είπε οπότε αν βρούμε τι έχει θα σας πω.

παλιός είναι οπότε δε θα ανακατευτώ άλλο...

πάντως για να μαθαίνω κιόλλας

πότε κάνουμε clear-cosmos? τι προβλήματα συνήθως παρουσιάζουν οι Η/Υ? σε έναν ποιο καινούριο Η/Υ δε θα είχε πρόβλημα λέτε?θα ερχόταν οι ρυθμίσεις από μόνες τους?

Δημοσ.

Όταν συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα πράγματα πριν φορτώσουν τα win το πρώτο πράγμα που κάνεις, είναι το clear cmos. Μόνο που για να το κάνεις, πρέπει όπως λέει κι ο ANEMOS-V πρέπει να ξέρεις να ρυθμίσεις και το bios της μητρικής μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...