kostassid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Λοιπον, υστερα απο συζητηση με το αφεντικο μου (βλεπε εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=196553 ) κατεληξα στο οτι θα ηθελα παρα πολυ να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω ιους ή trojans ή οτιδηποτε μπορει να γ@μησ3! το συστημα 3 υπολογιστων ( με δικτυο ) που εχει. Δεν θα ηθελα να αναφερω ακριβως τι μου εκανε...( οποιος θελει ας ζητησει p.m.) αλλα του αξιζει. Λοιπον το ερωτημα ειναι... που βρισκω κατι για να καταστρεψω τα pc του ,χωρις να φαινεται οτι ειμαι εγω, παρασκευη φευγω, οποτε του φυτευω κατι και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
manic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εκτος οτι εισαι σε λαθος forum εκτος οτι ζητας κατι παρανομο αυτο που ζητας ειναι ΠΑΝευκολο απλα πατα "hardcore sex" στο γουγλι και βγαλε off οτι firewall και antivirus εχεις
kostassid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 το οτι ειμαι παρανομος , ειμαι, αλλα μονο θεωρητικα αφου εκει μεσα δεν υπαρχω στα χαρτια ασε που καποιοι παρανομησαν στην πλατη μου χωρις να το ξερω , σε λαθος forum γιατι ειμαι ομως;
andreapaog328 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 το ότι εσύ φεύγεις παρασκευή και τα προβλήματα αρχίζουν από τότε λες να το θεωρήσει τυχαίο??? φίλος μου είπε πως βρήκε site που τρως 100-120 (απ'ολα). Και να το ήξερα δεν θα στο έλεγα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Γιατι εδω απαγορευονται τετοιες (παρανομες) συζητησεις.
kostassid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 george, ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα οι συζητησεις που γινονται εδω μεσα ειναι περιπου 30% παρανομες ή στα ορια και ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Εγω απλα ζηταω εναν virus οπως καποιοι ζητουν διαφορα αλλα... andreapaog328, και να ηξερες δεν θα μου το ελεγες....σαν παιδι 13 χρονων μου ακουγεσαι η για τον παραπανω εργοδοτη μου, που υπογραφει μελετη με το ονομα μου για να τα παρει ( ο ιδιος δεν εχει δικαιωμα για τετοιου ειδους εργα ) αλλα οπως και εσυ το ήξερε αλλα δεν μου το ελεγε...το εμαθα οταν μου ηρθε χαρτι οτι χρωσταω σε Δημοσια Υπηρεσια κλπ... ας μην ανοιχτουμε σε αυτο γιατι θα ξεκινησω δικαστικά. Λοιπον το topic ισχυει και επειδη δεν ειμαι χριστιανος και θελω να παιρνω εκδικηση περιμενω κατι σαν απαντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 απλα πατα "hardcore sex" στο γουγλι και βγαλε off οτι firewall και antivirus εχεις Xωρίς πλάκα....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Λοιπον, υστερα απο συζητηση με το αφεντικο μου (βλεπε εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=196553 ) κατεληξα στο οτι θα ηθελα παρα πολυ να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω ιους ή trojans ή οτιδηποτε μπορει να γ@μησ3! το συστημα 3 υπολογιστων ( με δικτυο ) που εχει.Δεν θα ηθελα να αναφερω ακριβως τι μου εκανε...( οποιος θελει ας ζητησει p.m.) αλλα του αξιζει. Λοιπον το ερωτημα ειναι... που βρισκω κατι για να καταστρεψω τα pc του ,χωρις να φαινεται οτι ειμαι εγω, παρασκευη φευγω, οποτε του φυτευω κατι και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Το forum δεν βοηθάει στην πρόκληση ζημιών σε άλλους. :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.